miladzia1 27.04.07, 07:47 może ktoś zna jakiś sposób na usuniecie plam po samoopalaczu?jestem kompletnie załamana idziemy jutro na wesele a ja wyglądam jak potwór w ciapki! poradźcie prosze jak to zmyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agava00 Re: ratunku plamy po samoopalaczu 27.04.07, 09:12 Spróbuj peelingiem drobnoziarnistym (np. St. Ives - jest bardzo fajny). Gdzie masz te plamy? Tylko na twarzy, czy na całym ciele? ------- →wejdź do przymierzalni→ Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Re: ratunku plamy po samoopalaczu 27.04.07, 09:17 Jak rozumiem nałożyłas samoopalacz i wyszyły plamy? No to cię zmartwię- tez to miałam i zeszło po tygodniu... nawet peeling nie bardzo pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
agava00 Re: ratunku plamy po samoopalaczu 27.04.07, 10:46 Mozesz jeszcze spróbować utlenić te plamy sokiem z cytryny lub wodą utlenioną (3%). Kiedyś próbowałam zlikwidować przebarwienie na policzku właśnie wodą utlenioną i troche mi zeszlo. POWODZENIA! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: ratunku plamy po samoopalaczu 27.04.07, 10:25 szorstka gąbka i szoruj. Odpowiedz Link Zgłoś