Dodaj do ulubionych

Tusze do rzęs

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 15:46
hej dziewczyny, potrzebuję rady w sprawie dobrego tuszu do rzęs. Chciałabym
kupić wydłużający rzęsy i w cenie średniej, tzn. ok. 50 zł. Poradzicie?
Obserwuj wątek
    • maga19 Re: Tusze do rzęs 23.05.03, 18:24
      Polecam Loreala Lash Architect kosztuje troche ponad 50, moze 54. Zuzylam juz
      dwa. Choc jak wszystko-rozne kobiety, rozne rzesy i efekty ;)
      • Gość: owsik Re: Tusze do rzęs IP: *.acn.waw.pl 23.05.03, 18:52
        Weż garść popiołu,garść psiego łoju,szczyptę z komina sadzy,pół litra atramentu
        a wystarczy ci tuszu do końca twoich dni.
      • Gość: kontiki Re: Tusze do rzęs IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 21:42
        Dzieki Maga za info, wyprobuje.
        • Gość: justy Re: Tusze do rzęs IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 22:26
          zapoznaj się najpierw z opiniami np. na wizażu. ten tusz ma zarówno zwolenników
          jak i wielu (więcej) zagorzałych przeciwników

być może spodoba ci się longitude l'oreala
    • dordulka Re: Tusze do rzęs 23.05.03, 22:27
      Lash Architect ma sprzeczne poinie, jednym nie pasuje, podobno jest
      jak "oleista gęsta maź", w/g innych to tusz-cud. Ja też uważam, że jest super,
      taaakich długaśnych rzęs się po sobie nie spodziewałam :-). Kupowałam na
      Allegro, cena 30 zl, teraz jest jeszcze taniej.
      Ps. Jestem fanką tuszów Loreal'a, wszystkie byłu świetne, a przede wszystkim
      Intensifiqe i Longitudie (czy jak się tam je pisze :-) ), też są na allegro.
      • Gość: Kontiki Re: Tusze do rzęs IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 11:29
        Kupilam Lash Architect i jestem bardzo zadowolona. Ale zmrozila mnie Twoja
        informacja o cenie: w Sephorze zaplacilam ponad 50 zł! Pewnie glupie pytanie:
        co to jest Allegro (pisze z Poznania)?
        • dordulka Re: Tusze do rzęs 25.05.03, 16:56
          Allegro to serwis aukcji internetowych, adres www.allegro.pl, wchodzisz do
          dzialu "zdrowie i uroda" i przekopujesz sie przez tony ofert. Jest duzo aukcji
          sensu stricto, gdzie licytujeszi czekasz, czy wygrasz, ale tez wiele z
          oferta "kup teraz", gdzie cena jest juz podana. Najlepiej sama sprawdz. Ja
          kupilam tusze dla mnie i przyjaciolki, podklad loreal air wear za 28 zl, tester
          wody toaletowej, zel avon anty-celul. (za 22 zl ! ), a czaje sie na inne rzeczy
          w rownie atrakcyjnych cenach. Trzeba tylko patrzec, kto ma duzą ilosc
          pozytywnych komentarzy, bo zdarzaja sie sprzedawcy oferujacy podrobki. Ale jak
          ktos mysli, ze kupi perfumy chanel za 98 zl, to nic dziwnego, ze sie potem moze
          rozczarowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka