Dodaj do ulubionych

la roche posay

09.05.07, 09:17
bardzo prosze o opinie na temat kremow marki laroche posay.

Pozdrawiam DAgmara

Obserwuj wątek
    • marghot Re: la roche posay 09.05.07, 10:24
      Ja generalnie chwalę sobie ich produkty. Podaj jednak konkretne, interesujące
      Cię kremy. Jak każda firma ma lepsze i gorsze kosmetyki.
      • promyk11 Re: la roche posay 09.05.07, 12:18
        Interesują mnie kremy przeciwzmarszczkowe i odzywcze. Ostatnio bardzo schudłam
        (10kg)i pooba mi się teraz moja sylwetka niestety gorzej jest z twarza. Chce
        sprobować podratować się jakimś dobrym kremem. Niestety na kosmetykach nieznam
        sie za dobrze a jak ide do sklepu jest strasznie duzo kosmetyków na wszystkich
        jest informacja jakie sa rewelacyjne wiec nie wiem jakie wybrac. Gdyby sklepy
        dawaly probki moglabym sprobowac i cos sama wybrac. Niestety probek sklepy nie
        maja albo nie chca dawac wiec postanowilam tu zappytac o rde. Wczoraj Pani w
        aptece reklamowała właśnie la roche posay i chcialam sie Was poradzić czy kupić
        czy warto kupic jakis inny kosmetyk.
        Pozdr. DAga
        • marghot Re: la roche posay 09.05.07, 12:23
          Mogę polecić Effaclar K działający oczyszczająco - mam cerę wrażliwą, skłonną
          do rpzesuszenia i zaskórników. Ten krem dobrze sobie radzi - na noc.
          Podobnie tonik z twej samej serii.
          Mialam próbki kremu Redermic - niestety przesuszył mi czoło, więc niemogę
          polecić.
          Dobry jest krem Toleriane - dobrze nawilża, łagodzi. Dobry dla cery wrażliwej.
          Lubię tez ich kosmetyki sloneczne np. Anthelios xl +50 aqua lait.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka