Dodaj do ulubionych

lotnisko JFK w Nowym Jorku

IP: 148.246.104.* 27.05.03, 23:35
czy moge prosic o Wasze opinie, chodzi mi o sklepy wolnoclowe, jakie maja
zaopatrzenie (kosmetyki) i ceny, jak tez o lotnisko ogolnie, czy jest latwe
dla pasazera, dobrze oznakowane, czy latwo sie polapac? Czy przesiadka z
samolotu krajowego (z innego miasta w usa) na samolot "miedzynarodowy"
zajmuje duzo czasu. Bardzo prosze o wszelkie opnie, a moze jeszcze cos, co
warto wiedziec?
Z gory bardzo dziekuje.
Obserwuj wątek
    • sublustris Re: lotnisko JFK w Nowym Jorku 28.05.03, 00:05
      A jakimi liniami lecisz wewnatrz US? Jet Blue (terminal6)? Wolnoclowe znam
      jedynie w terminalu 8.Jeden sklep ma tzw kosmetyki kolorowe- b.tanie Lancome w
      sumie-b.malutki sklepik, pozostale zawieraja glownie perfumy i art. spozywcze.
      • Gość: gosc Re: lotnisko JFK w Nowym Jorku IP: 148.246.79.* 28.05.03, 07:28
        dziekuje za odzew. Zapewne polece AA, a potem wlasnie na JFK przesiadam sie na
        swojski LOT, bo to jedyna linia bez przesiadek do Krakowa, gdzie sie wybieram.
        Znam pare lotnisk amerykanskich, np. Houston, Dallas, Atlanta, ale ,nie wiem
        dlaczego, maja one b. skromna oferte w sklepikach wolnoclowych w porownaniu np.
        z Amsterdamem, Frankfurtem czy nawet Paryzem. Dlatego pytam o ten JFK, bo to
        przeciez jedno z najwiekszych lotnisk w Usa (?), ale z tego co piszesz wynika
        raczej, ze nie ma co sie nastawiac na jakies zakupki. Niestety.
        • Gość: slonki Re: lotnisko JFK w Nowym Jorku IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 28.05.03, 07:51
          Hej, moge wiedziec kiedy lecisz do Krakowa? Ja polece w polowie sierpnia
          najprawdopodobniej przez Chicago ( - a jaka tutaj sytuacja ze sklepikami?)
          Najchetniej poleciala bym przez Frankfurt, ale wszystkie bilety jakie znajduje
          sa o 400, 500$ wieksze niz na przelot LOTem.
          Pozdrawiam
          • sublustris Re: lotnisko JFK w Nowym Jorku 28.05.03, 08:33
            Przyznam ze nie znam bezclowych w Chicago bo tam bylam jedynie przylotem i juz
            sklepow nie zwiedzalam.
        • sublustris Re: lotnisko JFK w Nowym Jorku 28.05.03, 08:29
          Kosmetyki kolorowe w 8ce - jak dla mnie - maly wybor na malej powierzchni,
          porownujac nawet do lotniska w Detroit, etc i europejskich, typu
          Londyn/Amsterdam czy nawet Helsinki...nie wiem dlaczego tak sie stalo, ale
          moze cos ciekawego zawsze tam znajdziesz :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka