Dodaj do ulubionych

fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków

14.05.07, 09:28
j.w., piszcie, kogo polecacie...
Chce troche odswiezyc "image". ;)
I kompletnie nie mam pomyslu na falowane poldlugie wlosy.
Moze jest na forum fryzjerka, ktora doradzi?
Moge wyslac zdjecie ;>
Obserwuj wątek
    • magdalenkaaa4 Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 14.05.07, 13:12
      ja też chce się dowiedzieć bo moja fryzjerka jest na wychowawczym ;( buuu
      • madai Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 15.05.07, 00:13
        idzcie dziewczyny do fryzjera Expander na ul. Dlugiej. Drogo, ale maja tam
        ludzie fantazje i na pewno zrobia was cos ciekawego, co bedzie do was pasowalo.
        • bikinikill Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 15.05.07, 09:20
          Grzegorz z Expandera na Piłsudskiego. Mmmmmm..........
    • kenzoania Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 15.05.07, 09:17
      podobno tu fajnie strzygą :-)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=58099760&a=58662738
      • kenzoania Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 15.05.07, 09:19
        acha, salon jest na Kalwaryjskiej, bardzo schowany:)
        właściwie prawie naprzeciwko KORONY
        po stronie rosmana
        mijasz Rosmana, idziesz w kierunku Matecznego i chyba druga brama :)
        • gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 16.05.07, 11:51
          A jak wyglądają ceny w Expanderze i w Fabryce Urody??
          • gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 17.05.07, 14:52
            up
            • thessalina Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 19.05.07, 17:54
              gabrielafrancuz, parę miesięcy temu w podobnym wątku pisałaś, że jesteś zadowolona i polecasz salon M. Caruso - dlaczego więc znowu się tam nie wybierzesz??
              pytam z ciekawości, bo sama szukam fryzjera z wizją do kręconych włosów, a w Caruso jeszcze nie byłam...
              • gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 10:40
                Bo jest za drogi dla mnie, przynajmniej w tym momencie...
                Fryzjer zrobil mi, owszem, fajna fryzure, ale doradzał mi codziennie prostowac
                wlosy, zeby sie ona utrzymała.
                Majac krecone wlosy i prostujac je codziennie mozna je przeciez strasznie
                wysuszyc, a tego nie chce, dlatego po 2-3 tyg. przestałam. Teraz odrosły i
                szukam kogos kto je ujarzmi, cos mi poradzi. Taniej niz w Caruso.
                • thessalina Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 12:46
                  gabrielafrancuz napisała:

> Fryzjer zrobil mi, owszem, fajna fryzure, ale doradzał mi codziennie prostowac
                  > wlosy, zeby sie ona utrzymała.

Rozumiem... W sumie to mnie zmartwiłaś - bo ja też mam kręcone włosy i też szukam kogoś, kto fajnie je obetnie i nie będzie mi doradzał codziennego prostowania żeby jako tako wyglądać i myślałam o wizycie w Caruso:(
                  jak do tej pory większość moich wizyt u fryzjera kończyła się na prostowaniu, bo to chyba dla fryzjera łatwiejsze i szybsze niż suszenie i modelowanie loków :(
                  wygląda, że fryzjera umiejącego zająć się lokami to trzeba ze świecą szukać..
                  • junkii Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 14:53
                    A ja na 29 maja jestem umowiona do STYLISTY FRUZUR-faceta ktory podobno jest
                    rewelacyjny!!!!
                    tylko terminy kilkutygodniowe:(:(

Oddaje sie mu calkowicie:)

Ciekawe co wymysli:)
                    • gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 18:00
                      No, ludzie chwalą Klaudiusza- ale mnie niestety na niego nie stać :)
          • bikinikill Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 18:43
            u Grzegorza ścięcie 120zł.
            • gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 18:47
              <ściana>
    • mroofcia Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 22:16
      A ja polecam studio 'inspiracje' na ruczaju (p. Agnieszka).
      W Krakowie chodziłam już do camille albane i do pani Dziedzic na
      garncarskiej, płaciłam jak za woła i było... tak sobie.
      A ostatnio tak na doła potrzebowałam obciąć włosy na już, a że akurat
      byłam na ruczaju to poszłam.
      Babka zrobiła mi kompletnie nową fryzurę, w której nigdy sobie siebie
      nie wyobrażałam, włosy są bardzo ładnie ścięte, super się układają,
      no ja jestem po prostu zachwycona :D
      A zapłaciłam całe 35 zł :D
      • monia816 Re:Fabryka urody?? 21.05.07, 15:58
        Ja tez mam problem z fryzjerem. Kiedys gdzie nie scięłam, włosy mi sie super
        układały. Teraz zapuszczam wlosy. No ale tez mnie czeka pójscie do fryzjera.Nie
        mam co prawda kreconych włosow, ale takie z tendencja do krecenia. Byłam u
        klaudiusza, na poczatku eugforia, później spadek euforii, teraz po 2,5
        miesiacach jestem w sumie zadowolona, ale 90 zł to troche duzo mimo wszytsko.
        Wiec jak ta Fabryka urody? Polecacie?
        • kropkaw Re:Fabryka urody?? 21.06.07, 10:53
          Mozecie mi polecic drogie Panie, jakiego dobrego fryzjera w Krakowie? Takiego z
          polotem, co to nie obetnie mnie jak kazda inna klientke, ktora przychodzi a
          pozniej pol krakowa wyglada podobnie jesli nie tak samo :)
          Wczesniej korzystalam z uslug P.Dawida z Expandera na Dlugiej, ale jak bylam
          ostatnio to dowiedzialam sie ze przepadl i nikt oczywiscie nie wie gdzie jest.
          Jesli macie jakiegos znajomego fryzjera lub fryzjerke (moze byc prywatnie -
          nawet wole) ktory/a dobrze scina wlosy, potrafi zrobic cos oryginalnego z
          pierzastych wlosow, to bardzo prosze o namiary.
          pozdrawiam
          kropka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka