gabrielafrancuz 14.05.07, 09:28 j.w., piszcie, kogo polecacie... Chce troche odswiezyc "image". ;) I kompletnie nie mam pomyslu na falowane poldlugie wlosy. Moze jest na forum fryzjerka, ktora doradzi? Moge wyslac zdjecie ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenkaaa4 Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 14.05.07, 13:12 ja też chce się dowiedzieć bo moja fryzjerka jest na wychowawczym ;( buuu Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 15.05.07, 00:13 idzcie dziewczyny do fryzjera Expander na ul. Dlugiej. Drogo, ale maja tam ludzie fantazje i na pewno zrobia was cos ciekawego, co bedzie do was pasowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
bikinikill Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 15.05.07, 09:20 Grzegorz z Expandera na Piłsudskiego. Mmmmmm.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 15.05.07, 09:17 podobno tu fajnie strzygą :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=58099760&a=58662738 Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoania Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 15.05.07, 09:19 acha, salon jest na Kalwaryjskiej, bardzo schowany:) właściwie prawie naprzeciwko KORONY po stronie rosmana mijasz Rosmana, idziesz w kierunku Matecznego i chyba druga brama :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 16.05.07, 11:51 A jak wyglądają ceny w Expanderze i w Fabryce Urody?? Odpowiedz Link Zgłoś
thessalina Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 19.05.07, 17:54 gabrielafrancuz, parę miesięcy temu w podobnym wątku pisałaś, że jesteś zadowolona i polecasz salon M. Caruso - dlaczego więc znowu się tam nie wybierzesz?? pytam z ciekawości, bo sama szukam fryzjera z wizją do kręconych włosów, a w Caruso jeszcze nie byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 10:40 Bo jest za drogi dla mnie, przynajmniej w tym momencie... Fryzjer zrobil mi, owszem, fajna fryzure, ale doradzał mi codziennie prostowac wlosy, zeby sie ona utrzymała. Majac krecone wlosy i prostujac je codziennie mozna je przeciez strasznie wysuszyc, a tego nie chce, dlatego po 2-3 tyg. przestałam. Teraz odrosły i szukam kogos kto je ujarzmi, cos mi poradzi. Taniej niz w Caruso. Odpowiedz Link Zgłoś
thessalina Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 12:46 gabrielafrancuz napisała: > Fryzjer zrobil mi, owszem, fajna fryzure, ale doradzał mi codziennie prostowac > wlosy, zeby sie ona utrzymała. Rozumiem... W sumie to mnie zmartwiłaś - bo ja też mam kręcone włosy i też szukam kogoś, kto fajnie je obetnie i nie będzie mi doradzał codziennego prostowania żeby jako tako wyglądać i myślałam o wizycie w Caruso:( jak do tej pory większość moich wizyt u fryzjera kończyła się na prostowaniu, bo to chyba dla fryzjera łatwiejsze i szybsze niż suszenie i modelowanie loków :( wygląda, że fryzjera umiejącego zająć się lokami to trzeba ze świecą szukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkii Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 14:53 A ja na 29 maja jestem umowiona do STYLISTY FRUZUR-faceta ktory podobno jest rewelacyjny!!!! tylko terminy kilkutygodniowe:(:( Oddaje sie mu calkowicie:) Ciekawe co wymysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 18:00 No, ludzie chwalą Klaudiusza- ale mnie niestety na niego nie stać :) Odpowiedz Link Zgłoś
bikinikill Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 18:43 u Grzegorza ścięcie 120zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 18:47 <ściana> Odpowiedz Link Zgłoś
mroofcia Re: fryzjer z WIZJĄ poszukiwany!! Kraków 20.05.07, 22:16 A ja polecam studio 'inspiracje' na ruczaju (p. Agnieszka). W Krakowie chodziłam już do camille albane i do pani Dziedzic na garncarskiej, płaciłam jak za woła i było... tak sobie. A ostatnio tak na doła potrzebowałam obciąć włosy na już, a że akurat byłam na ruczaju to poszłam. Babka zrobiła mi kompletnie nową fryzurę, w której nigdy sobie siebie nie wyobrażałam, włosy są bardzo ładnie ścięte, super się układają, no ja jestem po prostu zachwycona :D A zapłaciłam całe 35 zł :D Odpowiedz Link Zgłoś
monia816 Re:Fabryka urody?? 21.05.07, 15:58 Ja tez mam problem z fryzjerem. Kiedys gdzie nie scięłam, włosy mi sie super układały. Teraz zapuszczam wlosy. No ale tez mnie czeka pójscie do fryzjera.Nie mam co prawda kreconych włosow, ale takie z tendencja do krecenia. Byłam u klaudiusza, na poczatku eugforia, później spadek euforii, teraz po 2,5 miesiacach jestem w sumie zadowolona, ale 90 zł to troche duzo mimo wszytsko. Wiec jak ta Fabryka urody? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaw Re:Fabryka urody?? 21.06.07, 10:53 Mozecie mi polecic drogie Panie, jakiego dobrego fryzjera w Krakowie? Takiego z polotem, co to nie obetnie mnie jak kazda inna klientke, ktora przychodzi a pozniej pol krakowa wyglada podobnie jesli nie tak samo :) Wczesniej korzystalam z uslug P.Dawida z Expandera na Dlugiej, ale jak bylam ostatnio to dowiedzialam sie ze przepadl i nikt oczywiscie nie wie gdzie jest. Jesli macie jakiegos znajomego fryzjera lub fryzjerke (moze byc prywatnie - nawet wole) ktory/a dobrze scina wlosy, potrafi zrobic cos oryginalnego z pierzastych wlosow, to bardzo prosze o namiary. pozdrawiam kropka Odpowiedz Link Zgłoś