Dodaj do ulubionych

Opalenizna modelki

30.05.03, 12:43
W jaki sposób opalają się modelki? One wszystkie mają ją taką rownomierną i
złocistą.

Podobno w ogóle nie korzystają z solarium, ani z samoopalaczy? Jedzą dużo
marchewek?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Opalenizna modelki IP: *.uk.ihost.com 30.05.03, 13:19
      Zarowno w Stanach jak w i Anglii solaria odchodza do lamusa, bo tam sie duzo
      glosniej trabi o zagrozeniach zw. z opalaniem.
      Dlatego ogromna popularnoscia ciesza sie salony, gdzie opalaja przy pomocy ...
      samoopalacza (chociaz wg reklamy formula jest nieco inna, lepsza). Tyle, ze
      wyglada to tak: wchodzisz do stojacej kabiny i spada na ciebie delikatna
      mgielka - kropelki sa bardzo malutkie a strumienie sa tak ustawione, zeby
      preparat pokryl rowna warstwa cale cialo. Poza tym szybko sie wchlania i juz po
      godzinie skora brazowieje, a najlepsze, ze bardzo rowno i naturalnie.
      Stosuja to Jennifer Aniston i Pamela Anderson.
      W Anglii jest to niestety usluga bardzo droga, jedna sesja kosztuje ok 200zl.
      Mysle, ze niepredko dotrze do Polski.
      • Gość: annika Re: Opalenizna modelki IP: *.dial.pl 30.05.03, 14:40
        Ta metoda owszem już dotarła do Polski, a jeśli chodzi o opalanie to zazwyczaj
        jesteśmy blade (tak!tak!) a do sesji np. w stroju kompielowym na nasze ciało
        nakładany jest makijaż,odpowiedni oczywiście. Dodaj do tego jeszcze retusz
        zdjęć...
        • Gość: Anna Re: Opalenizna modelki IP: *.uk.ihost.com 30.05.03, 16:43
          Tak, a gdzie mozna skorzystac z tej metody? Czy nosi nazwe, jak w Anglii, Saint
          Tropez?
          I jakie sa ceny?
    • maga19 Re: Opalenizna modelki 30.05.03, 16:44
      Wystarczy dobry program komputerowy:) Mozna miec wtedy nie tylko opalenizne,
      ale i nogi do samej ziemi;)Kiedys w gazetach pokazywali taka okladke z Kate
      Winslet wszystko miala do pozazdroszczenia! Moj maz zaskanowal kiedys moje i
      zdjecia i na zwyklym Photo Shop`ie (chyba tak to sie pisze)zrobil mi nowoczesny
      makijaz:) Pozdr.
    • Gość: a. Re: Opalenizna modelki IP: 157.25.119.* 30.05.03, 17:00
      Kilka lat temu pokazywali w telewizji program o kulisach powstawania
      filmu "Słoneczny patrol".Wszystkie laski - ratowniczki były smarowane na
      brązowo wielką gąbka maczaną w wiadrze. Ot, i cała tajemnica pięknej opalonej
      skóry....
    • coralin Re: Opalenizna modelki 30.05.03, 17:15
      1.makijaż ciała(zmywalny)
      2. samoopalacz

Modelki muszą dbać o swoją skórę i ciało i nie pozwalają sobie na niszczenie
      jej w solarium. Nie wierzcie,że L.Casta do reklamy serii słonecznej opalała
      się :))Choć wygląda na niej tak jakby spędziła miesiąc w tropikach.Te
      najlepsze, profesjonalne modelki chronią skórę wysokimi filtrami. Niektórzy
      podziwiają "opalone" ciała na okładkach i biegną do solarium by zdobyć taką
      opaleniznę.
      • Gość: madzia76 Re: Opalenizna modelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 20:20
        Dziewczyny a gdzie w Polsce sa gabinety w ktorych mozna opalic sie
        samoopalaczem?? Pytam, bo jestem biala jak corka mlynarza, az wstyd wyjsc w
        spodnicy. Samoopalacza jeszcze nie udalo mi sie ladnie roprowadzic. A
        probowalam wielu.
        • Gość: Ada Re: Opalenizna modelki IP: *.chello.pl 01.06.03, 11:17
          W wielu gabinetach kosmetycznych oferują taka usługę. MOzna opalić całe ciało
          lub tylko twarz. Musisz poszukać, bo ja się tym nie interesowałam, więc nie
          wiem, gdzie są.
          Na pewno w salonie sothys w Wawie i w hotelu Novotel w Juracie :)
      • Gość: birka1 Re: Opalenizna modelki IP: 157.25.125.* 02.06.03, 12:47
        Dokladnie! Zainteresowanym polecam ostatnia VIVE na 2 str. okladka z piekna,
        szczupla i opalona Leticia a w srodku zdjecie tejze z Cannes znacznie
        pulchniejszej i cerze ALABASTROWEJ
    • sublustris Re: Opalenizna modelki 30.05.03, 21:43
      W usa technika spray tan posiada specjalistow od art contouring ktorzy daja
      wiecej produktu na okreslone partie ciala by ciemniejszy kolor uzyskiwal
      wrazenie szczuplosci lub uwypklenia-zalezy co ktora partia potrzebuje. W sumie
      glowne zalozenie jest by uzyskac nie tylko opalenizne ale lepszy ksztalt
      sylwetki(wizualnie)-trwa to 15 minut.
      • Gość: madzia76 Re: Opalenizna modelki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 22:32
        Ale czy to jest tylko w Stanach dostępne?? Zapowiada się żeby do nas dotarło??
        Mam już dość samoopalacza co dwa dni, smug na nogach, okropnego zapaszku..itd.
        A opalać się nie mogę:(
        • Gość: Anna Re: Opalenizna modelki IP: *.uk.ihost.com 02.06.03, 14:12
          rozne salony w W-wie oferuja zabieg z uzyciem samoopalacza, np w salonie
          Lancome kosmetyczka najpierw robi piling calego ciala, a potem wsmarowuje
          samoopalacz.
          Mnie jednak chodzilo o zabiegi w kabinie, bez udzialu kosmetyczki, a takich, o
          ile wiem, jeszcze w Polsce nie ma.
          • Gość: Anna Re: Opalenizna modelki IP: *.uk.ihost.com 02.06.03, 14:14
            Nie bez znaczenia jest tez to, ze zabieg w kabinie jest zdecydowanie krotszy.
            • sublustris Re: Opalenizna modelki 05.06.03, 00:03
              Mnie chodzi o zabieg gdzie wpierw cialo smaruje sie bezbarwna substancja -
              baza, a nastepnie po wyschnieciu, pryska spreyem - w brazowym kolorze - efekt
              jest natychmiastowy - bo to dziala na zasadzie farby do ciala, a nie
              tradycyjnego kremu opalajacego. Nie wiem czy to w Polsce jest juz dostepne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka