Dodaj do ulubionych

blade lico a vichy lumineuse

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 00:03
naleze do grona bladych twarzy a chcialabym wejsc w sezon letni z odcieniem
nietrupim na buzi. w zyciu nie stosowalam "rozswietlajacego kremu tonujacego"
wiec nie jestem do konca przekonana czy szastnac pieniadze na vichy
lumineuse. jak to dziala? jakie efekty? czy sa rozne odcienie?
help!

blada
Obserwuj wątek
    • masia27 Re: blade lico a vichy lumineuse 31.05.03, 09:56
      Gość portalu: awaria napisał(a):

> naleze do grona bladych twarzy a chcialabym wejsc w sezon letni z odcieniem
      > nietrupim na buzi. w zyciu nie stosowalam "rozswietlajacego kremu tonujacego"
      > wiec nie jestem do konca przekonana czy szastnac pieniadze na vichy
      > lumineuse. jak to dziala? jakie efekty? czy sa rozne odcienie?
      > help!
      >

Są dwie wersje: do cery suchej i mieszanej, a wkażdehj wersji do wyboru trzy
      odcienie. Używałam wersji do cery suchej i z czystym sumieniem moge polecić.
      Cera po nałożeniu Lumineuse wygląda świeżo i promiennie.
      Jeśli nie chcesz kupować w ciemno to poproś w aptece o próbkę, albo chociaż o
      tester.
    • chlebia Re: blade lico a vichy lumineuse 31.05.03, 10:10
      Minusem Lumineuse jest to, że są tylko 3 odcienie i najjaśniejszy (00) jest
      ciemny i do jasnej karnacji w ogóle się nie nadaje. Efekt jest subtelny, lekko
      wyrównuje koloryt, minimalnie rozświetla, ale po kilku godzinach cera (np.
      moja, mieszana) błyszczy się i trzeba matować.
      • Gość: fronka Re: blade lico a vichy lumineuse IP: *.toya.net.pl 31.05.03, 14:07
        Potwierdzam- najjaśniejszy odcień Vichy wg mnie jest do cery lekko opalonej :(
        Ale to chyba ogólnie problem z kremami tonującymi- nie robią ich w wersji dla
        bladych. Teraz używam kemu koloryzującego Clarinsa w najjaśniejszym odcieniu (1
        Blond)- jest jaśniejszy, ale i tak mógłby być bardziej.
        • Gość: Apila Re: blade lico a vichy lumineuse IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 22:31
          Jest świetny. z tym że rzeczywiście najjasniejszy kolor jest ciemny,
          ale..wbrew pozorom. Jaśniejszy od niego jest kolor nazwany naturalnym, spróbuj
          tego bo jest jasniejszy od jasnego :). Ja mam jasną cerę i naturalny świetnie
          się nadawał no i jakość-rewelacja. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka