Dodaj do ulubionych

co na prezent?

IP: *.neonet.gliwice.pl / 192.168.50.* 03.06.03, 10:03
Witam
Bardzo proszę o poradę. Mój mąż ma niedługo urodziny, chciałam mu kupić
pachnidło i jestem w rozterce - czy woda toaletowa czy woda po goleniu. Co
używają Wasi mężczyźni? Chodzi mi o to, że woda po goleniu 100 ml jest tańsza
niż woda toaletowa 50 ml (Kenzo pour Homme). Błagam pomocy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: co na prezent? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 11:54
      Kup mu wodę po goleniu. Mój też uwielbia Kenzo pour Homme, ma setkę już drugi
      rok,używa jej codzienne, a pachnie ślicznie cały dzień.
      • Gość: asia do Anji IP: *.neonet.gliwice.pl / 192.168.50.* 03.06.03, 12:03
        Wielkie dzięki za odpowiedź. Skoro Twój mąż używa Kenzo to powiedz mi, proszę,
        czy 140,- za 100 ml wody po goleniu to rozsądna cena? Taką znalazłam w
        www.esentia.pl a może gdzieś są tańsze?
        • Gość: Anja Anja do Asi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 12:10
          Asiu,
          kupiłam tą wodę gdzieś w strefie bezcłowej, chyba w Turcji, ale 140 zł to
          bardzo dobra oferta. Nie pamiętam, ile ja zapłaciłam, ale chyba ze 120 zł.
          Taniej raczej w Polsce nie będzie.
          • Gość: asia Re: Anja do Asi IP: *.neonet.gliwice.pl / 192.168.50.* 03.06.03, 12:18
            Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam
    • Gość: aga71 Re: co na prezent? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 13:30
      Moj maz prawie nie uzywa wody toaletowej, dla niego zdecydowanie lepsza bylaby
      woda po goleniu. Przyjrzyj sie polce swojego mezczyzny, jesli do tej pory nie
      uzywal wody toaletowej, to moze dlatego wlasnie, ze nie lubi... A moze nikt mu
      takiej wczesniej nie podarowal?

aga
      • Gość: asia Re: co na prezent? IP: *.neonet.gliwice.pl / 192.168.50.* 03.06.03, 13:44
        Na półce mojego męża są tylko wody toaletowe i tylko te, które ja mu dałam.
        Niestety, nie dam 250,-za 100 ml wody toaletowej Kenzo lub Joop (takie nam się
        podobają), a nigdy mu nie kupowałam wody po goleniu i stąd moje pytanie.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka