callaa 31.05.07, 22:46 Witam, czy ktoras z Was zazywala tabletki Vitapil (wypadanie wlosow)?? Warto je zakupic?? Po jakim czasie widac poprawe?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka_martyna Re: Vitapil - zazywal ktos?? 01.06.07, 07:57 stosowałam,jest ok ale on bardziej poprawia kondycje włosa(blask) niz działa na wypadanie.To zalezy tez od czego u ciebie wypadaja.Jesli jest to stres to najlepiej jakbymstosowała preparat z magnezem(działaja uspokajajco).Polecam Skrzypowite lub Wyciąg ze skrzypu.Moze powinnas siegnac po witaminy typu vigor czy Supradyn,który posiada w składzie wszystkie witaminy-moze czegos ci brakuje w organizmie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
callaa Re: Vitapil - zazywal ktos?? 01.06.07, 17:08 Niestety przyczyny wypadania moich wlosow nie znam. Mam tak od "x" czasu. Kiedys pomoglo zwykle podcinanie wlosow raz w miesiacu. Wlosy bardzo zgestnialy. Teraz niestety nie moge ich obcinac do tak krotkich ( do ucha). Co do stresu, to zawsze on jest w mniejszym badz wiekszym stopniu. Nie da sie tego uniknac, ale generalnie nie przezywam az taak wielkiego stresu. Na pewno brakuje mi jakis witamin, tylko jakich?? Wyciag ze skrzypu bralam przez kilka miesiecy i nic:( Zadnych efektow. Dlatego zastanawiam sie czy kupic ten Vitapil. Jedynie cena mnie odstrasza... Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkka21 Re: Vitapil - zazywal ktos?? 01.06.07, 10:52 moj stan wlosow bardzo sie poprawil,przestaly wypadac.Trzeba ppoczekac okolo 2 miesiecy, czy jedno opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaczek2511 Re: Vitapil - zazywal ktos?? 01.06.07, 16:51 ja używam od dłuższego czasu. Rezultat był po około 2 miesiącach. Włosy przestały wypadać i co najważniesze pojawiło się dużo nowych mieszków włosowych. Mi wypadały, bo się dość ostro odchudzałam, ściełam je a teraz jest nieźle. Trzeba tylko zażywać po posiłku, bo jeżeli na pusty żołądeczek to strasznie się kręci w głowie i ma się okropne nudności.... przynajmniej ja tak mam Odpowiedz Link Zgłoś
callaa Re: Vitapil - zazywal ktos?? 01.06.07, 17:12 Dziekuje Wam wszystkim za odpowiedzi. Poszperam jeszcze troszke w sieci, moze znajde wiecej wskazowek co do tego leku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a_nika Re: Vitapil - zazywal ktos?? 01.06.07, 19:07 ja bralam, bo mial zmniejszyc przetluszczanie sie wlosow... ale nie zmniejszyl. mi nie wypadaja, wiec nie wiem, czy na to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
callaa Re: Vitapil - zazywal ktos?? 02.06.07, 11:58 No i sie problem rozwiazal. Poczytalam troszke na sieci i postanawilam sprobowac. A co do ceny, ktora mnie odpychala, to sprawdzilam w innej aptece i pani mi powiedziala prawie o 1/3 ceny mniej za te tabletki. Nie wiedzialam, ze miedzy aptekami moze byc roznica nawet kilkudziesieciu zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
resentment Re: Vitapil - do autorki! 02.06.07, 13:57 ja rowniez mam problem z wypadaniem wlosow. Vitapil biore jakos od dwoch miesiecy i ogolna kondycja wlosa sie porawila:) Ale najbardziej polecam odzywke WAX do kupienia w aptece! Tu masz linka z tym tematem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=62351682 pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś