Dodaj do ulubionych

Cellulit-potrzebuję porady.

07.06.07, 18:32
Hej dziewczyny!
Obejrzałam wczoraj dokładnie moje pośladki i niestety... przyszła kolej i na
mnie:D Cellulit jak się patrzy. Mam zatem do Was prośbę, lato zbliża się
wielkimi krokami więc może macie jakieś złote środki na zwalczenie tego
cholerstwa? Kremy itd. to jedna sprawa, ale może jakieś domowe sposoby? Co do
balsamów itd, to co mogłybyście poradzić niedrogiego i skutecznego? Serdecznie
dziekuje za wszystkie odpowiedzi! Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • polskiprl Re: Cellulit-potrzebuję porady. 07.06.07, 18:49
      Wiec taku juz ci mowie:)
      1. Musisz zaczac pic duzo wody ja pije 3.5 l
      2. Nie jedz tlustych rzeczy
      3. Zaopatrz sie w rekawice do masazu
      3. Kup produkt anty cellulit- osobiscie polecam eveline.

Wiec tak ja dwa razy w tygodniu robie peeling. Nie jest to peeling za 200 zl,
      ale za 2 zl. Sol plus oliwka dla dzieci. Mieszam a pozniej masuje nim cale
      cialo.
      Pozniej wycieram sie i rekawica masuje cale cialo. No i nakladam prepart. Jesli
      masz jakies pytania to pisz.
      Aha ja duzo rowerem jezdze. Polecam.
      • feel_fine Re: Cellulit-potrzebuję porady. 07.06.07, 19:25
        Długo już sotsujesz swoje metody? :) Widać efekty i jeśli tak to długo trzeba na
        nie czekać ?:)
        • polskiprl Re: Cellulit-potrzebuję porady. 07.06.07, 19:30
          Ja tak juz od od 2-3 lat robie. wiesz lepiej jest zapobiegac niz leczyc:)
          Powodzenia
      • feel_fine Re: Cellulit-potrzebuję porady. 07.06.07, 19:31
        I jeszcze pytanie czy o tym preparacie eveline mówisz? :
        www.allegro.pl/item200558073_eveline_slim_extreme_3d_antycellulit_serum.html
        • feel_fine Re: Cellulit-potrzebuję porady. 07.06.07, 19:42
          Hehe ale jestem zamotana:D Znalazłam dwa preparaty z Eveline - krem i serum ;)
          Dlatego pytam :) Dzięki wielkie za zainteresowanie ;):* Pozdrawiam!
          • polskiprl Re: Cellulit-potrzebuję porady. 07.06.07, 20:01
            Wiesz co... JA ci moge powiedziec ze serum lepiej dziala, szybciej.
            Te serum kupisz w kazdym tesco, carrefourze. Lec i kup kilka bo ja teraz
            weszlam na www.eveline.pl i zobaczylam ze teraz eveleine wprowadza nowe
            opakowania i tak jakby tego serum nie bedzie. Lec i kup dwa
            Aha pamietaj jak sie posmarujesz to mozesz poczuc taka miete:) tzn dobrze dziala
            • feel_fine Re: Cellulit-potrzebuję porady. 09.06.07, 08:25
              Wielkie dzięki za rady:) Już je wprowadzam w życie, widziałam opinie w
              internecie na temat kosmetyków antycellulitowych eveline i wszystkie są
              pozytywne;) Wczoraj zaopatrzylam sie w krem, ale to tylko dlatego bo serum nie
              znalazlam w sklepie a zalezy mi na tym zeby zaczac cos stosowac juz teraz:Dz
              pewnoscia jednak w serum tez sie zaopatrze:D Jeszcze raz dziekuje i
              pozdrawiam! :):*
              • brooky Re: Cellulit-potrzebuję porady. 11.06.07, 11:06
                U mnie niestety kremy nie zdają rezultatu, za to chyba zanlazłam złoty środek,
                a przynajmniej na dzień dzisiejszy tak to wygląda. Od miesiąca piję Inneov
                Cellulit i nie wiem na ile trwałe będą rezultaty, ale zdecydowanie od pasa w
                dół wyglądam lepiej. Trochę przeszkadza mi to, że jest tylko w jednym smaku
                (truskawki),ale czego się nie robi dla urody.Poza tym radzę odstawić kawę,
                papierosy (jeśli palisz)codziennie rundka na rowerze, a zobaczysz nową siebie.

Pozdrawiam
                • cyberek4 Re: Cellulit-potrzebuję porady. 18.06.07, 21:15
                  A możesz napisać coś więcej o tym preparacie? jakie ma działanie, czy są jakies
                  efekty uboczne itd? Kiedy widać efekty? Ja już chyba próbowałam wszystkiego i
                  ręce mi opadają, więc jeśli ten inneov jest skuteczny i stac by mnie było na
                  niego, to cóż, tonący brzytwy się chwyta....
                  Ja po prostu muszę coś zrobić, tak bardzo mi na nim zależy....
                  • agna76 Re: Cellulit-potrzebuję porady. 18.06.07, 22:14
                    www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177604&page=12
                  • ruda73 Re: Cellulit-potrzebuję porady. 25.06.07, 22:04
                    Poczytaj sobie na www.inneov-cellulit.pl
                    Inneov to nutrikosmetyk, czyli preparat działający od wewnątrz.

W skrócie spisane z ulotki:
                    Podwójne ukierunkowane działanie od wewnątrz:
                    1. drenaż skóry prawidłowej - aby wspomóc odblokowanie złogów i zapewnić drenaż
                    w głębi.
                    WAPŃ - wspomaga ograniczanie wchłaniania tłuszczu i jego uwalnianie.
                    WYCIĄG Z ZIELONEJ HERBATY - wspomaga spalanie tłuszczu i pobudza mikrokrążenie,
                    aby ułatwić drenaż
                    2. przywrócenie prawidłowej struktury - aby wspomóc wzmacnianie włókein
                    napinających skórę.
                    GLUKOZAMINA MORSKA - usprawnia synteze wókien napinających skórę
                    WYCIĄG Z KORY SOSNY NADMORSKIEJ - pomaga ograniczyć degradację włókien
                    napinających. Silny przeciwutleniacz.

Efekty podobno zaczyna byc widac po mniej więcej dwóch tygodniach stosowania, a
                    o efektach ubocznych nic nie znalazłam.
                    Wczoraj minęły dwa tygodnie jak piję Inneov. Czy działa? Wydaje mi się, ze jest
                    lepiej, ale to trudno jeszcze na dzięń dzisiejszy coś powiedzieć. Później się
                    pomierzę i wnikliwiej przy kąpieli pooglądam to dam znać.
                    Na razie pozdrawiam
      • soraya103 Re: Cellulit-potrzebuję porady. 19.06.07, 18:42
        uzywam podobnych metod: latem rower, zima narty, czasami wpadne na silownie +
        duzo wody + peeling + dobry balsam (ja uzywam Elancyl - taki jasno
        zielony)...mam 2-letniego synka i na razie wygrywam woje z cellullitem :-)
    • megika Re: Cellulit-potrzebuję porady. 07.06.07, 23:16
      ja polecam antycellulitowy krem do masażu- faberlic.Naprawdę działa.To mój krem
      numer jeden.
    • ekziste Re: Cellulit-potrzebuję porady. 09.06.07, 12:57
      Dieta
      • n_i_n_k_a Re: Cellulit-potrzebuję porady. 11.06.07, 11:45
        Tu jest kilka ciekawych porad - olejki, zioła itp.

www.naturalnamedycyna.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=84#
    • perelka252 Re: Cellulit-potrzebuję porady. 19.06.07, 16:39
      Niestety problem dotyka nawet chude osoby. Dobrze i zdrowo się odżywiam,
      uprawiam sporty i aktywny tryb życia i oglądam swoje uda i jestem zla co mogę
      jeszcze zrobić. Ostatnio wpadłam na artykuł o oczyszczaniu organizmu i uważam,
      że to jest strzał w dziesiątkę!!! Gorąco
      polecam:www.polki.pl/zdrowie_i_psychologia_artykul,10003361.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka