Dodaj do ulubionych

kupiłam i polecam..:]

15.06.07, 11:22
Drogie Panie.
W ostatnim tygodniu wzbogacilam sie o pare nowych rzeczy i wszystkei goraco
polecam...taka ucieszona dawno nie bylam.
1)Tusz Astor z zolta szczoteczka-superowy-jak na taka cene to rewelacja
2)Podklad Astor Ant Stress Lift-mam cere mocno mieszana-ale sprawdza sie
swietnie
3)Maseczka z czerwonym winem na naczynka Mincer-3,5!!za sztuke
4)Balsam Summer Glow and Shimmer Dove-do ciemnej karnacji-sam zapach mnie
relaksuje.
5)Blyszczyk Shiseido-Pure Gloss-warty swej ceny.
6)Puder brazujacy Joko-swietny z opilkami..

czy ktoras tez sie chce czyms pochwalic:)?

pzdr!
ewela
Obserwuj wątek
    • mutak Re: kupiłam i polecam..:] 15.06.07, 11:37
      Witaj

A proszę powiedz o tym balsami summer glow - czy długo stosujesz i czy widać
      efekty? Poszukuję czegoś i nadal się zastanawiam który zakupić?

Dzięki
      Ania
      • ewela1983 Re: kupiłam i polecam..:] 15.06.07, 11:54
        Coz Dove uzywam juz od 2tygodni.Zero smug(a karnacje wyjsciową mialam bardziej
        bladą niż opaloną).Kolor ladny..bardzo piekny zapach.RObie sobie co 5 dni
        przerwy dwudniowe i smaruje sie wtedy nowym balsamem Luksji z melonem(ten to
        dopiero pachnie:)).Polecam naprawde.Nie boj sie opcji z drobinkami(shimmer) bo
        one nie sa tak widoczne bardzo a ladnie rozswietlaja skore.Uzywam rano i
        wieczorem.
        Wchlania sie moment,a jak narazie nic a nic nie pobrudzil mi poscieli ani ubran.
        Jedyny minus to chyba wydajnosc,bo jest dosc mocno kremowy...ale przy tylu
        plusach rewelacji.
        Stanowczo odradzam za to Holiday skin ujedrniajacy-wiekszego syfu nie
        stosowala.Smrod,smugi,uczulenie..tragedia.
        Niezly jest tez Garnier..ale tutaj trzeba sie naczekac na efekty..

pozdrawiam!
        • sniegotka Re: kupiłam i polecam..:] 15.06.07, 12:12
          Uzywam raczej sprawdzonych kosmetykow bo testowanie nowosci konczy sie
          zazwyczaj ruina fiansowa i wysypem niespodzianek na twarzy...Ale czasami mnie
          korci i dobrze bo odkrylam:
          Guerlain nowy bronzer utrwalajacy opalenizne, opalona nie jestem i nawet nie
          musze bo mam ten puder - jest BOSKI. Zdeklasowal Armaniego i slynna terracotte
          Sunset Celebration (ktora mi sie kompletnie pokruszyla). Mam kolor 1 - wyglada
          lepiej niz naturalna opalenizna - o niebo lepiej. Polecam.

Z tej samej serii roz Guerlaina Blush&Sun - tez mam najjasniejszy, rozowo-
          bezowy, super!

Blyszczyk Terracotta w 2 nowych odcieniach, mam ten jasniejszy, za blyszczykami
          nie przepadam, wole szmnki, ale ten jest ok, w sam raz na lato, kolor pasuje
          do "opalenizny"

Szampon i odzywka Silk Result Joico do grubych i szorstkich. Mam cienkie i
          delikatne wlosy,kupilam te kosmetyki po uzyciu probek, inaczej nigdy bym ich
          nie dotknela bo nie lubie przyklepanych wlosow jak po jedwabiu. Rezultat
          oszalamiajacy - wlosy miekkie i puszyste, swieze nawet nastepnego dnia. -
          Testowalam tez K-Pak - rekonstruktor, kolejny raz po 5 latach - i znowu nie
          jestem zachwycona. Wlosy jakos malo nawilzone i zle sie ukladaja. Ale Silk
          Result polecam!
        • czarodziejka87 Re: kupiłam i polecam..:] 15.06.07, 12:51
          Przy Garnierze wcale nie trzeba czekac na efekty. Juz po 2im zastosowaniu widac
          roznice
    • czarodziejka87 Re: kupiłam i polecam..:] 15.06.07, 12:54
      www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18483&recenzja=164059
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka