beem3 17.06.07, 20:53 ale dobry-poleccie cos ,czego Wasi mezowie/niemezowie uzywaja... moj miał ukochany head&... ale wiadomo-za duzo cynku,no i tersaz łupiez ma dalej,a łebek piecze :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek_asiekowaty Re: jaki szampon dla faceta na łupież? 18.06.07, 11:05 Moj od czasu do czasu stosuje szampony z ketokonazolem typu Nizoral (ale sa rozne tansze odpowiedniki). Ostatnio kupilam mu Ziaji Ketozen, zaplacilam ok 12- 13 zl za 150 zl, jest zaowolony. Ale moze najpierw sprobowac jakiegos kosmetycznego typu nowy Elseve, sama jestem ciekawa, czy jest taki swietny, jak reklamuja. :P Odpowiedz Link Zgłoś
hesia_ik Re: jaki szampon dla faceta na łupież? 18.06.07, 16:27 Polecam szampon NERIL z serii aptecznej Garniera. 200ml kosztuje ok 16-18 zł. Wg informacji na opakowaniu ma on przede wszystkim zapobiegać wypadaniu włosów, ale u mnie po dwóch (!) myciach zlikwidował bardzo uciążliwy łupież. Jedyny minus to nieciekawy zapach szamponu, ale myślę że mężczyznom nie powinien przeszkadzać. Moim zdaniem warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś