laccrimosa 19.06.07, 23:35 www.allegro.pl/item205634486__dkny_be_delicious_100ml_tester_super_mocny.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genovefa Re: Warto kupić te perfumy? 20.06.07, 00:19 jak dla mnie - podroba. zreszta tylko cymbał pisze "JEZELI WYSLANY PRZEZEMNIE PERFUM" - 4 slowa i 2 byki ortograficzne.... ale jak widac po aukcji - idiotow nie brakuje,. Odpowiedz Link Zgłoś
arekata Re: Warto kupić te perfumy? 20.06.07, 08:16 Porównaj cenę w drogerii. 100 ml tego zapachu kosztuje pewnie ok. 200 zł, zatem cena jest trochę za niska ja na oryginalny produkt. Miałam kiedyś podróbkę Chanel.Opakowanie i flakon niemal się nie różniły, tylko małym detalem na zakrętce, ale dopiero wizyta w perfumerii mi to uświadomiła. Czasem naprawdę trudno poznać. Zapach też może nie odbiegać od oryginału. 98 zł za podróbkę to trochę dużo - znajdziesz bez trudu zamiennik tańszy pewnie ze 3 razy Odpowiedz Link Zgłoś
m23p31 Re: Warto kupić te perfumy? 20.06.07, 09:06 na bank podróba. ta pojemnosc kosztuje około 160-200 zl na allegro (100 ml). Tu masz na pewno oryginał: www.allegro.pl/item207816711_dkny_be_delicious_30ml.html tańszy, ale mniejsza pojemność Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Warto kupić te perfumy? 20.06.07, 09:15 Ja nie kupiłabym na tej aukcji: 1. Sprzedający ma dopiero 11 opinii 2. niska cena nawet jak na tester 3. brak oryginalnego zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
m23p31 Re: do m23p31 . 20.06.07, 09:52 podrabiane pojemnosci to 100 i 50 ml, mniejszy pojemności nie opłaca sie podrabiac. Chyba, ze Chanel, podrabiane sa wtedy tez 35 ml i opakowania uzupelniajace. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: do m23p31 . 20.06.07, 09:57 to ze na opakowaniu nie ma nadruku jaka pojemnosc itd jeszcze nic nie znaczy... sa oryginalne opakowania bez nadruku. ale po czym poznac na zdjeciu z allegro czy podrobka to nie wiem.. tu mozecie porownac z DKNY ze sklepu Macy's. www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=141016&CategoryID=27809 na zdjecie mozna kliknac, nastepnie w drugim oknie kliknac na cokolwiek ( pudelko, butelka, i to sie jeszcze powiekszy) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka221 Re: Warto kupić te perfumy? 20.06.07, 10:50 Moim zdaniem to podróba.Zawsze moja uwagę zwraca:"produkt oryginalnie zapakowany".Ktoś kiedys mnie na to uczulił."Oryginalnie zapakowany" czyli,że zawartość nie jest oryginalna.Sprzedawcy,którzy chcą wcisnąć bubel podobno tak się zabezpieczają przez zarzutami nieuczciwej akucji,że niby informowali,itp.Poza tym taka pojemność za takie małe pieniądze też budzi wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Warto kupić te perfumy? 20.06.07, 12:51 Bez dwoch zdan podroba. Pomijajac zenujace bledy ort. roi sie tam od bredni: "produkt oryginalnie zapakowany" (w razie czego sprzedawca powie,ze nie pisal,ze perfumy sa oryginalne tylko zapakowane jak oryginalne). Informacja,ze trwaly tester-to mit, ze testery roznia sie od reszty, to po prostu zwykle wody perfumowane, wiec mocniejsze od najczesciej kupowanych toaletowych. Durne zdanie,ze na Allegro nie sa do sprzedazy dopuszczane podroby, wiec naiwny kupujacy moze byc spokojny...Podrob jest mnostwo, to jedna z nich. I najwieksze klamstwo, ze fotki w 100% oddaja rzeczywisty produkt-nie oddaja wcale, gdyz to zdjecia katalogowe, a nie tzw. real foto. Podroba az w oczy kluje. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Warto kupić te perfumy? 20.06.07, 14:41 to nie perfumy tylko tester i nie ma nic wspolnego z perfumami.. jest na potrzeby zorientowania sie w zapachu danych prefum... po drugie 50 ml takich prefum kosztuje o wiele wiecej tak wiec chyba logiczne ;] Odpowiedz Link Zgłoś