Dodaj do ulubionych

błyszczyk - z super połyskiem???

IP: *.waw.cdp.pl, / 172.30.1.* 12.06.03, 10:30
Prosze polećcie błyszczyk, który na prawdę błyszczy
j jest w miare normalnej cenie,
bardzo na Was liczę,
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 11:29
      Trójkolorowy Vipera "tęczowy blask", b.ladne naturalne kolorki - efekt: lekki
      kolor na ustach, błyszczący (drobinki b. delikatne) + efekt mokrych ust.
      Blyszczyk nie lepi się, zbyt trwały może nie jest ale dla mnie ostanio nr 1.
      Kosztuje ok 10 zł.
      • Gość: Anna Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 11:55
        A mi ten blyszczyk nie pasuje. jest bardziej jak pomadka w plynie-daje wiecej
        koloru niz polysku. Z tanich najlepsze sa te Palomy(przezroczyste) lub Diadem.
        Teraz wchodza nowe blyszczyki Rimmel i Astor-w tubkach. Nie uzywalam. A Wy?
        Pozdrawiam
        • Gość: Sylwia Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.netia.pl 16.06.03, 10:51
          Ja używałam Błyszczyka M. Astor z aplikatorem. Nie polecam. Niby się błyszczy
          ale jest strasznie nie trwały. Szybko się ściera. Za to błyszczyki Isa Dora są
          super. Długo utrzymują się na ustach, no i bardzo ładnie się błyszczą. Niestety
          cena to 41 zł. Ale warto mieć jeden lepszy niż 10 słabych.
      • Gość: ani Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.itpp.pl 12.06.03, 11:56
        Collection 2000 , cena ok. 25-30 zł , wogóle sie niekleji , ma też drobinki
        brokatu , jeśli chodzi o trwałość to tak średnio , ja jestem zadowolona.
        ani
        • Gość: katrina Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 13:18
          joko lip gloss - malutkie słodkie opakowanie w kolorze błyszczyka, ale kolorków
          na ustach prawie nie widać, tylko lekka poświata i i super połysk. dodatkowe
          plusy: nawilża i kosztuje 8zł. mam dwa :)
          • sagaa Re: błyszczyk - do Katriny 12.06.03, 14:11
            Kupowałaś w Krakowie? Napisz gdzie, bo jakoś nie mogę znaleźć kosmetyków tej
            firmy. Mam nadzieję, że gdzieś w centrum :-)
            • Gość: katrina Re: błyszczyk - do Katriny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 20:55
              sagaa napisała:

> Kupowałaś w Krakowie? Napisz gdzie, bo jakoś nie mogę znaleźć kosmetyków tej
              > firmy. Mam nadzieję, że gdzieś w centrum :-)

jasne:) błyszczyk jest aukrat w elefancie, a pełny wybór kosmetyków tej firmy,
              ale zdaje się właśnie tylko bez tych malutkich blyszczyków, jest na dlugiej, w
              pierwszym sklepie kosmetycznym po lewej stronie idąc od rynku. ten sklep jest
              tam od wieków i składa się z dwóch "części:, najpierw jest pielegnacja i
              perfumy, a w drugim pomieszczeniu kolorówka i do włosów.
          • Gość: Anna Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 09:02
            Blyszczyki Inglot sa super. Kupilam wczoraj dwa-czekolade i maline. Pachna
            apetycznie, lekko nablyszczaja i co najwazniejsze nie sa klejace. I
            kosztuja...7,50 zl.
            Pozdrowienia
    • Gość: ola Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: hades:* / 10.10.12.* 12.06.03, 16:16
      a ja polecam smakuśny błyszczyk z avon - ja wybrałam water melon
      normalnie lepiej nie mogłam trafić i za bagatela 12zł!!!
    • dixi Re: błyszczyk - z super połyskiem??? 12.06.03, 19:41
      a ja nie moge od jakiegos czasu uzywac blyszczykow - nie wiem co sie dzieje,
      ale mam takie objawy jakby to byla alergia - usta swedza, skora sie luszczy
      itp. Nie jest to reakcja na blyszczyk jakiejs konkretnej firmy, ale w ogóle.
      Mam to od jakichs 3 miesecy, wczesniej uzywaalam blyszczykow Palomy, Avonu,
      Oriflame i było ok az nagle przestalo (przy Palomie chyba) Polecono mi
      niedawno hipoalergiczny (podobno) Pierre Rene, ucieszona nabylam i to samo
      niestety. Uzywam teraz balsamu Vichy, swietnie pielegnuje usta ale troche malo
      sie blyszczy. Nabylabym jakis z gornej polki, ale obawiam sie ze bedzie to
      samo a nie stac mnie na eksperymenty;
      A może ktoras z was miala podobne problemy i znalazla cos dla siebie?
      • Gość: Annette Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.de.ibm.com 13.06.03, 11:49
        Ja miałam podobne objawy po większości ze szminek - skóra z ust schodziła
        płatami, usta nie tyle swędziały ile "przeszkadzały", jakby były pokryte
        skorupą. W końcu trafiłam na szminkę Revlona nawilżającą i problemy się
        skończyły. Ich błyszczyków nie próbowałam.
        A.
        • Gość: dixi Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 12:11
          a u mnie to tak wyglada, ze po szminkach nic sie nie dzieje, za to dokladnie
          taki efekt ze skorupa - po blyszczykach:( dziwne i z poczatku do glowy mi nie
          przychodzila ze to wina blyszczyka - zanim sie zorientowalam, popadlam w
          bledne kolo; im wiekszy dyskomfort czulam tym wiecej uzywalam blyszczyku, bo
          jakos mialam wrazenie ze trzeba duzo zeby nawilzyc i ochronic (a uzywalam
          bezbarwnego)a jak tylko przestalam z blyszczykiem w kilka dni wyleczylam usta:)
          Ale lubie jak sie blyszcza i tez bym chciala...
    • Gość: martini Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 19:52
      Właśnie a jak te błyszczyki w tubce??strasznie mi ich brakowało w Polsce
      Kupiłam taki w Zarze hiszpanskiej i byłam zachwycona...
    • Gość: Nunia Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 23:42
      Jest nowa szminka z aplikatorem firmy Maybelline wyczytałam o niej na stronie
      www.kosmetyki.naczasie.pl na stronce nowości w umiarkowanej cenie 19.90
      • Gość: katrina Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 00:53
        jeszcze nie ma ich w sklepach (przynajmniej w Krakowie). oby sie tylko wyrobili
        z wprowadzeniem ich przed moim wyjazdem.
        • Gość: panna nikt Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.icpnet.pl 14.06.03, 12:09
          ja jestem zachwyona błyszczykiem firmy Diadem.Kosztował mnie 10 zł, a jest
          niesamowity nabłyszcza, i do tego optycznie powieksza... jst naturalny i
          ogólnie bajeczny.ja mam nr. 15- kocham go ;p
          • monstr Re: błyszczyk - z super połyskiem??? 16.06.03, 16:05
            piękne są błyszczyki Glam Shine Loreala
            nr 05 jest szczególnie ładny
            :-)
            • rossa75 Re: błyszczyk - z super połyskiem??? 16.06.03, 16:46
              Glam Shine byłby fajny, gdyby nie to, że po 3 tygodniach zaczyna się wylewać z
              opakowania, bo nie można go już domknąć :(
              • Gość: em Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.kp.pl 17.06.03, 07:22
                art deco absolutnie nr 1
                • Gość: kulka a cena?? IP: *.gabo.pl 17.06.03, 11:41
                  Gość portalu: em napisał(a):

> art deco absolutnie nr 1
                  • Gość: katrina Re: a cena?? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 12:21
                    i który? maja dwa rodzaje, ten z aplikatorem "gąbką-flamastrem" jest strasznie
                    klejący.
    • Gość: xyz Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.gwiazda.net.pl 17.06.03, 21:41
      błyszczuk Inglota SPRINT,bezbarwny
    • Gość: kwiatuszek Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 23:50
      ja mam blyszczyki Bourjois nr 69 ma bardzo ladny kolor i dlugo utrzymuje sie na
      ustach (cena ok.40 zl),Isadora nr 11- tez ma ladny, subtelny kolor (ok.41 zl),
      Glam Shine nr.11 i 23 tez sa w porzadku (ok 44 zl), Gosh nr 7- ma ladny kolor,
      ale nie utrzymuje sie na ustach bardzo dlugo.
      • Gość: katrina Re: błyszczyk - z super połyskiem??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 00:03
        są nowe maybelline. efekt śliczny, ale tylko trochę lepszy od joko i znika
        dosłownie w kilka minut! niestety. jednak wolę joko i może kupię diadem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka