Gość: Iza IP: *.visp.energis.pl 12.06.03, 19:33 Szoruję, ścieram, wygładzam a skóra w dalszym ciągu twarda i sucha. Czy znacie krem-cud do stóp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrja Re: STOPY :((( 12.06.03, 20:07 Gość portalu: Iza napisał(a): > Szoruję, ścieram, wygładzam a skóra w dalszym ciągu twarda i sucha. Czy > znacie krem-cud do stóp? Sprobuj tak: wymocz stopy w soli /specjalne do stop/, nastepnie wysmaruj/masujac/ oliwka/zwykla dla dzieci badz oliwa z oliwek/,pozniej wytrzyj pozadnie. Dobrze cos takiego zrobic wieczorkiem. pozdrawiam adrja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: STOPY :((( IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 21:45 wymocz,posmaruj dużą warstwą kremu nawilżającego i owiń folią na noc,ponoć pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka Re: STOPY :((( IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 22:43 Najzwyklejszy w swiecie krem - "krem do stóp zmiekczajacy rozmarynowy" zawiera m.in. kwas salicylowy,olej jojoba, rzeczony rozmaryn, wit.A, alantoine, kamfore no i pachnie dosc niewyjsciowo tą kamforą. Granatowa tubka, cena komiczna - 2 zł. (w Globim zakupiony z rozmachu, bo poprzedni krem sie skonczył) Po uzyciu drobnoziarnistej tarki na noc dobrze nasmarowac, grubsza warstwa, na to skarpetka i lulu. Powtórzyc to przez kilka wieczorów - miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: STOPY :((( IP: *.visp.energis.pl 12.06.03, 23:11 Dzięki, dziewczyny! Jutro wezmę się za te niewdzięczne stopy i dam im popalić! Odpowiedz Link Zgłoś
luloo1 Re: STOPY :(((Ja znam! 13.06.03, 07:27 ja znam taki krem cud. Zawiera tłuszcz z jakiegoś rogatego zwierza. Nazywa się Neutrogena (kartonik biały z turkusowym paskiem, mozna kupić w Rossmannie za ponad 20 zł). Stosuje się go jak kurację. Działa!!!!naprawdę. Jest bardzo gęsty i wygląda jak wazelina maksymalnie natłuszcza, ale efekt jest zaskakujący.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dun-ka Re: STOPY :((( 13.06.03, 12:11 Krem do stóp firmy Pollena-Ewa Natura z serii Len. Tłuściutki, z wit. A, no i niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xerial Re: STOPY :((( IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 13.06.03, 12:14 polecam xerial - mozna kupic tylko w aptekach i nie jest bardzo tani, niestety zawiera mocznik, wiecz nie tylko super nawilza, ale tez rozmiekcza zrogowacialosic tak ze latwo je usunac tanszy jest polski kermuren, tez z mocznikiem, tylko troche mniej skuteczny, wiec tez polecam, bo za to duzo tanszy oba sa w roznych stezeniach - niech ci aptekarka doradzi jak silnego potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: STOPY :((( IP: *.visp.energis.pl 13.06.03, 16:12 Dzięki, dzięki! Biegnę na zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
harry1969 Re: STOPY :((( 13.06.03, 17:22 A może po prostu trzeba nosić wygodniejsze buty, np. nie koturny! nie klapki na obcasie! A potem polecam krem DERNILAN do wcierania w pięty. Pozdrawiam Harry 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
shiny96 Re: STOPY :((( 25.08.16, 15:13 u mnie pomogło moczenie w soli i ścieranie skóry na sucho Odpowiedz Link Zgłoś
chmuridalia Re: STOPY :((( 26.11.19, 09:23 a np. mocznik jest w stanie jakoś pomóc na skórę stóp? ja teraz nakładam sobie maść z witaminą a i maść tranową po moczeniu i szorowanku. Odpowiedz Link Zgłoś