Dodaj do ulubionych

Eau Torride Givenchy - co powiecie?

IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 19:42
Co powiecie o tym zapachu Givenchy, czy jest waszym zdaniem oryginalny, czy
mozna go porównać z jakimiś innymi perfumami ? Czy są trwałe,
charakterystyczne i czy to typowy letni zapach, czy też nie ? Naczytałam się
trochę o tym zapachu na forum i przyznam, że bardzo mnie zaintrygował.
Obserwuj wątek
    • Gość: dżastina Re: Eau Torride Givenchy - co powiecie? IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 21:00
      Miałam i mam nadal :-)
      Piękny zapach, orzeźwiający choć nie typowo cytrusowy.
      Jak dla mnie bardzo trwały.
      Na lato w sam raz :-)

pozdravki
    • Gość: Ada Re: Eau Torride Givenchy - co powiecie? IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 08:58
      Czy żadna z Was nie zna już tych perfum?
      • Gość: dixi Re: Eau Torride Givenchy - co powiecie? IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 09:08
        sliczny, typowo letni zapach, trwaly, testowalam i dlugo sie utrzymywal na
        skorze:) chodzilam wokol nich w ubieglym roku, ale nie kupoilam, mialam spora
        kolekcja pachnidel na polce; teraz koplekcja juz na wyczerpaniu, ale ja
        zmienilam preferencje i przymierzam sie do Esentia de Duende J.del Pozo; a w
        ogole to czego ja bym nie chciala....
        Pozdrawiam pachnaco:)
        • Gość: kiwi Re: Eau Torride Givenchy - co powiecie? IP: *.kprm.gov.pl 13.06.03, 09:41
          Mój fawotyt Nr 1. Fantastyczny, intrygujący, pięknie się rozwija, jest lekki i
          świeży. Jednak ostatnio skończyło mi się opakowanie i postanowiłam kupić nowe w
          sklepie wolnocłowym - psiknęłam się testerem i doleciał do mnie zapach
          spalonego cynamonu, obrzydlistwo! Nie wiem, czy firma zmieniła skład perfum,
          czy się tester przeterminował, w każdym razie to nie to. Nie wiem, co ma teraz
          robić - chyba pódę do Empiku - tam są jeszcze stare zapasy.
          Polecam ten zapach, bo jest niebanalny, nie pachnie nim połowa kobiet i bardzo
          podoba się płci przeciwnej. :)
          • Gość: Ada Re: Eau Torride Givenchy - co powiecie? IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 10:59
            Bardzo mozliwe, że były zepsute - na półkach z kosmetykami jest ciepło, ostre
            światło. A ile kosztują w bezcłówce, za ile ml ?
        • luloo1 De Duende, do Dixi 13.06.03, 12:14
          Byc może będę miała do sprzedania 100 ml tego zapachu, jesli jestes
          zainteresowana, zapytaj mnie za jakis czas:) luloo1@gazeta.pl

Moc Lulków – Luloo
          • Gość: Ada Re: De Duende, do Dixi IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 12:40
            A ile przypuszczalnie może kosztować 100 tej wody?
            • Gość: kiwi Re: De Duende, do Dixi IP: *.kprm.gov.pl 13.06.03, 12:45
              na Allegro widziałam testery za 175-180 zł. Natomiast na wolnocłówce 100 było
              za ok. 220 zł.
              • Gość: Ada Re: De Duende, do Dixi IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 12:53
                to drogo biorąc pod uwagę, że mi się wszystko szybko nudzi i nie udało mi się
                jeszcze zużyć żadnej 100ml, ledwo 50 zużywam, a właściwie raz mi się udało
                zużyć 50 ml na jakieś 20 butelek
                perfum.............................................
            • Gość: Ada Re: De Duende, do Dixi IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 12:54
              w pedecie widziałam po ok. 170-180 zł, nie pamiętam, bo chwilowo jej brakło
    • Gość: Ada Re: Eau Torride Givenchy - co powiecie? IP: *.acn.waw.pl 13.06.03, 23:08
      może ktoś jeszcze coś doda..........................
    • elve Re: Eau Torride Givenchy - co powiecie? 14.06.03, 15:59
      powiem tak: to jeden z moich faworytów. zdecydowanie sprawdza się w upały, ale
      i zimą bardzo lubię się nim od czasu do czasu psiknąć, bowiem w końcowej fazie
      zapach jest bardzo miękki i dość ciepły - jak delikatna kołderka. świeżość
      zawdzięcza głównie zapachowi bambusa, który ma energetyzujące działanie, wiele
      osób twierdzi, że pachnie skoszoną, świeżą trawą - taką parującą w słońcu - mi
      się w zasadzie to zgadza z moimi odczuciami, ale oczywiście na tym się nie
      kończy... cudowność tego zapachu polega na tym, że jest uniwersalny, świetnie
      leży na skórze, nie przytłacza, pięknie, niespotykanie się rozwija. No i rzecz
      niebagatelna: mało komu się podoba, więc nie pachnie nim prawie nikt (na
      przykład nie używa go żadna z moich znajomych...). Do tego dodać należy piękny
      flakonik, podobny do sopla lodu, kapitalnie załamujący światło... podsumowując:
      piękne perfumy, dobrze, że są, bo ile można pachnieć pampeluną :)
    • Gość: Ada Re: Eau Torride Givenchy - co powiecie? IP: *.acn.waw.pl 15.06.03, 21:58
      no to mnie zachęciłyście tymi opiniami, we wtorek lecę do perfumerii i testuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka