marghot 28.06.07, 09:04 Poszukuję produktów do pielęgnacji ciała i kapieli tejże firmy. Czy możecie mi podpowiedzieć, gdzie dostępna jest pełna gama Farmony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiulek11 Re: Farmona w Poznaniu 28.06.07, 11:02 Nie wiem czy pelna gama, ale na allegro sa te kosmetyki, rowniez te stosowane w gabinetach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka_pn Re: Farmona w Poznaniu 28.06.07, 16:24 widziałam ich kosmetyki w takim sklepie ze zdrową żywnościa na fredry. Moze nie cala gama.. ale duzy wobor mieli. Pozdrowienia ewa Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Farmona w Poznaniu 29.06.07, 07:53 dzięki dziewczyny, jutro pomyszkuję po mieście :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_werr Re: Farmona w Poznaniu 30.06.07, 19:25 ja widziałam na św.marcinie(chyba)w drogerii Natura Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Farmona w Poznaniu 01.07.07, 06:45 ja mam ten sam problem i to w Krakowie gdzie ta firma produkuje :), zadzwoniłam do dystrybutora (numer na stronie www), powiedział, że detalicznie dostępne są np.w EuroAptekach, na stronie jest pewnie telefon do dystrybutora na Wielkopolskę, wrzuć w google "Farmona" Odpowiedz Link Zgłoś