maria252 02.07.07, 21:44 Drogie fanki tej marki jaki poleciliłybyście puder brązujący do podkładu hydralight nr 61. dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: isadora 02.07.07, 22:13 Ja mam isa dora terracota powder-ale nr nie widze(sa chyba 3 do wyboru, mom zdaniem niewiele sie roznia), bo juz zamazany.Bardzo wydajny, drugi rok mu leci.Spokojnie moge polecic-na opalona twarz na calosc, na taka 'zwykla' na policzki, nos i skronie:)Podoba mi tez w nim to, ze nie ma brokatowych drobin tylko polysk.W ogole nie lubie brokatu. Ale moim ostatnim odkryciem jest clinique shimmering tones powder(nr 01).Jest boski:)Twarz jak z gazety, opalona, rozswietlona(ale nie brokat)tylko polysk, poswiata jak w photoshopie;)Nie robi plam, wiec na pewno sobie nim 'krzywdy' nie zrobisz.Zobacz w douglasie, w sephorze juz nie bylo, bo to seria limitowana.Ja kupilam w jeszcze innym sklepie, clinique i estee lauder(poznan, stary browar) Odpowiedz Link Zgłoś
maria252 Re: isadora 03.07.07, 08:37 Dzięki v.i.k.k.a za odpowiedz, jaka jest cena tego cudeńka z cliniqe. Bo obawiam się że cenową to pare półek wyżej niż isadora. Ja już od ładnych pare lat używam tylko isadory i jestem bardzo zadowolona no czasami może coś z artdeco ( mają fajne konturowki ). Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: isadora 03.07.07, 10:20 Za clinique dalam 140pln, za isa dore 2 lata temu 70pln. Malo nie jest, ale ja sobie zawsze tlumacze,ze przeciez starcza na rok-dwa:) Odpowiedz Link Zgłoś