Gość: Monka IP: *.almainternet.pl 17.06.03, 11:08 Czy w poznaniu jest sklep firmowy Ziaji, taki jak w W-wie? a jesli nie ma to gdzie znajde najwiekszy wybor tych kosmetykow??? pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karina Re: Sklep Ziaja w Poznaniu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.06.03, 11:32 Sama kiedyś szukałam i nie udało mi się. Z kolei w miarę duży wybór jest w drogerii przy rogu ulic Dąbrowskiego i Polnej. Nieduża drogeria, ale samoobsługowa, co najbardziej lubię. A poza tym polecam stronę Essentii, właściwie tam chyba mają największy wybór. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Sklep Ziaja w Poznaniu IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 17.06.03, 11:36 Ha, kto szuka ten wie. :) Zadzwoniłam i mam! ul. Sikorskiego 18 w godz. 8-16 - to jest ich oddział, ale pani poinformowała mnie, że mają cały asosrtyment i można kupowac u nich detalicznie. www.ziaja.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monka Re: Sklep Ziaja w Poznaniu IP: *.almainternet.pl 17.06.03, 11:50 Dziekuje dziekuje :)) co ja bym bez was zrobila dziewczyny :* Milego dnia Monka Odpowiedz Link Zgłoś