Dodaj do ulubionych

tarka do języka

30.06.03, 21:00
Czy używacie tarki do języka, gdzie kupiłyście i ile taka tarka kosztuje
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: tarka do języka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.03, 21:48
      chodzi o szczoteczkę do czyszczenia języka? bywaja w aptekach. cena stosunkowo
      wysoka- w okolicach 20zł
      • Gość: ani Re: tarka do języka IP: *.itpp.pl 01.07.03, 09:28
        ja już o d przeszło 8 lat takowej używam przywiozłam sobie z Indii ale nie jest
        to szczotka tylko płaski drut ze srebra w kształcie litery "V" , dla mnie
        bomba.
        ani
    • Gość: Baby Re: tarka do języka IP: *.ey.com.pl / 10.106.69.* 01.07.03, 09:36
      Zaciekowiło mnie to niezmiernie.
      Powiedzcie moje drogie czemu to służy???
      Pozdrawiam
      • silie Re: tarka do języka 01.07.03, 09:59
        No jak to do czego... Do czyszczenia języka , który po całym dniu jest cały
        usiany zanieczyszczeniami i wszelkimi osadami, tak samo jak zęby.

s.
        • Gość: renia Re: tarka do języka IP: *.radio.com.pl 01.07.03, 12:31
          Ja myję jezyk zwykłą szczoteczką do zębów, ściąga osad i bakterie, oddech jest
          długo świeży. Same zalety!
        • Gość: Alla Re: tarka do języka IP: *.a2000.nl 01.07.03, 13:21
          Osad na jezyku to wedlug medycyny chinskiej objaw tego, ze organy wewnetrzne
          nie pracuja jak nalezy. Po kolorze osadu mozna postawic diagnoze. Skoro macie
          klopoty z nalotem na jezyku to moze zamiast tarki do jezyka nalezy udac sie do
          lekarza?
          • Gość: Trishna Re: tarka do języka IP: *.acn.waw.pl 01.07.03, 14:12
            Z doświadczenia wiem ze lekarze raczej bagatelizują takie problemy, jeśli masz
            jakąs wiedzę na ten temat to zachęcam żebys się podzieliła :)
          • bibcio Re: tarka do języka 02.07.03, 10:48
            Jak sie wypije jogurcik lub cos podobnego, to nie ma sily zeby sie osad na
            jezyku nie zrobil ! Ja uzywam zwyklej miekkiej szczoteczki do zebow - jest ok.
      • Gość: ELVE Re: tarka do języka IP: *.ds.univ.gda.pl 01.07.03, 14:32
        kolejna fanaberia :)
        • Gość: ola Re: tarka do języka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.03, 22:31
          tez tak uwazam
          • Gość: Dosia Re: tarka do języka IP: 195.217.253.* 02.07.03, 11:52
            A czyszczenie zebow to tez fanaberia? Bo tak wnioskuje z Waszych wypowiedzi...
    • Gość: moboj Re: tarka do języka IP: 62.233.250.* 02.07.03, 12:47
      ja czyszczę język zwykła szczoteczką elektryczną. to nie jest żadna fanaberia
      tylko dbanie o higienę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka