Gość: frutka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 09:14 uzywam pierre rene srebrny ale moze jest jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 09:18 Applause podkręcająco-wydlużający, szczególnie fiolet.Fajne w tym tuzu jest to ze wogóle nie skleja rzęs i można nakładać kilka warstw.Wtedy rzęsy są grubsze i widac kolor.Jest trwały, nie osypuje się i nie rozmazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka23 Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 17:40 BIELENDA! jest super mam wszystkie kolory (zielony,brąz,czarny i śliweczkę) nie skleja rzęs, dobrze się nakłada i wogóle jest świetny naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka danka! IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.7.* 09.07.03, 10:43 gdzie mozna kupic te tusze Bielendy??? Myslalam ze Bielenda to tylko kosmetyki pielegnacyjne, nigdzie ie widzialam ich tuszu... i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
dorist Re: danka! 09.07.03, 12:36 Bielenda, i jeszcze raz Bielenda! Tym tuszem, z moimi rzęsami robię, co tylko chcę! Pogrubiam, wydłuuuużam i podkręcam. Jak dla mnie - Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: danka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 13:36 Ja niestety nie polecam tuszu bielendy, moich rzes się nie da nim pomalować. Tusz jakby nie chwyta się ich, mimo,iz próbowałam i na sucho i na odżywkę. Jesli już się udało (po długim czasie) pomalowac efekt mizerny. Tylko wydłużone cienkie rzęsy. Poza tym ten fiolet na moich rzęsach to granat. Odpowiedz Link Zgłoś
joan1973 Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? 09.07.03, 14:14 ja również zgłaszam pierre rene ale zielony, pogrubiający. Srebrny kiedyś nabyłam wydłużający rzęsy i po godzinie potrafił się obsypywać. Uważam, że są lepsze od np. Margaret Astor (te się kruszą i szybko wysychają). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 12:56 bardzo lubie ten najprostszy i najtanszy maybelline rozowo-seledynowy. Pomimo malo pochlebnych opinii w poprzednich watkach chce go pochwalic. Kupowalam wczesniej Diora, Guarlaina i Lancome a potem stracilam prace - musialam oszczedzac. W desperacji zakupowej kupilam ten wlasnie za 15 zl i jak na reklamie dosi - nie widze roznicy a nawet dwa razy bylam zapytana jakiego tuszu uzywam. Dla mnie wazne jest takze usuwanie tuszu i to czy nie uczula np. shiseido od razu mnie szczypal, natychmiast po zalozeniu. Kupilam go ponownie - mozna spróbowac. Lubilam kiedy Max Faktora 2000 kalorii i Burgois - ten stary, pogrubiajacy. Macie jakies zdanie o nich? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulcheria Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? IP: *.szczecin.pl 10.07.03, 13:22 Polecam Ci Volum express Jade. Kupuje na rynku, bo tam są oryginalne. 15 pln, a robi wszystko : wydłuża, pogrubia, nie skleja. Nie wysycha, a mam go długo. Naddam też, że mam raczej miezerne rzęsy i sporo tuszów do rzęs "przerobiłam" ,łacznie z przereklamowanym lancome extensils. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś