Dodaj do ulubionych

jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.03, 09:14
uzywam pierre rene srebrny ale moze jest jakis inny?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.03, 09:18
      Applause podkręcająco-wydlużający, szczególnie fiolet.Fajne w tym tuzu jest to
      ze wogóle nie skleja rzęs i można nakładać kilka warstw.Wtedy rzęsy są grubsze
      i widac kolor.Jest trwały, nie osypuje się i nie rozmazuje.
    • Gość: danka23 Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 17:40
      BIELENDA! jest super mam wszystkie kolory (zielony,brąz,czarny i śliweczkę) nie
      skleja rzęs, dobrze się nakłada i wogóle jest świetny naprawde polecam
      • Gość: lilka danka! IP: *.waw.cdp.pl, / 192.168.7.* 09.07.03, 10:43
        gdzie mozna kupic te tusze Bielendy??? Myslalam ze Bielenda to tylko kosmetyki
        pielegnacyjne, nigdzie ie widzialam ich tuszu... i ile kosztuje?
        • dorist Re: danka! 09.07.03, 12:36
          Bielenda, i jeszcze raz Bielenda! Tym tuszem, z moimi rzęsami robię, co tylko
          chcę! Pogrubiam, wydłuuuużam i podkręcam. Jak dla mnie - Cudo!
          • Gość: aga Re: danka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.03, 13:36
            Ja niestety nie polecam tuszu bielendy, moich rzes się nie da nim pomalować.
            Tusz jakby nie chwyta się ich, mimo,iz próbowałam i na sucho i na odżywkę.
            Jesli już się udało (po długim czasie) pomalowac efekt mizerny. Tylko wydłużone
            cienkie rzęsy. Poza tym ten fiolet na moich rzęsach to granat.
    • joan1973 Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? 09.07.03, 14:14
      ja również zgłaszam pierre rene ale zielony, pogrubiający. Srebrny kiedyś
      nabyłam wydłużający rzęsy i po godzinie potrafił się obsypywać. Uważam, że są
      lepsze od np. Margaret Astor (te się kruszą i szybko wysychają).
    • Gość: wanda Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.03, 12:56
      bardzo lubie ten najprostszy i najtanszy maybelline rozowo-seledynowy. Pomimo
      malo pochlebnych opinii w poprzednich watkach chce go pochwalic. Kupowalam
      wczesniej Diora, Guarlaina i Lancome a potem stracilam prace - musialam
      oszczedzac. W desperacji zakupowej kupilam ten wlasnie za 15 zl i jak na
      reklamie dosi - nie widze roznicy a nawet dwa razy bylam zapytana jakiego tuszu
      uzywam. Dla mnie wazne jest takze usuwanie tuszu i to czy nie uczula np.
      shiseido od razu mnie szczypal, natychmiast po zalozeniu.

Kupilam go ponownie - mozna spróbowac.

Lubilam kiedy Max Faktora 2000 kalorii i Burgois - ten stary, pogrubiajacy.

Macie jakies zdanie o nich?

Dorota
    • Gość: pulcheria Re: jakis dobry tusz z tych rewelacji cenowych:)? IP: *.szczecin.pl 10.07.03, 13:22
      Polecam Ci Volum express Jade. Kupuje na rynku, bo tam są oryginalne. 15 pln, a
      robi wszystko : wydłuża, pogrubia, nie skleja. Nie wysycha, a mam go długo.
      Naddam też, że mam raczej miezerne rzęsy i sporo tuszów do
      rzęs "przerobiłam" ,łacznie z przereklamowanym lancome extensils.

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka