Dodaj do ulubionych

Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?!

IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 03.07.03, 16:02
Chcę sobie kupić jakieś perfum,ale niestety nie stać mnie na wydatek powyżej
100 zł.Chciałabym znaleźć coś ciekawego, nie drogiego, mam kartę Yves Rocher,
może z tej firmy???A jesli nie z tej , to z innej...Doradźcie-ta wymarzona
randka się zbliża...;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: basia Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! IP: 62.233.185.* 03.07.03, 17:27
      sprawdź ofertę oriflame, ja je bardzo lubię , są trwałe i ładne avon odradzam,
      pozdrawiam
      • kotmanka Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! 03.07.03, 20:58
        Polecam wody perfumowane Polleny Ewy, trwale, niedrogie, i bladne. Pollena
        Sport Active zreszta to kalka J'adore Diora.
        Podobno YR ma tez ciekawe bambusowe perfumy
    • Gość: lola Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.03, 21:04
      Gość portalu: Baśka G. napisał(a):

> Chcę sobie kupić jakieś perfum,ale niestety nie stać mnie na wydatek powyżej
      > 100 zł.Chciałabym znaleźć coś ciekawego, nie drogiego, mam kartę Yves
      Rocher,
      > może z tej firmy???A jesli nie z tej , to z innej...Doradźcie-ta wymarzona
      > randka się zbliża...;-)
      Spróbuj moze kupic w perfumerii Refan, te podróbki są całkiem do rzeczy,
      trwałe, tanie, mozna kupic mała ilosc.
    • kotmanka Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! 05.07.03, 14:18
      A moze te:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=4fd5d8fa6df2c8df24d075ffe7138119&cmd=details&itemid=4353
      • Gość: ola Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! IP: *.chello.pl 06.07.03, 12:21
        Gdzie można kupić tę Olimpię Polleny Ewy? Też szukam czegoś niedrogiego na
        dzien, a opis na wizażu wygląda zachęcająco.
    • Gość: KINA Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 05.07.03, 16:01
      Z YR polecam bardzo mocno NEBLINE lub NATURE MILLENAIRE.
      • Gość: ola Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! IP: *.chello.pl 05.07.03, 16:54
        A co myślicie o Indian Summer Coty na dzień? Jak się go nosi? Trwały?
        Pozdrowionka
        • lady Indian Summer 06.07.03, 14:47
          Trwały do zabicia...
          Właśnie przez tę trwałość po paru tygodniach miałam go juz dość - ileż można
          czuć bez przerwy ten sam zapach?!
    • kropeska Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! 05.07.03, 18:19
      Gość portalu: Baśka G. napisał(a):

> Chcę sobie kupić jakieś perfum,ale niestety nie stać mnie na wydatek powyżej
      > 100 zł.Chciałabym znaleźć coś ciekawego, nie drogiego, mam kartę Yves Rocher,
      > może z tej firmy???A jesli nie z tej , to z innej...Doradźcie-ta wymarzona
      > randka się zbliża...;-)

moze cos adidasa albo oriflame ? Odradzam zas kupno podrobek.

--
      goraca czekolada, anoreksja, uroda, pogaduszki..
      www.space.pl/cgi-bin/net/forumdisplay.cgi?action=topics&number=104&SUBMIT=Id%BC
    • elve Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! 05.07.03, 19:58
      może bzowe YR? są śliczne :)
    • lady Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! 06.07.03, 14:54
      A gdyby tak Ming Shu YR? Bardzo ładny, tani i ciekawy zapach.
      • Gość: Baska YR IP: GBSerwer:* / 10.1.2.* 06.07.03, 18:26
        No i kupiłam: Ming Shu!!!Zapach ciekawy ale teraz żałuję że nie wybrałam
        Nebliny. Ja to sama nie wiem czego chcę.
    • Gość: aska Re: Perfum-zapachy ciekawe a przystepna cena!?!?! IP: *.lub.pl 06.07.03, 20:48
      ja bym ci polecala perfumy "puma" sa to bardzo ale to bardzo piekne perfumy
      chlopcom sie tez podobaja nie sa strasznei drogie 20ml kosztuje 39zl a iwkesze
      50 ml 80zl maprawde polecam sa cudne
      pozdrowka dla wsyztkich aska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka