asia23bb 25.08.07, 15:37 Czy ktos kupowal na kokai.pl ostatnio? Szukam sprawdzonej perfumerii (truskawka odpada) internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jade.fox Re: kokai.pl-najswiezsze zakupy 26.08.07, 19:05 Ja kupuje tu www.perfumy-perfumeria.pl/ tanio, szybko i bezpiecznie, dają próbki Odpowiedz Link Zgłoś
aska_1982 Re: a kokai? 04.09.07, 13:02 Zakupy przez internet wzbudzają we mnie mieszanie uczucia. Można kupić coś bardzo tanio, ale można i natrafić na podróbkę, co mi się już raz w przypadku kupowania perfumy zdarzyło. Ostatnio jednak postanowiłam zakupić Euphorię damską i szukając jej na porównywarce ceneo.pl, trafiłam właśnie do sklepu kokai.pl. Muszę Ci powiedzieć, że trochę się bałam, gdyż nigdy wcześniej tam nie kupowałam. Nie mogłam też znaleźć zbyt wielu komentarzy o tej perfumerii. Jednak okazało się, że moje obawy były bezpodstawne. Zamówiłam we wtorek, a perfumy dotarły do mnie w czwartek. Dobrze zapakowane, nie w jakąś folie bąbelkową tylko tekturowe pudełko. Perfumy na pewno oryginalne, bo pierwsze co zrobiłam to porównałam pudełka i flakoniki. Na wszelki wypadek byłam też w Sephorze, gdzie stwierdzili, że to jak najbardziej oryginał. Miło zaoszczędzić ponad 100 zł i nie wychodząc z domu mieć swoje ulubione perfumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
vega181 Re: a kokai? 15.09.07, 16:50 nie wierę , właśnie czytałam , że firma loreal pozwała do sądu sklep internetowy za sprzedarz podróbek! Odpowiedz Link Zgłoś