ewelline 05.09.07, 12:47 Przeczytałam na Wizażu o tym salonie na Kalinie i wszyscy go zachwalają ale coś mi tu śmierdzi reklamą samych fryzjerek i ich koleżanek. A może znacie ten salon? Warto tam pójść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wunia83 Re: Miracle Art -fryzjer w Lublinie 05.09.07, 17:38 Na Wizażu obawiam się udzielają się głównie ich pracownice... Pracowałam niedaleko i prawie codziennie robiłam zakupy w tym Championie, w którym jest ten fryzjer - ruchu raczej nie mają... Z resztą - chciałabyś siedzieć na fotelu fryzjerskim ze świadomością, że conajmniej 50 par znudzonych oczu patrzy się na Ciebie czekając na swoją kolejkę przy kasie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Miracle Art -fryzjer w Lublinie 05.09.07, 19:54 To ten fryzjer jest w sklepie? Bo mówisz jakby fryjerki włosy obcinały przy kasach z klientami. W Tesco czy w Realu tez jest fryzjer ale jakoś nie przeszkadza to nikimu. Czy w Championie jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: Miracle Art -fryzjer w Lublinie 07.09.07, 19:12 Nie wiem wunia czy byłaś w tym Championie czy nie ale chyba raczej nie skoro napisałaś takie głupoty, że "Z resztą - chciałabyś siedzieć na fotelu fryzjerskim ze świadomością, że conajmniej 50 par znudzonych oczu patrzy się na Ciebie czekając na swoją kolejkę przy kasie?" Nikt sie na Ciebie nie patrzy ponieważ salon jest tak schowany, że żadnej z kas z niego nie widać i nikt na Ciebie nie patrzy. Dziś tam byłam i sama sprawdziłam. Salon wygląda bardzo przyzwoicie i tak samo też zostałam potraktowana ale co do efektów i umiejętności fryjzerek to napiszę jutro bo na jutro się umówiłam. Odpowiedz Link Zgłoś