Dodaj do ulubionych

podklad dla cery mieszanej

IP: 81.49.19.* 10.07.03, 18:16
Witam szanowne Forumowiczki,
Czy moglybyscie polecic mi dobry podklad i puder do cery mieszanej ze
sklonnoscia do wypryskow. Chodzi o to, zeby byl kryjacy, ale zeby twarz nie
zmieniala sie w maske. Moze byc "z gornej polki"
Pozdrawiam
Sonia

Obserwuj wątek
    • Gość: Lenka Re: podklad dla cery mieszanej IP: *.chello.pl 10.07.03, 18:28
      Gość portalu: Sonia napisał(a):

> Witam szanowne Forumowiczki,
      > Czy moglybyscie polecic mi dobry podklad i puder do cery mieszanej ze
      > sklonnoscia do wypryskow. Chodzi o to, zeby byl kryjacy, ale zeby twarz nie
      > zmieniala sie w maske. Moze byc "z gornej polki"
      > Pozdrawiam
      > Sonia

Z gornej polki, prosze bardzo-podklad Double Perfection Chanel.Kosztuje okolo
      160zl. Jest bardzo lekki,polkryjacy, w ogole niewidoczny na twarzy, nie trzeba
      na niego uzywac juz pudru gdyz po nalozeniu na twarz daje taka pudrowa
      powloke.Dobrze matuje,trzyma sie caly dzien na twarzy. Ma filtr ochronny
      SPF15.Dla mnie chyba najlepszy, a tez mam mieszana cere.jak chcesz poczytac
      wiecej opini na jego temat to wejdz na strone www.wizaz.pl(Kosmetyki
      Wszechczasow).
      • Gość: pipi11 Re: podklad dla cery mieszanej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.03, 18:31
        Zgadzam się z poprzedniczką-podkład Chanel jest rewelacyjny. I starcza na
        długo, przynajmniej dla mnie.
        Jolka
        • Gość: Sonia Re: podklad dla cery mieszanej IP: 81.49.19.* 10.07.03, 18:39
          Wielkie dzieki za odpowiedz.
          Jeszcze jedno male pytanko - piszcie, ze to podklad polkryjacy, wiec pewnie
          niezbyt dobrze maskuje ewentualne wypryski? Zapewne przydalby sie jeszcze do
          kompletu korektor?
          Pozdrowienia
          Sonia
          • Gość: Lenka Re: podklad dla cery mieszanej IP: *.chello.pl 10.07.03, 18:49
            Gość portalu: Sonia napisał(a):

> Wielkie dzieki za odpowiedz.
            > Jeszcze jedno male pytanko - piszcie, ze to podklad polkryjacy, wiec pewnie
            > niezbyt dobrze maskuje ewentualne wypryski? Zapewne przydalby sie jeszcze do
            > kompletu korektor?
            > Pozdrowienia
            > Sonia

Musisz zdawac sobie sprawe z tego, ze im bardziej kryjacy podklad tym jest on
            mniej naturalny i ciezszy.Jesli chodzi o korektory to moze Normaderm Stick
            Expres Vichy( w olowku) lub Revlona Skinlights Illusion Wand (taki z
            pedzelkiem).Z tym, ze kosztuje on 50 zl i dosyc szybko schodzi.
    • Gość: kajaaa Re: podklad dla cery mieszanej IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 19:18
      zdecydowanie zgadzam się z poprzedniczkami, jest super, najlepszy z tych jakich
      używałam do tej pory!
      • Gość: monias1 Re: podklad dla cery mieszanej IP: 217.97.133.* 11.07.03, 09:06
        ja polecam Diorskin Diora.
    • Gość: Sonia Re: podklad dla cery mieszanej IP: *.w80-15.abo.wanadoo.fr 15.07.03, 14:59
      Bardzo dziekuje za wszystkie rady. Wyprobowalam Double Perfection Channel, ale
      jednak jak dla mnie jest on za malo kryjacy.
      Zdecydowalam sie na CLARINSA - Teint Fluide Multi-Matifiant; moze ktos uzywa?
      Pozdrawiam
      Sonia
      • balbina_alexandra Re: podklad dla cery mieszanej 15.07.03, 23:28
        Clarinsa miałam tylko próbki ale nawet nie wiem czy to były te o którym
        mówisz. Ja uzywałam długo Double agent Heleny Rubinstein, polubiłam go do tego
        stopnia ze kupiłam go powtórnie (co rzadko robię w przypadku podkladów). To
        kontrowersyjny podkład, wypróbuj bo niektórzy się zachwycają a inni odsądzają
        od czci i wiary. Dla mnie był to bardzo dobry podkład a i odcień mi bardzo
        pasował. Jest bardzo mocno kryjący (dla mnie aż za bardzo) ale za to bardzo
        trwały, nie tworzy efektu maski na buzi. Dość matuje (ale ja nie znam takiego
        co by matował na cały dzień mieszaną skórę). Polecam
    • Gość: uma Re: podklad dla cery mieszanej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 23:53
      sprobuj adaptive lancome a co do korektora to polecam Ci korektor Clarins (ma
      dwa pojemniczki jeden zielony drugi cielisty - bardzo dobrze kryja)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka