malange 26.09.07, 21:32 Możecie mi kogoś polecić? Moja fryzjerka wyjechała a ja musze podciąć włosy. Jeszcze jak by to był fryzjer, który obcina na sucho to bym była przeszczęśliwa :) Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
extreme_honey Re: Fryzjer Katowice/Chorzów/Świętochłowice 27.09.07, 18:01 Szczerze polecam p. Kasię z salonu u Eryka. Bywam u niej raz na kilka miesięcy i zawsze jestem pod wrażeniem jej profesjonalizmu. Pracuje w Świętochłowicach i chyba raz w tygodniu w Chorzowie Batorym. Nie wiem czy obcina na sucho, o to trzeba by ją zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Fryzjer Katowice/Chorzów/Świętochłowice 27.09.07, 18:20 Dziękuję! Jeszcze mam pytanko: Gdzie dokładnie znajduje się ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Fryzjer Katowice/Chorzów/Świętochłowice 28.09.07, 11:05 Salon mieści się na ul Bytomskiej 7, tel. 32 245-57-07 Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: Fryzjer Katowice/Chorzów/Świętochłowice 28.09.07, 10:10 up up. malange a ta Twoja fryzjerka to z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Fryzjer Katowice/Chorzów/Świętochłowice 28.09.07, 14:14 Z Chorzowa, ale zamknęli salon w którym pracowała :( Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Fryzjer Katowice/Chorzów/Świętochłowice 28.09.07, 22:29 Ja od jakiegoś czasu chodzę do salonu w CH Dąbrówka.Jeszcze nigdy nie miałam tak dobrze obciętych włosów.Ja chodzę do p.Renaty,jest jeszcze jedna pani,ale nie byłam u niej.Dość drogo tam mają,za stryżenie płaciłam 57zł(włosy do ramion,dłuższe drożej)a za farbowanie(diacolor z refleksami)167. Odpowiedz Link Zgłoś