michunia 09.10.07, 19:08 tzn wg mnie bezzapachowy lub slabozapachowy, nie zostawiajacy sladow i skuteczny-czy ktos znalazl cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy111 Re: najlepszy dezodorant 10.10.07, 11:48 Tez go polecam. Mam juz 2 opakowanie wersji w kulce. Zero sladow, neutralny zapach i jest skuteczny. Probowalam juz Etiaxil i zachwalany wszedzie Vichy ale i tak wole Dove. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: najlepszy dezodorant 10.10.07, 11:52 ja uzywam dove od ponad pol roku juz chyba.. wczesniej uzywalam innych dove. zdecydowanie ulubiona marka dezodorantow :) vichy jest tez ok, ale nie az tak zeby byc watrym swojej ceny. czasem kupuje adidasa, ale one maja intensywniejszy zapach Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: najlepszy dezodorant 10.10.07, 12:29 Ja zazwyczaj używam Adidasa, ale brudzi, niestety. Jest w wersji prawie bezwonnej, jakby ktoś chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: najlepszy dezodorant 16.10.07, 13:34 antyperspirant Vichy, w kulce, zielona zakretka. wart swojej ceny jak najbardziej. bardzo skuteczny, nie powstaja zadne smrodki jakie mi sie robily pod koniec dnia z innymi dezodorantami. vichy ma delikatny, neutralny, choc troche meski zapach, ale NAPRAWDE jest skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka87 Re: najlepszy dezodorant 11.10.07, 12:50 Zdecydowanie nie odpowiada mi jego zapach! Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: najlepszy dezodorant 10.10.07, 15:57 lady speed stick invisibile w sztyfcie, nie zawiódł mnie nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
mamamagic Re: najlepszy dezodorant 10.10.07, 17:55 ja tez polecam dove w sztyfcie Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka037 Re: najlepszy dezodorant 11.10.07, 11:56 Ja byłam zadowolona z dove fresh touch , ale teraz kupiłam sobie srebrny dove i powiem że nie bardzo jestem zadowolona ma nieprzyjemny zapach,najbardziej pozostawia go na ubraniu, pamietam kiedys taki zapach miał jakiś z nivea. Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: najlepszy dezodorant 11.10.07, 15:52 Polecam Antidral. Dużo tańszy od Etiaxilu a tak samo skuteczny. No i wogóle nie zostawia śladów bo stosuje się go na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
paterycja133 Re: najlepszy dezodorant 16.10.07, 12:50 polecam Etianxil, stosuje się go na noc, a rano zmywa. wystarczy stosować kilka razy w tygodniu. pocenie zostaje zahamowane, nie ma żadnych plam na ubraniu. Kosztuje to cudo ok.50 zł, ale jest bardzo wydajny i naprawdę skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś