littlefrog Re: co sądziecie o kremach z avonu? 10.10.07, 08:48 sądzę że szkoda na nie pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena.ewa Re: co sądziecie o kremach z avonu? 10.10.07, 09:36 Sądzę ze wszystkie są dobre, ale do stóp Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiaa23 Re: co sądziecie o kremach z avonu? 10.10.07, 09:54 ja mam na nie uczulenie Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: co sądziecie o kremach z avonu? 10.10.07, 09:57 Raz używałam krem, który miał być łagodzący - dla cery nawet bardzo wrazliwej - chyba z ekstraktem z miodli czy jakoś tam... Skórę po nim miałam czerwoną i piekącą... Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: co sądziecie o kremach z avonu? 10.10.07, 10:32 Sądzę, że to porażka, jak z resztą każdy produkt teh firmy jaki wpadł mi w ręce. Kolorowych nie próbowałam, tylko lakiery do paznokci, które schną kilkanaście godzin. A po balsamie czereśniowym wylądowałam na dermatologii. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: co sądziecie o kremach z avonu? 10.10.07, 10:44 Sądzę, że kosz na śmieci to odpowiednie miejsce dla tych (pseudo)kosmetyków. Odpowiedz Link Zgłoś
paulish Re: co sądziecie o kremach z avonu? 23.10.07, 15:53 A ja uważam, że niektóre są niezłe. Lubię ich balsam ujędrniający i spraye do ciała Naturals (szczególnie kokosowy). Wg mnie mają dobre tusze do rzęs. Używam także ich peelingu do twarzy. Ma gęstą konsystencję, wspaniala odświeża skórę. Natomiast jak ognia unikam ochronnych pomadek do ust (łamią się, są nietrwałe, ogólnie beznadzieja), kremów do twarzy (matujący podrażniał skórę, koleżanka odradziła mi pozostałe kremy do twarzy z serii Naturals), kremów kryjąco-matujących (niewiele ukrywa, wcale nie matuje, wręcz przeciwnie: cera świeci się bardziej). Przestałam kupować ich antyperspiranty. Znacznie skuteczniejsza i bardziej wydajna jest Rexona. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: co sądziecie o kremach z avonu? 24.10.07, 12:30 Kremów z Avon nie zamawiam. Lubię szampony i żele do kapieli. Fajne konsystencje i zapachy. Kremy wole z Oriflame. Nie uczulaja ,mnie. Dobre sa kremy do stóp bo sie nie lepia i niektóre do rak. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: co sądziecie o kremach z avonu? 23.10.07, 16:20 kilka lat temu przestałam je zamiawiac u kolezanki, bo to strata kasy. Podoba mi sie natomiast balsam do ciała Surrender for her i nie wiem czy jest jeszcze produkowany, wiecie moze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Surrender 24.10.07, 11:08 ten zapach jest chyba wycofywany, trzeba polować na wyprzedaże. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova do justa 79 27.10.07, 15:10 a dzieki. skoro na wyprzedazach, to wycofuje sie i wole polazic po sklepach i znalesc inny nowy zapach dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: do justa 79 29.10.07, 14:19 a znasz True Glow? wydaje mi się, że jest nieco podobny do Surrender. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: co sądziecie o kremach z avonu? 24.10.07, 11:14 raczej nie kupuję kremów do twarzy z Avonu, najwyżej jakieś miniaturki dla wypróbowania. po prostu mnie nie przekonują. był jeden krem, z którego byłam bardzo zadowolona - Moisture24. kiedyś miałam krem matujący z serii zielonej Solutions i też nie był zły, natomiast te rozświetlające w ogóle się nie sprawdziły. miałam miniaturki kremów na dzień i na noc z serii zielonej Anew - całkiem, całkiem, chociaż krem na dzień wałkuje się, czego nie było przy jego poprzedniej wersji. lubię kremy pod oczy Hydrofirming i Ageless Results, ze względu na ich gęstą, odżywczą konsystencję. żel pod oczy Anew nie sprawdził się. moja mama bardzo sobie chwali kremy przeciwzmarszczkowe Accolade oraz krem liftingujący pod oczy i na powieki Anew. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: co sądziecie o kremach z avonu? 29.10.07, 14:21 kremy z serii Liiv Botanicals utwierdziły mnie w przekonaniu, że należy pozostać przy zakupie kosmetyków do ciała ;) mam krem na dzień i na noc, po ich nałożeniu skóra robi się jakby rozpalona i piecze. w kremie na dzień podejrzewałabym benzophenone-3, ale w kremie na noc, to nie wiem. za to żel do mycia twarzy z tej serii jest całkiem fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: co sądziecie o kremach z avonu? 24.10.07, 11:23 są do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
romanticca Re: co sądziecie o kremach z avonu? 27.10.07, 15:22 Mam Retroactive + i jest świetny. Mam też krem z serii Avon Care i nie polecam. Koleżanka bardzo chwali kremy przeciw oznakom starzenia a moja mama używa liftingującego Anew i jest zachwycona. Wszystkiego trzeba wypróbować na sobie, bo każdy ma inne potrzeby, jakieś uczulenia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
livy Re: co sądziecie o kremach z avonu? 27.10.07, 17:36 nie warto stosowac tych kremow, bo zawieraja samą niekorzystną chemie. lepiej kupic krem apteczny z jakimis porzadnymi skladnikami typu avene czy lrp, ewentualnie samemu poszukac przepisu na jakies fajne naturalne serum, ktore mozna zrobic za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik1986 Tanteda która uczula... 28.10.07, 15:48 Powinni mi placic odszkodowanie za kazde uczulenia na mojej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: co sądziecie o kremach z avonu? 29.10.07, 13:07 jedna wielka tragedia ;/ o wiele lepsze sa dla mnie kremy Ziaji o wiele, wiele tansze Odpowiedz Link Zgłoś