Gość: Ania IP: *.euv 24.07.03, 14:12 Czy ktos uzywal Thalgogive Refining Serum Kuracja uderzeniowa w przypadku zaawansowanego cellulitu. Przymierzam sie do zakupu tego preparatu ale nie wiem czy warto? Prosze o porade! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdkamilo Re: Thalgo 24.07.03, 15:31 Bylam na kuracji w gabinecie - seria zabiegow zwalczajacych cellulit + preparaty do stosowania w domu - efekty oszalamiajace - niestety nietrwale ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Thalgo IP: *.ae.poznan.pl 24.07.03, 15:49 Gość portalu: Ania napisał(a): > Czy ktos uzywal Thalgogive Refining Serum > Kuracja uderzeniowa w przypadku zaawansowanego cellulitu. > Przymierzam sie do zakupu tego preparatu ale nie wiem czy warto? > Prosze o porade! > Pozdrawiam Uzywalam jedno opakowanie, ktore kiedys wygralam w konkursie. mam niewielki celulitis, ale pomoglo tyle, co umarlemu kadzidlo. Natomiast skorka zrobila sie bardzo ladna. Mimo niewielkiej pojemnosci - 150 mln - produkt bardzo wydajny, mialam ponad miesiac, ale stosowalam tylko na zewnetrzna powierznie ud. Moze w polaczeniu z zabiegami w gabinecie mozna osiagnac lepszy efekt, tego nie wiem. Produkt jest bardzo drogi - ponad 200zl Odpowiedz Link Zgłoś