nika123454 opinie o fryzjerach na www.fryzjerzy.pl 27.04.07, 15:33 mozecie wpisać opinie o salonie na www.fryzjerzy.pl - no i oczywiście zobaczyć opinię i oceny innych Odpowiedz Link Zgłoś
fryzjer2013 fryzjer la belle real grochow 20.08.12, 16:03 witam . Jeżeli ktoś poszukuje Marioli z salonu la belle real ul jubilerska1/3 Dla wszystkich udostępniam nowy numer na komórkę 0 508 357 151. Odpowiedz Link Zgłoś
akaka3 Re: Biała lista fryzjerów :-) 27.04.07, 16:49 Zaobaczcie na www.fryzjerzy.pl - tam napiszcie opinie o swojej fryzjerce odszukując jej salon - to najlepsza rekomendacja Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Biała lista fryzjerów :-) 17.05.07, 19:01 Prosze bylam u fryzjerki, ktora zrobila mi zwykle cieniowanie, modelowanie, wygladalam fajnie po wyjsciu od niej.Ale po umyciu jak zwykle nie porafilam sobie juz tak ulozyc fryzury, milam taez lekkie pasemka, ktore byly praiwe nie widoczne. Wydalam 130 zl i wogole mi sie nie podbalo.Tal to bym zostala scieta przez zwykla fryzjerke. Prosze poleccie mi jakiegos super fryzjera, ktory potrfai dobrac modna i swietna fryzurke do twrazy, i tak zeby nie tylko po wyjsciu od niego wygladac nastepnego dnia lub po umyciu tez super.Tp wszytsko zalezy od sciecia. Odpowiedz Link Zgłoś
essi88 dobry fryzjer w gdyni, PILNE 24.09.07, 19:15 potrzebuję fryzjera, baaaardzo dobrego. mam włosy nierówno farbowane, po kilku kolorach, dwóch dekoloryzacjach, które mi schrzanił poprzedni fryzjer i w dodatku totalnie się nie układające. POTRZEBUJę KOGOś KTO DOPROWADZI MI FRYZURę DO PORZąDKU I POFARBUJE WłOSY NA FIOLETOWO. NIE żADNA CZERń Z FIOLETOWYM POBłYSKIEM TYLKO FIOLET. I MA TO BYC ZROBIONE DOBRZE I NA STAłE. JUZ DWIE FRYZJERKI ODMóWIłY MI FARBOWANIA NA STAłE NA FIOLET, PROSZę O POMOC !!!!!!!!!! I ŻEBYM NIE ZAPłACIłA ZA TO 300 Zł ....... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Biała lista fryzjerów :-) 20.05.07, 17:58 Czekam na propozycje.Chce isc do fryzjera w za tydzien, Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz fryzjer, Kraków, kręcone trudne włosy 20.05.07, 18:17 wanteeeeeed! :) do 50 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: gosia Warszawa 23.05.07, 13:42 Nikt nic nie wiem.Chodzi mi zeby to byl fryzjer z fanatajz, zeby umail dopasowac fryzure do twarzy, super scial, zeby wlosy ukladaly sie po kazdym myciu.czekam na propozycje .chodzi oczywiscie o warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: gosia Warszawa 24.05.07, 19:51 zobacz w tym wątku ile jest na temat fryzjerów w wwie, juz wiesz czemu nikt nie odpisuje, nikt nie lubi sie powtarzac. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
stylistafryzjer Re: gosia Warszawa 26.06.07, 11:41 gosia244 napisała: > nikt nic nie odpisuje..... Dla kobiet dbających o perfekcyjny wizerunek, swoje usługi proponuja fryzjerzy - stylisci. Zadbamy o kondycję włosów i doradzimy w doborze właściwej fryzury i koloru.W naszej ofercie rowniez znajduje sie syntetyczne zageszczanie i przedluzanie wlosow . Zapraszamy do naszego salonu.mieszczacego sie na Ul.andersa 25 Tel.698066345....Wojtek. tel.516353807....Rafal. www.lagrace.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annszc Re: fryzjer, Kraków, kręcone trudne włosy 24.05.07, 19:49 poszukaj w wyszukiwarce, pare dni temu ktos polecła frzyjera do olków w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re:frzyjer warszawa 25.05.07, 12:53 Rzeczywiscie masz racje duzo jest do polecenia fryzjerow w warszawie, chocby wyczytalam na ulicy Łuckiej, ale jak sie dowiedzialam juz go nie ma.Wiec niekotre watki sa juz poprostu niewazne, dlatego pyam o super fryzjerow w wawie.Poproostu niektore salony przestaly istniec, od lutego moze sie zmienic naprawde duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza120 Czy nadal polecacie Strefę Cięcia i Darka ? 21.06.07, 09:07 z Nowogrodzkiej? Po raz pierwszy chcę ufarbować włosy więc fryzjer ma mieć pojęcie o tym co będzie lepsze, refleksy czy balejaż bo nadal chcę pozostać blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś
madziulka1982 Poznań - Kobylnica 26.06.07, 14:04 polecam studio fryzur Małgorzaty Manikowskiej w Kobylnicy to jest 10min pociagiem osobowym od poznania :) Studio jest 200m od dworca PKP wiec kazdy tam trafi:) Jest tez solarium :) Ceny przystępne ale najwazniejsza jest super jakość. Gosia pracowala w poznaniu wczesniej teraz ma swoje studio:) Pracuje na Keune, Kallosie, Loreal i tzw francuskich półfarbach które nie niszczą włosów, dzieki nim moje włosy po rozjasnianiu u nieumiejetnej fryzjerki wreszcie są piękne:) podaje namiary: Kobylnica ul Dworcowa 4 tel. 515 484 383 Odpowiedz Link Zgłoś
nela_nela LUBLIN salon fryzjerski 02.07.07, 17:19 Polecam bardzo salon Gabriel Professional. Kiedyś byli w Pałacu Parysów a obecnie na ulicy Bajkowej na Sławinku. Fryzjerka obcięła mnie tak jak chciałam, świetnie dobrała mi kolor farby, fryzura przez kilka dni wyglądała jakbym przed chwilą wróciła od fryzjera.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Warszawa 15.07.07, 13:27 Nadal kontynuje temat.Jakos boje sie wybrac do fryzjera w Warszawie, zeby znow nie wyjsc zawiedzona. Na tym forum polecali sie fryzjerzy, styliscie z lagrace. mam pytanie czy tkos korzystal juz z ich uslug?? jakie wrazenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaem2 Re: Warszawa 31.07.07, 22:10 przylaczam sie; dla mnie to niedaleko od miejsca zamieszkania, a mam ochote wreszcie na super fryzure, profesjonalna przede wszystkim. Ktos byl? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna011080 Re: Warszawa 11.08.07, 19:48 ZAPRASZAM SERDECZNIE DO SALONU "ROTOR" NA CHMIELNEJ 24(w bramie przy intimisimi)tel.0-22-827-01-72.KAPITALNI FRYZJERZY!!! KAPITALNY KLIMAT !!! I KAPITALNE CENY!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
czarna011080 warszawa "ROTOR" na chmielnej!!! 11.08.07, 19:51 ZAPRASZAM SERDECZNIE DO SALONU "ROTOR" NA CHMIELNEJ 24(w bramie przy intimisimi)tel.0-22-827-01-72.KAPITALNI FRYZJERZY!!! KAPITALNY KLIMAT !!! I KAPITALNE CENY!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
malutka12310 Re: Biała lista fryzjerów :-)Tomline Sosnowiec 05.08.07, 14:32 ja polecam w Sosnowcu na ulicy Suchej Studio Fryzjerskie TOMLINE.Tomek Staroszynski jest po prostu niesamowity z kazdej kobiety zrobi gwiazde Odpowiedz Link Zgłoś
miasiakasia Re: Biała lista fryzjerów :-)Tomline Sosnowiec 13.01.09, 11:21 Absolutnie nie polecam studia Tomline w Sosnowcu, pół roku temu dałam się szefowi "wyżyć" artystycznie na mojej głowie i będę tego kroku żałowała do końca życia. Mam gęste włosy, były obcięte na boba, o długości za ucho i chciałam żeby mi je lekko zmienił i wycieniował... Wycieniował tak, że niektóre zostawił o długości 3 cm, niektóre ponad 10, bez ładu i składu, przerzedził je na tyle, że, bez przesady, wyglądałam tak, jakbym była po chemioterapii... Nie jest to tylko moje zdanie... Trzeba do tego dodać, że wybrałam się do niego w ciąży zagrożonej, i nie powinnam się była denerwować... A jak tu się nie denerwować jak ci ktoś siano zrobił z głowy. To był pierwszy raz w życiu, że na drugi dzień chciałam sobie dać wydłużyć włosy, albo kupić perukę, żeby wyglądać jak człowiek... Na szczęście mąż mi to odradził, bo przecież i tak siedziałam w domu. Teraz po pół roku wyglądam już ok, i postanowiłam przestrzec wszystkie odważne osoby przed TFUrczością tego pseudo-artysty. Odpowiedz Link Zgłoś
megiklb STUDIO JOY we wroclawiu 09.08.07, 17:29 Studio joy koło Wrocławia/żerniki Wrocławskie.włosy pachna i swieca jak na reklamie,dobrano mi super kolory. wszystko na kosmetykach loreal'a, a tanio. salon troche an uboczu,ale dobry dojazd, fajne rabaty i tanio.za rondem jak sie jedzie buforowa pierwsza w prawo.mam jeszcze tel: 0717255579. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 do czarnej01108 25.08.07, 18:07 Czy bylas tam u fryzjera??? mam nadzieja ze to nie jest reklama. Moglabys podac moze strone internetowa.Slyszlam ze ktos pisal takie opinie o tym fryzjerze, czy moze ktos to potwierdzic??? Bo od poniedzalku chce sie wybrac do fryzjra, ale sie bardzo boje, nie jestem zdecydowana gdzies pojsc. Salon "Hanka", Warszawa, ul. Górskiego 1. Telefonicznie polecam umówić się do p. Piotra. Jest on stylistą, dobierze Ci idealną fryzurkę. Chodzę do niego już 3 rok, i po każdej wizycie jestem nim zafascynowana:)) Strzyżenie ok. 80 zł, balejaż ok. 150zł. WARTO:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 czy ktos byl w salonie lagrace na andersa 25?? 25.08.07, 18:28 Czesc. zareklamowal sie tu salon lagrace.Wnetrza piekne. Ceny wysokie. Jak przeliczylam za strzyzenie, koloryzacje lub baleyage musialabym dac 230 lub 260?? Czy ktos tam byl i moze rzeczywiscie powiedziec ze sa to super stylisci i warto wydac tyle kasy??? www.lagrace.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka123 Re: do czarnej01108 25.08.07, 18:39 ja mam pania Agatke w Gabrielu w centrum reduta. jest bardzo mila, delikatna i ma talent. panowie ja uwielbiaja, bo dziala terapeutycznie. zawsze jest do niej kolejka. jest tam jeszcze mlody chlopak, calkiem niezle strzyze, ale Agatka to Agatka. po jej cieciu wlosy ladnie sie ukladaja, mozna spokojnie doczekac 2 miesiecy. ostatnio bylam w maju, bo zapuszczam. teraz ratuje sie spinkami, ale i rozpuszczone nie strasza. Odpowiedz Link Zgłoś
orientalna Re: Biała lista fryzjerów :-) 29.08.07, 13:25 A kogo polecacie w Zakopanem? Odpowiedz Link Zgłoś
aania19 Re: Biała lista fryzjerów :-) 29.08.07, 15:23 Bardzo prosze...bez rejestracji;) pomozcie mi cos wygrac. To tylko 3 sekundy dla was... konkurs.shockwaves.pl/index.php?id=showgallery&sh=128&pg=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Salon Degowskich Gdańsk Wrzeszcz 29.08.07, 18:58 polecacie ? i jakie ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 do czarnej- salon ROTOR Warszawa 30.08.07, 20:26 Aczy polecasz w salonie ROtor kogos szczegolnego, czy obojetne w kogo rece sie wpadnie , to i tak sie wyjdzie zadowolonym.??? Wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaem2 gosia244 10.09.07, 21:45 Gosia, bylas w koncu? ja niestety nie mialam czasu, ale teraz zamierzam sie tym zajac. szukam fryzjera w wawie, ktory zrobi przyzwoity balejaz i dobierze mi fryzure, w ktorej bede wygladac kobieco, a nie horrorowato Odpowiedz Link Zgłoś
czarna011080 salon ROTOR Warszawa 12.09.07, 16:57 polecam wszystkich !!!! ja osobiscie chodze do ANI :) supER ala faceci tez sa dobrzy ... widzialam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pauli0ka salon ROTOR Warszawa BYŁAM :) 11.11.07, 14:47 HEJ! bylam w tym salonie wczoraj! mały problem ze znalezieniem... ale jak juz dotarłam to pierwsze co mnie zaskoczylo to to ze wchodzi sie po czerwonym dywanie hahaha dla mnie bomba!!! po 2 odrazu po wejsciu..."dzien dobry i czego sie pani napije" pytam co moge i tu pada cała długa lista na ciepło i zimno:):):)super poza tym niesamowita atmosfera. klieci...w tym ja :)taki "chichali" z fryzjerami ze poczułam sie jak bym tam chodziła od dawna. poza tym strz. boskie!!! i cena tez :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
asieko Re: salon ROTOR Warszawa BYŁAM :) 28.08.09, 15:10 Zdecydowanie polecam. Atmosfera super. Ja chodzę do Arka, raz obetnie mnie lepiej innym razem gorzej ale już tak się przyzwyczaiłam do niego, że nawet nie próbuję szukać gdzie indziej. Aaa i ostatnio pierwszy raz w życiu miałan na głowie loki zrobione na wesele koleżanki. Suuuper wyszło i Arek świetnie się spisał. Odpowiedz Link Zgłoś
avanti111 avangarda 10.09.07, 17:22 Fryzjerzy z nie istniejącej Avangarday założyli swój salon i będą przyjmować teraz na ul. Dąbrowskiego 81 0228450120 salon nazywał sie będzie BIZARRE wiem że już przyjmują zapisy ale salon jeszcze nie jest oficjalnie otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
tigi2007 Re: Avangarda UWAGA!! 13.09.07, 23:01 Chodziłam przez dwa lata do salonu Avangarda do pana Sławka ostatnio próbowałam się zapisać ale salon został zlikwidowany. Koleżanka poleciła mi salon Empire przy ulicy elektoralnej. Trafiłam do pana Marcina i z ręką na sercu polecam tego chłopaka poważna różnica klas! Zero olewania klientek moja fryzura jest tak cudowna jak nigdy i co najważniejsze pan Marcin ma czyste paznokcie (w przeciwieństwie do pana Sławka który ma zawsze brudne i chodzi w brudnych ubraniach)! Odpowiedz Link Zgłoś
biza-rre Re: Avangarda UWAGA!! HE 14.09.07, 12:27 Hehehe dobre, dobre na wszystkich forach były właściciel AVANGARDY ma nik TIGI więc teraz oczernia i poleca innych aby tylko nie przychodzili do byłych "jego" pracowników. Ciekawe co jeszcze wymyśli aby uprzykrzyć innym życie. Bardzo śmieszne naprawdę boki zrywać. proponuje założyć inne konto i oczywiście potwierdzić teraz swoje słowa pod innym nikiem. Hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
avanti111 Re: Avangarda Buhaha 14.09.07, 20:55 No no nie ładnie panie Adrianie nie ładnie. Nie podejrzewam aby to napisał Marcin bo znam go osobiście i wątpię aby się poniżył do tego stopnia. A pan A jest z tego znany że pisze ( na tym forum na pszykład o Tadasie z CREATIV) o innych różne głupoty. Nawet nie jest w stanie przełknąć tego że ktoś chciał od niego odejść. Nie pozdrawiam panie A Odpowiedz Link Zgłoś
verka.w Łaziska Górne 11.09.07, 11:17 Nowootwarty salon Pana Dominika w Łaziskach Górnych. Polecam Patrycję. Wcześniej chodziłam od czasu do czasu do fryzjera podciąć końcówki bo się bałam że mi z głowy ktoś zrobi miotłę. Teraz to siadam na fotel i Patrycja może zrobić wszystko a i tak wyjdzie super. Ostatnio doradziła mi grzywkę choć ja byłam nastawiona sceptyczne. Wyszło pięknie. Nie wiem jak strzyże Dominik ale koleżanka zawsze była z niego zadowolona póki pracował w Mikołowie. Komplet strzyżenia z modelowaniem i myciem kosztuje 45 zł. Ja polecam choć trzeba się na tydzień wcześniej umówić. Pozdrovionka - Verka Odpowiedz Link Zgłoś
1111kinga salon w "Klifie" w Gdyni 13.09.07, 16:19 Polecam p. Dorote (nie szefową) ja mam 46 lat i jestem tradycjonalistką, poszła ze mna moja 19 letnia córka ktora lubi nowinki i byla bardzo zadowolona. Pani Dorota sprawia ze klijet czuje ze poswieca mu się 100% uwagi a nie trakruje "masowo" . Odpowiedz Link Zgłoś
juvanalka Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.09.07, 16:00 biała lista ale nic z niejnie wynika, ten kto zrobi super fryzurke na prostych niekoniecznie poradzi sobie z kręconymi :((( ja mam problem bo nie ma mnie kto obciąć :(( po ostatniej wizycie ryczałam aż nie odrosły :((( Odpowiedz Link Zgłoś
troianus Białystok - polecam salon 19.09.07, 12:06 Polecam salon fryzjerski 'Helena' na ul. Zachodniej 10, lok. 1, tel. 0/85 748 00 66. Fryzjerki to dwie mlode dziewczyny (siostry), ktorym jestem wierna od dobrych kilku lat. Stosuja produkty firmy Kadus, ktora ma fantastyczne farby do wlosow, jakims cudem moje wlosy wygladaja na zdrowsze niz przed farbowaniem;) w ogole nie niszcza mi wlosow te farby. Dziewczyny czesto jezdza na szkolenia, nie zaluja na to kasy (fakt- klientek maja sporo, czasem trzeba czekac 2 tygodnie na wolny termin), za kazdym razem widze jakis nowatorskie metody ciecia, robienia pasemek. Za kazdym tez razem jestem zadowolona, kiedy od nich wychodze, buzia mi sie smieje. Wszystkim kolezankom polecam i wszystkie podzielaja moja opinie. Dziewczyny sluchaja klientek, doradzaja kolor i ciecie, zawsze mi swietnie doradza, sa bardzo dokladne, nie spiesza sie, widac, ze fryzjerstwo to ich pasja i wkladaja w to duzo serca. Co do cen, to nie wiem, czy u nich drogo, czy tanio, bo gdzie indziej nie chodze:) Ale ostatnio za strzyzenie i malowanie z dwoch kolorow zaplacilam 130 zl, ale ja mam dlugie wlosy; moja siostra za to samo na wlosach do ramion zaplacila 110 zl. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Polecam salon FeelGood w Warszawie 26.09.07, 12:10 Jestem mega zadowolona, przyjemny wystrój wnętrza, fajna atmosfera no i usłua na 6. Robiłam kolor i strzyżenie. Jest pięknie!! Idealnie dobrane kolory, wreszcie jestem całkowicie zadowolona. Strzyżenie też super, ułożenie włosów w domu zajmuje mi 5 minut.:) Salon jest na ursynowie na psażu ursynowskim 6 www.feelgood.waw.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Re: Polecam salon FeelGood w Warszawie 26.09.07, 12:56 Oczywiście pisze się Feel Good :) no i pasaż ursynowski 7. Odpowiedz Link Zgłoś
neneh maciej wróblewski 26.09.07, 16:24 Byłam dzisiaj ostrzyc się u Maćka Wróblewskiego. I jestem bardzo bardzo zadowolona. Najpierw spytał jakie są moje oczekiwania i biorąc je pod uwagę dobrał fryzurę do rysów twarzy. Samo strzyżenie jest perfekcyjne, mogę czesać sie rękami, zaproponował kilka rodzajów ułożenia fryzury. Sam Maciek jest bardzo miły i sympatyczny. Co prawda od razu przechodzi na "ty", ale robi to w sposób naturalny i chociaż zwykle jestem wyczulona na takie poufałości,to wcale mnie to nie raziło. Atmosfera jest w porządku, żadnego zadęcia i ostentacji. Cena za strzyżenie i modelowanie włosów krótkich 160. Myślę,że warto. Nachodziłam się ostatnio kilka razy do Francka Provosta co 2-3 tygodnie, bo ciągle mi sie włosy nie układały, więc na pewno zostawiłam tam dużo więcej. Jednym słowem w końcu, po kilkumiesięcznym błąkaniu się od salonu do salonu znalazłam dobrego fryzjera. I to dzięki temu forum :- Odpowiedz Link Zgłoś
katrin_77 Re: Polecam salon FeelGood w Warszawie 17.02.08, 23:11 A u kogo byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
sszyszkaa Re: Biała lista fryzjerów :-) 01.10.07, 15:52 ja polecam salon S t y l i s s i m o na Rondzie ONZ (ktoś już o tym pisał?) a tam dwie fryzjerki: ARLETĘ i MARTĘ (byłam u obu i byłam na prawdę zadowolona =) Odpowiedz Link Zgłoś
sszyszkaa Re: Biała lista fryzjerów :-) 01.10.07, 15:53 Stylissimo na Rondzie ONZ w Warszawie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
jjaga4 Re: Biała lista fryzjerów :-) 02.11.07, 15:24 sszyszkaa napisała: > ja polecam salon S t y l i s s i m o na Rondzie ONZ (ktoś już o tym pisał?) > a tam dwie fryzjerki: ARLETĘ i MARTĘ (byłam u obu i byłam na prawdę zadowolona > =) Proszę, nie żartuj. Nigdy nie byłam u Pani Arlety. Ale Pani Marty nie polecam jeżeli chodzi o farbowanie. Dałam tej Pani sznase dwukrotnie i musze z przykrością muszę stwierdzić, że efekt byl ten sam. Na głowie miałam zupełnie co innego niż chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
indianfire Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.10.07, 18:21 Byłam w Toruniu w Euphorii na Grudziądzkiej 51b, pan mi zaproponował super kolor to było tuż po mojej obronie, w zeszłym miesiącu byłam powtórzyć kolor dwa dni przed ślubem, jestem zachwycona!!! gdyby nie to, że ślub odbywał się w Olsztynie to przyjechałabym też tam na makijaż. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza190 Re: Biała lista fryzjerów :-) 25.10.07, 16:07 W Siechnicach jest bardzo miła pani fryzjerka, ścina niedrogo i niewiele się płaci:) To raczej news dla osób z okolic Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinka1982 Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.11.07, 13:13 polecam zaklad rokoko na warszawskiej pradze- wszystkie babki tam super scinaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra_2012 Re: Biała lista fryzjerów :-) 21.01.15, 18:16 Dziewczyny, ja z innej strony: pracuję w redakcji nowego programu o metamorfozach salonów fryzjerskich, który będzie emitowany na antenie TVN STYLE. Obecnie trwa do niego casting, w którym szukamy salonów w Warszawie i okolicach, które chciałyby przejść metamorfozę. Naszym prowadzącym jest Maciej Wróblewski. Jeśli znacie kogoś, kto chciałby wziąć udział w programie, albo podpytać o szczegóły, podaję mail: a.syrtow@tvn.pl p.s. casting trwa, więc jeśli ktoś jest zainteresowany, to doradzam sprawny kontakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiway1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 16.12.07, 01:22 Łódź- Tyberiusz - Piotrkowska 78 Odpowiedz Link Zgłoś
sszyszkaa Re: Biała lista fryzjerów :-) 17.12.07, 19:42 tydzień temu znów byłam w Stylissimo, rozjaśniłam tam sobie włosy pasemkami ( u nich nazywa się to refleksy) tym razem byłam u nowej pani - Kasi wyszło super i zmienili kosmetyki i farby na Loreal i znów polecam =) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_kar1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 22.12.07, 13:23 Możecie polecić salon na www.fryzjerzy.pl - ocenić, dodać komantarz. Możecie też wyszukać najwyżej oceniane wg zadanego kryterium - polecam tam zajrzeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vip-ka Jacek Szymański 30.12.07, 20:02 A ja bym chciała wam polecić salon P.Jacka Szymańskiego z Łodzi. chodze do niego ja i moje kolezanki juz kilka lat i zawsze wychodzimy zadowolone po wizycie. FAjny salon, miłą atmosfera, jeżdzi On na szkolenia do włoch i jest zawsze na bieżąco. Polecam Piotrkowska 81(w bramie empiku) 042-634-04-50 Odpowiedz Link Zgłoś
femmeu Re: Jacek Szymański 09.04.08, 17:34 No właśnie jest rzeczywiście na bieżąco. Niestety ;) bo za drugim razem już nie obciął mnie tak jak za pierwszym - wtedy było super, taka fryzura jak chciałam i układała się - to przy moich niesfornych włosach jest cudem - bez żadnych zabiegów. No i wszyscy chwalil że mi ładnie. Za drugim razem dałam się namówić na jakieś angielskie cieniowanie (to było już dawno) - eksperyment, bo nie wiedziałam na czym to polega. No i z efektu byłam bardzo niezadowolona, Pan Jacek twierdził że to bardzo kobieca fryzura, a ja czułam że mam strzechę siana na głowie. Ale potem już nikogo lepszego nie znalazłam i szukam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
femmeu Re: ŁÓDŹ - Jacek Szymański 05.02.09, 21:41 No właśnie, szukałam kogoś lepszego i jednak nie znalazłam (lepszego dla mnie, bo mam swoje specyficzne wymagania). Jeśli byłam już bliska decyzji by usiąść u kogoś na fotelu to okazywało się, że bez modelowania mnie nie wypuszczą "bo nie chcą sobie robić antyreklamy" - to już wiem z doświadczenia, że jak fryzjer "tuszuje" modelowaniem to co mi wyciął;) na głowie to po pierwszym myciu przeżywam totalną rozpacz... Dziś już byłam zapisana telefonicznie do pani Sylwii z Unique (90 zł za strzyżenie) też nie chciała się zgodzić na "bez modelowania" ale przez telefon ustaliłyśmy że ponegojujemy nad tym jak zobaczy moje włosy i zdjęcia fryzurek które jej przynisłam. Ale spłoszyłam się jak zobaczyłam na miejscu, że salon jest cały przeszkolny i z ulicy wszytko widać (nie lubię tego). W desperacji podreptałam do Jacka Szymańskiego nie mając pewności czy on wogóle jeszcze jest w tym samym miejscu, ale był. Wysłuchał mnie i zgodził się (tak jak i poprzednio) zrobić mi fryzurkę jaką chciałam bez modelowania (50 zł). Wyszło dobrze z plusem. Wyszłam zadowolona. Nie mam na sobie żadnych żeli, lakierów, nic czyste włosy po prostu i choć mam włos z natury niesforny to fryzurka się układa i pasuje. Jaka ulga... gdy pomyślę że "po pierwszym myciu" nie będę musiała ich znowu suszyć na szczotce, żeby to jakoś po ludzku wyglądało... (poprzednio zaryzykowałam wejść na fotel Tomka Stańczaka i wyszłam mimo modelowania z płaczem...) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.olo Re: ŁÓDŹ - Jacek Szymański 07.03.12, 22:34 Polecam! Nie było mnie w Lodzi 10 lat, po powrocie odwiedziłam salon mojego "starego" fryzjera p. Jacka. I wiecie co ? Nic się nie zmieniło , jestem jak zawsze bardzo zadowolona.Włosy układają się świetnie,kolor super ! Dla mnie to najlepszy fryzjer w Łodzi. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kittylike Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 03.01.08, 20:29 od ponad roku ulubionymi fryzjerami w naszym pięknym mieście byli panowie z Hair Bazar (61 855 29 84) - to naprawdę świetni styliści. Ostatnio jednak chodzę do Destiny (0500 833 088) jestem również bardzo zadowolona. powodzenia w poszukiwaniach pozdr aldzia Odpowiedz Link Zgłoś
bamisia Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAN 19.05.08, 11:43 bylam w Destiny na Garncarskiej na farbowaniu (poszlam tam zachecona opiniami na forum) i jestem bardzo zadowolona. pomoc w doborze koloru, odzywienie, masaz, spedzilam ponad 2 godziny, 190 zl, wlosy dlugie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Biała lista fryzjerów :-) Wrocław 13.01.08, 00:35 Bardzo długo szukałam dobrego fryzjera we Wrocławiu. Miałam na liście kilkanaście salonów, ostatecznie wybrałam ten, który zapisałam jako pierwszy - Studio Lima (ul. Dworcowa 14). Salon należy do znanej wrocławskiej charakteryzatorki Lidii Schneider. To był naprawdę trafiony wybór - wyszłam po wizycie z najlepszą fryzurą i kolorem w życiu. Salon pracuje też na najlepszych profesjonalnych kosmetykach do włosów, jakich miałam okazję używać - KEUNE (drogie, ale warte swojej ceny). Nie znalazłam podczas wizyty ani jednego minusa - podobało mi się wszystko, świetna atmosfera w salonie (bez nadęcia i z niewymuszoną uprzejmością) a także to, że wszystkie czynności wykonuje jedna fryzjerka. Jestem naprawdę zadowolona i polecam ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_a1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.01.08, 20:26 W Zielonej Gorze polecam Iwone, przyjmuje na kupieckiej w Galerii Fryzur (nie jestem pewna nazwy zakladu). Jest rewelacyjna w tym co robi. Cechuje ja to, ze nie pyta: co robilmy, ale sama proponuje fryzure i swietnie potrafi ja dobrac. Chodze do niej juz jakis czas i sie nie zawiodlam. 40 zl place za sciecie, a u mnie z tym ma troszke roboty, bo mam taki rodzaj fryzury dobrany. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_a1 Re: Biała lista fryzjerów :-) Zielona Gora 15.01.08, 20:27 tek do niej jakby ktos chcial skorzystac 691022892 Odpowiedz Link Zgłoś
zosia15q Nowy salon na mokotowie 29.02.08, 00:07 Byłam ostatnio w nowootwartym salonie na ul puławskiej. Bardzo miła atmosfera. Jestem bardzo zadowolona. Gorco polecam! Jeżeli ma ktoś ochotę sie tam wybrać to podaje numer kontaktowy (22)8531039 Odpowiedz Link Zgłoś
skromna-to-ja Re: Nowy salon na mokotowie 09.05.10, 17:29 Zgadzam się. Obsługa super, atmosfera również. Ta sama firma ma również salon przy Wałbrzyskiej 225216060 Mogę naprawdę polecić. Ceny jak na warunki - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
mee-gii Re: Biała lista fryzjerów :-) 11.03.08, 12:33 Dla mnie najlepszym salonem jest U Bogusi na Żoliborzu Wszystkie fryzjerki są niezłe ale polecam Beatę. Manicure u Gosi to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.03.08, 19:20 dla mnie rewelacyjny jest Damian z Trendy w Krakowie na ul. starowislnej. Ten facet naprawde zna sie na rzeczy i zawsze dobrze do radzi, a przy tym nie jest nachalny, tylko skromny chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
pag206 Re: Biała lista fryzjerów :-) 18.03.08, 20:27 Czy ktoś z Was może wie gdzie przeniosła się p. Kasia, która pracowała u Szymańskiego w Warszawie na Wilczej? Odpowiedz Link Zgłoś
wesolaiza Re: Biała lista fryzjerów :-) 28.03.08, 19:39 Polecam Perfect Hair na Świętokrzyskiej. Szczególnie pana Krzysia. Fryzura układa się super, nie trzeba nad nią długo siedzieć i modelować:) DObra kawa z mlekiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
emi75342 Poszukuję fryzjera który pracował w Salonie.... 06.04.08, 23:44 Może ktoś mi podpowie gdzie pracuje teraz fryzjer Dominik Wasilewski .Byłam stałą Klientką w Salonie Justyna na ul. Wólczańskiej w Łodzi . Pan Dominik , świetnie dobierał kolory , niestety od dłuższego czasu już tam nie pracuje,swoją drogą bardzo polecam, to świetny fryzjer, Odpowiedz Link Zgłoś
doti443 Re: Biała lista fryzjerów :-) 09.04.08, 18:52 A ja polecam salon fryzjersko-kosmetychny na ul.Francuskiej PERSYMONA www.persymona.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karinus Re: Biała lista fryzjerów :-) Trójmiasto! 10.04.08, 15:30 P O L E C A J C I E! Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanowawiktoria Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.04.08, 15:05 Jeśli ktoś szuka dobrego taniego fryzjera który na prawdę świetnie tnie to polecam Karolinę z ul. Karłowicza w Bydgoszczy. Jest to super fryzjerka która uczyła fachu bardzo drogich fryzjerów np: w Hair Coif w Realu. Jestem wybredna i trudno mi dogodzić z fryzurą, tułałam się po wszystkich fryzjerach zaznaczę droższych w Bydgoszczy i wreszcie jestem zadowolona. Poza tym dobrze farbuje włosy. Balejaże mam dokładniejszy niż w niejednym salonie. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś