Gość: U Re: Biała lista fryzjerów :-) Targówek IP: *.chello.pl 18.05.06, 14:50 bez żadnych wątpliwości polecam p. Dorotę Falencik, która ma nie tylko świetne pomysły, subtelne ręce i ogromne doświadczenie, ale jest również cudowną kobietą! Od 4 lat nie zawiodłam się w żadnej kwetii, a mam na przykład za soba ślub, fatalne pasemka od beznadziejnej pani fryzjerki z Bydgoszczy (kara za nielojalność) i inne takie... Dobre rady, wielka znajomość branży, włosów i ludzie. Aha, ceny mnie osłabiają. Są naprawdę niewysokie. Oprócz tego w salonie na SMOLEŃSKIEJ 77 jest też manicurzystka i wizażystka w jednej osobie. Nigdy, ale to nigdy, nie było tak, żebym wyszła od nich nie czując się naprawdę pięknie! PS. Warto dodać, że dojezdzalam do tych pań przez calutką Warszawę, a teraz będę jeździć z Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwica lodz Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.toya.net.pl 20.05.06, 17:38 a ja chodze do salonu w teofilku na teofilowie dziewczyny dobrze strzyga duzo nakladaja na glowe roznosci a to maske a to jedwab i widze ze tylko dobrych lakieow uzywaja jedna konczy szkole welli a tak wogole sa pomyslowe jak robia inne klientki bo czasami obserwuje obok na fotelu ja chodze do edyty 20 strzyrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivonne Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ IP: *.perfekt.pl 22.05.06, 09:00 Osobiście polecam w Poznaniu: Salon Piaseccy (ul.Pniewska 40 tel 848 91 02) - dobrze i drogo :) oraz Destiny ( ul.Garncarska 2 - przy św marcinie tel 886 121 121; polecam p. Magdę) - dobrze, przystępna cena, włoskie kosmetyki. W Warszawie czasami chodzę do Atelier Fryzjerskiego Agnieszki Kaparskiej (ul. Grzybowska 2/29 tel 022 436 74 00) również genialny stylista. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joaska_d Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:16 Próbowałam wyszukać informacji wsród wszystkich postów na temat zakladu fryzjerskiego "Kosmyk" za ul.Smoczej w Wa-wie ale nie udało mi się..:( słyszałam że tam obcinają uczniowie..Czy to prawda? Ach jeśli ktoś tam był to byłoby miło gdyby podzielił się wrażeniami..:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: Biała lista fryzjerów :-) 30.05.06, 09:24 Witajcie! Dosć długo zastanawiałam się do jakiego udac sie fryzjera.Mieszkam w Warszawie. Od zawsze miałam problem, bo...jak do tej pory nie znalazłam fryzjera, który umiałby dopasowac mi fajna fryzurkę(mam kręcone włosy-istna szopa).Poczytałam sobie troszkę i..wybrałam Pana Darka ze Strefy Cięcia na Nowowiejskiej.Zapisałam się na ten czwartek(1.06)na 10.30.Jak wrócę to napewno napisze jakie wrażenia.Mam nadzieję że będę się sobie podobała. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: Biała lista fryzjerów :-) 30.05.06, 10:35 Salon Fryzjerki "Daniela" Siemianowice śląskie, osiedle młodych, ul. ZHP 3 polecam z reka na sercu, fryzjer w moim mniemaniu genialny, miły , niedrogi. Pierwszy raz w zyciu o mało sie nie popłakałam z zachwytu ;))))) najlepiej wczesniej sie zapisywac, bo bywa , że czeka się 2 tygodnie na wizyte:) Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Biała lista fryzjerów :-) a Wrocław? 01.06.06, 08:54 Czy ktoś zna dobrego fryzjera we Wrocławiu? Ja osobiści polecam fryzjernię przy ul. Pułaskiego oraz mistrza-fryzjera przy ul. Sokolniczej w tym mieście. A czy znacie może jeszcze jakiegoś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa 01.06.06, 19:03 Witajcie! Dzis byłam u Pana Darka z salonu "Strefa Cięcia" na ul. Nowowiejskiej 10. Tak jak tu opisywały dziewczyny...jest rewelacyjny!Przede wszystkim potrafi dobrze doradzić co i jak.Ja mam kręcone włosy do tego bardzo sie puszą.Na całość połozył mi farbe w kolorze moich naturalnych włosów(miałam juz troszkę tej siwizny)a potem zrobił refleksy.Cudownie dobrał mi fryzurkę...i teraz ślicznie mi się układają!!!! Bardzo Wam dziękuję, bo dzięki Waszym radom mogę teraz cieszyć się odmieniona fryzurką.Napewno będę korzystała z usług Pana Darka.Dodatkowo jest bardzo sympatyczny. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa 01.06.06, 20:06 Proszę napisz za tydzień-dwa czy nadal podtrzymujesz swoje zdanie. też szukam dobrego fryzjera i myślałam że znalazłam, wychwalałam go pod niebiosa do pierwszego mycia. Po umyciu głowy wyglądałam jak strach, włosy postrzępione, napuszone - jednym słowem tragedia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami670 Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.06, 13:18 Właśnie. Ja byłam w Strefie Cięcia na Andersa u Emilki, wychwalanej pod niebiosa przez koleżanki. Po wyjściu byłam w niebowzięta. Po pierwszym myciu już mniej, jak zobaczyłam jak wyżępolone mam włosy- o cieniowaniu to ona zielonego pojęcia nie ma. :( Odpowiedz Link Zgłoś
iwonqa78 Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa 05.08.06, 03:13 Ja mam bardzo dobrych fryzjerów, nazywaja siebie "Hair Team". Jest to duet z Warszawy, który pracuje u klientów w domu i to o każdej porze.Skorzystałam z ich usług już kilka razy i zawsze jestem zachwycona efektem. Ceny nie są może osiedlowe ale myślę, że za dobrą usługę odpowiednio trzeba zapłacić, ale nie są też kosmiczne, np.jak w moim przypadku, strzyżenie damskie średniej dł. włosów 70zł !!! POLECAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoorba Re: Biała lista fryzjerów :-)Warszawa 13.07.06, 10:24 I ja dotarłam wczoraj do P.Darka ze Strefy Cięcia na Nowowiejskiej. Miło i sympatycznie. Kolor po farbowaniu też sympatyczny. GORĄCO POLECAM. Aaaa, zostałam obdarowana przez szefa firmowymi prezencikami, no i objął mnie rabat - co się również liczy do Duuużego pozytywu! Pozdrawiam, B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Biała lista fryzjerów :-) a Wrocław? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 21:54 Ja polecam Agnieszkę, która aktualnie pracuje na Kruczej, w takim małym salonie osiedlowym (wcześniej pracowała w Gabrielu w Tesco). Tak dobrze jak ona, to nikt mnie nigdy nie ściął. Ma doskonałe wyczucie i potrafi świetnie doradzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do Izasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:03 Ja właśnie bylam jakies 2 m-ce temu u niego. darek naparwde stara sie doradzic klientce i nie zrobi nic co by zaszkodzilo jej wlosom. mnie glownie chodzilo o kolor (mam blond) a do tego chcialam pasemka rozswietlajace i udalo sie calkiem calkiem. Ciecia nie zrobil duzego, bo mialam znacznie scieniowane wlosy i sam powiedzial,ze chcialby raczej sprawic by byly gestsze a nie je cieniowac. Po 2 miesiacach wlosy wygladaja dobrze (chodzi o kolor o pasemka) grzywka niestety sie nie uklada ale to juz troche czasu minelo,wiec..... Napisz coś o samym cięciu bo jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re:Strefa Cięcia 02.06.06, 12:37 Witajcie! Co do samej mojej fryzurki:Mam dobrze wycieniowane boki i tył...z tyłu mam po środku na dole dłuższy kawałek...potem ciut krótrze(kurcze nie umiem tak dokładnie opisać).Fakt faktem mam ich duuuuzo mniej.Ktos kto mnie zobaczyłby pierwszy raz stwierdziłby że mam nadal bardzo duzo włosów, ale Ci co mnie znaja dłuzej widza dużą różnicę.Logiczne że nie mógł mi wyciąć większości włosów i jeszcze utworzyc extra fryzurkę.Włoski dziś sobie umyłam i nadal jestem bardzo zadowolona.Te delikatne refleksy fajnie rozświetlaja moje ciene włoski.I co najważniejsze wyszłam bez opaski na głowie na dwór!Nigdy tak nie wychodziłam bo zawsze te rozpuszczone włosy miałam jakieś takie rozczochrane i wyglądałam jak czarownica:-)Dlatego ciagle chodziłam w kucyku by jakoś wygladać. Oczywiście treba spróbować samemu...niestety trzeba zaryzykować.Ja polecam tego Pana Darka.Dla mnie to sporo kasy ale ja naprawde do tej pory prawie nie korzystałam z usług fryzjerów(sama brałam nozyczki i ciachałam, mam ich sporo więc jak wyszło ciut krzywo to sie tym nie przejmowałam bo i tak nie widać). Buziaczki Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superdziewczyna Busko-Zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:26 Busko-Zdrój,na rynku pani Jagoda,rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re:Strefa Cięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:38 ile kosztuje strzyżenie i farbowanie u darka w strefie cięcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
izasia Re:Strefa Cięcia 03.06.06, 18:12 Witajcie! Nie wiem ile kosztuje strzyżenie i farba, ja za strzyżenie(włosy do ramion) farbę i refleksy zapłaciłam 180,00.Myślę że na stronie internetowej napewno będą podane ceny. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.a. Re:Strefa Cięcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 22:23 dołączam do chórku zadowolonych z tego zakładu,polecam Alę z Nowogrodzkiej,swietnie podcina i modeluje cienkie włosiny,chętnie kupię następnym razem jakieś polecone kosmetyki Matrixa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Strefa Cięcia- darmowa reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:34 mam wrażenie, że ktoś robi reklamę strefie cięcia... przeglądając białą listę fryzjerów śmię stwierdzic,że 50% postów (wszystkie pozytywne)to reklamujące salony w\w .myslę , że w warszawie jest wiele innych salonow jak i fryzjerów godnych polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
agagaga10 Re: Strefa Cięcia- darmowa reklama 08.06.06, 18:34 Istotnie zgadzam sie ze jest duzo postow chwalacych Strefe i sama je rowniez pisze bo jestem ich stala klientka. Niestety w Warszawie zwiedzila cale mnostwo najrozniejszych salonow fryzjerskich i tych najdrozszych i tych tanszych i cala stanowczoscia stwierdzam ze Oni sa najlepsi. Zawsze wychodze zadowolona wiec nie wiem czemu ich nie chwalic. Na wszystkie pochwaly zasluzyli ciezka praca i wiec chyba im sie naleza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechaug Biała lista fryzjerów :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 16:48 ŁÓDŹ- Piotr&Aleksander!!! Byłam tam 19.05. P. Piotr zrobił mi stylizację fryzurki na włosach, które miałam spalone prostownicą i były nie do uratowania. Dokonał cudu, drugi cud zrobiła niesamowicie sympatyczna dziewczyna p. Magda (?), świetnie dobrała farby do koloryzacji. Bardzo milo zostałam przyjęta i zrozumiana,nie zajmowały się cięciem włosów uczennice, co zrobiło na mnie najbardziej korzystne wrażenie. Ceny nie są z kosmosu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie potrek Re: Biała lista fryzjerów :-) IP: *.toya.net.pl 07.06.06, 20:07 pan to sie umie reklamowac duzo tu pana postow Odpowiedz Link Zgłoś
kinia_gd Re: Biała lista fryzjerów :-) Gdańsk p.Wanda 30.09.07, 22:59 pilnie poszukuje namiarów na Panią Wandę,która swego czasu pracowała w Pinki na gdańskim Chełmie. Ze szczerego serca polecam ,ma doskonałą ręke do cięć,ale nie pracuje już w slaonie ,a numer do Niej zgubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 a propos Avangardy - Wawa 22.06.06, 21:28 niestety, z bolem, ale musze odradzic... Piotr sobie na mnie poeksperymentował... Na jasny blond zaproponował nałożenie bezowego "popielu", w celu zmiany tonu, odcienia. Ale dalej miał byś jasny, o czym mnie kilkakrotnie zapewnial (miałam watpliwości). Stwierdził, ze nawet, jeśli się nie spodoba, to nie bedzie problemu - i na pewno dekoloryzacja nie bedzie potrzebna. Co sie okazalo - nie wiem, co sie stalo - czy za dlugo, czy nie te odcien, nie mam pojecia. Mam na glowie cos pomiedzy brazem, szaroscia a fioletem. Trudno to opisac. Za poltora miesiaca slub i jest to najgorszy mozliwy moment na tego typu eskperymenty. Bez dekoloryzacji sie nie obejdzie, a ja nie moge patrzec w lustro. Umowilam sie na "poprawke", ale stwierdzilam, ze nie pozwole na dalsze eksperymenty na moich wlosach - mam tylko jeden komplet. Nigdy wiecej tam nie pojde i nie polecam. Chociaz wystroj maja fajny, i atmosfera tez przyjemna, ale do diabla - nie za 300 PLN za farbe i do tego taki rezultat! Nigdy wiecej tam nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
zmijemal Pyatnie o atelier Leszk Czajki - p. Magda 24.06.06, 16:17 Chciałam zapisać się do Leszka Czajki, ale terminy są dopiero na sierpień. Zaproponowano mi p. Magdę. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia ??? Pls o pomoc bo moje włosy bardzo potrzbują profesjonalnej pomocy . Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Pyatnie o atelier Leszk Czajki - p. Magda 24.06.06, 17:09 a może wogóle jakiś inny salon - jest naprawdę duży wybór jeśli chodzi o profesjonalistów w Warszawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandrasz88 !!!!!!!!!!!!!łodź!!!!!!!!!!!!!!!! !!Pani Ilona 15.04.08, 08:14 czy Pani Ilona przeniosła gdzies swoj salon ??? bo wczoraj bylam tam to nie wiedzialam jak sie dostacwygladalo jak opuszczony budynek byl tylko ten salon "Jacek" chciałam isc do P.Ilony bo duzo dobrego o niej słysze prosze o szybka odpowiedz!! dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
alniro Re: !!!!!!!!!!!!!łodź!!!!!!!!!!!!!!!! !!Pani Ilon 15.04.08, 19:59 Pani Ilona nie przeniosła salonu jest tam gdzie był. W poniedziałki salon jest nieczynny. Podaję kontakt telefoniczny. 0602268865. Gorąco pozdrawiam i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
wzorowy.uczen Polecam Konrada Osetek fryzjera z Częstochowy 25.06.06, 16:42 Świetny fryzjer-stylista i niedrogi- a mało takich specjalistów u nas w mieście. Jestem zachwycona jego umiejętnościami- obciął mnie wprost rewelacyjnie i dobrał farbę! Odpowiedz Link Zgłoś
zielone_marzenie kryteria tej listy 28.06.06, 14:24 powstała w/w lista. Mam pytanie, czym sugerujecie się w tworzeniu takiej listy? Przecież jeden wyjdzie zadowolony z tego samego salony, inny nie. Cena?, profesjonalizm?, podejscie indywidualne? Odpowiedz Link Zgłoś
pharao1 Biała lista fryzjerów katowice 08.08.06, 10:45 Zdecydowanie najlepsza w katowicach jest pani Monika ze Studia Fryzur Cleopatra. Poleciła mi ją kumpela i byłam już 2 razy. Za każdym razem coś innego i zawsze mistrzostwo. Teraz mogę się zmieniać jak tylko chcę. Katowice Wełnowiec ulica Józefowska 118, 0505-797-154 i 032/204-14-53 Przesłam już wielu ale tutaj chyba zakotwiczę na stałe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sauata Olsztyn, proszę o pomoc 10.08.06, 07:59 Nie mogę znaleź dobrego fryzjera w Olsztynie. Teraz jestem umówiona z Zimkiem przyjmującym koło HB na Pieczewie. Wiecie coś o nim? Może polecicie mi kogoś lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina-79 salon Matrackich w Olsztynie -Polecam!!!!!! 12.09.06, 11:48 Skorzystałam z czesania u p. Justyny w tym salonie - rewelacja i tanio! do zdjeć plenerowych w W-wie nie umiala mi tej fruzury odtworzyc żadna warszawska fryjerka choć za usługe tu płaciłam dwa razy więcej. Polecam ten salon w Olsztynie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patt77 Re: Biała lista fryzjerów :-) 14.08.06, 15:11 Bytom - blagam , jest w tym miescie jakis dobry fryzjer? Chdzilam zawsze do Ani z Red7 na Jagiellonskiej, ale odeszla nie wiadomo gdzie. NIe mam ochoty na nowo rozpoczynac eksperymentow z nieznanymi fryzjerami. Moze macie kogos godnego polecenia, albo kontakt do Ani? Odpowiedz Link Zgłoś
patt77 Bytom - szukam dobrego fryzjera 14.08.06, 15:15 potrzebuje dobrego, czytaj:wyprobowanego i godnego polecenia fryzjera z Bytomia. Zawsze chodzilam do Ani, ktora przyjmowala w RED7 na Jagiellonskiej, ale odeszla,nie wiadomo gdzie, a ja nie mam znowu ochoty eksperymentowac z uslugami fryzjerskimi. Wiec moze macie do Niej kontakt, lub mozecie kogos polecic. Please! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 strefa ciecia w wawie.prosze o strone interentowa 20.08.06, 17:23 Duzo sie nczytalam pozytyowo o strefie ciecia w Wawie.Czy ktos zna ich strone internetowa.Wszyscy polecaja p.Darka.Musze sie tam wybrac.mam nadzieje ze sam dobeirze mi super fryzurke i kolor.Czekam na wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnie_niezwyczajna Re: strefa ciecia w wawie.prosze o strone interen 24.08.06, 21:43 Gorąco polecam "Lidie" w warszawie na bielanach na ul. Duracza. Jest bardzo tanio! i profesjonalnie. Za obciecie z modelowaniem zapłaciłam tylko 25zł i koniecznie do Izy. Umie wyczarować świetną fryzurkę z beznadziejnych włosów. Miałam wlosy pofarbowane na jasny blond rozjaśniaczem były ochydnie żółte i suche a Ona mi zrobiła cudo na głowie za jedyne 70 zł. bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnie_niezwyczajna świtna fryzjerka w warszawie 24.08.06, 21:45 Gorąco polecam "Lidie" w warszawie na bielanach na ul. Duracza. Jest bardzo tanio! i profesjonalnie. Za obciecie z modelowaniem zapłaciłam tylko 25zł i koniecznie do Izy. Umie wyczarować świetną fryzurkę z beznadziejnych włosów. Miałam wlosy pofarbowane na jasny blond rozjaśniaczem były ochydnie żółte i suche a Ona mi zrobiła cudo na głowie za jedyne 70 zł. bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
szczupy Warszawa - szukam dobrego fryzjera 29.08.06, 15:50 pomocy!!! szukam fryzjera/fryzjerki, który/a fajnie obetnie mi włosy i położy fajny kolor - ktory umie doradzić fryzurę - ładnie obciąć i wycieniować - żeby włosy się później dobrze układały i nie trzeba było ich długo albo nawet wcale modelować... No i gdyby jeszcze umiał dobrać mi kolor włosów. Zależy mi także na tym, aby ten kolor długo się trzymał, bo do tej pory, kiedy robiłam baleyage u fryzjera, to po tygodniu nie było już po nim śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
szczupy Warszawa - pomocy!!! szukam fajnego fryzjera!!! 29.08.06, 15:56 pomocy!!! szukam fryzjera/fryzjerki, który/a fajnie obetnie mi włosy (strzyżenie damskie) i położy fajny kolor - ktory umie doradzić fryzurę - ładnie obciąć i wycieniować - żeby włosy się później dobrze układały i nie trzeba było ich długo albo nawet wcale modelować... No i gdyby jeszcze umiał dobrać mi kolor włosów. Zależy mi także na tym, aby ten kolor długo się trzymał, bo do tej pory, kiedy robiłam baleyage u fryzjera, to po tygodniu nie było już po nim śladu. Ania Z góry dziękuję! PS. nie sugerujcie się nickiem, pisze dzięki uprzejmości kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: świtna fryzjerka w warszawie 13.09.06, 18:54 a na jakich kosmetykach pracują ? Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa_poludnia Re: Biała lista fryzjerów :-) - EM jest najlepsza 12.09.06, 13:29 Ewa Mroczek, Franck Provost, Puławska w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaaaa1 Re: Biała lista fryzjerów :-) - EM jest najlepsza 28.10.06, 00:28 .a ja polecam strefe ciecia jest super polecam nowowiejska i pania Ale jest rewelacyjna dobrze dobiera kolor i ciecie tez super Odpowiedz Link Zgłoś
bogna751 Piaseccy Poznań 07.11.06, 17:31 Mam pytanie szukam dobrego fryzjera slyszalam i naczytalam sie duzo o salonach Paseckich .Domyslam sie ze do szefostwo zapewne trudno sie dostac , ale kogo mozecie polecic do farbowania + ciecia z tych salonow (jakiego pracownika ) Bardzo prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
bianulka Re: Biała lista fryzjerów :-) 19.12.06, 11:23 Kochani, pan Zbyszek z ul.Widok z salonu GD studio jest naprawde świetny. Przeczytałam wiele opinii o nim i dobre i złe i absolutnie nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami. Po prostu bomba, salon i kawa również wyśmienite. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Biała lista fryzjerów :-) 27.01.07, 19:41 polecono mi rewelacyjny salon na rogu alei Niepodległości i Domaniewskiej, salon nazywa sie EWA.Poodbno sa tam 2 sietne fryzjerki.Zapisalam sie na wtorek.Czy ktos tam juz byl, i moze cos powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiatar57 Re: Biała lista fryzjerów :-) 07.02.07, 18:49 Warszawa-szukam pana Sławka,gdzieś około 7 lat temu pracował u pana Wojtka Zielińskiego w Grand Hotelu.Wiem tylko jedno-jest rewelacyjny.Czy ktoś ma namiary-będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakos1 Re: Biała lista fryzjerów :-) 10.02.07, 23:08 A ja polecam panią Sylwię, pracuje w solarium Galaxy na Grójeckiej, a już iedługo otwiera swój salon gdzieś w okolicach Blue City. Naprawdę polecam, młoda, kreatywna, super fryzjerka. Odpowiedz Link Zgłoś
tigi7 Re: Biała lista fryzjerów :-) 13.03.07, 20:05 Sławek pracuje w salonie Avangarda tel 8441668 lub www.avhair.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
leonia0 Re: Biała lista fryzjerów :-) 15.04.07, 15:14 hi.byłam ostatnimi czasy kilka razy w salonie nie jakiego olejniczaka. w sumie ok.dobre ciecie, kolory , muzyka tez dobra. lużna atmosfera... za luźna. przegiecie . latają biegają i bluźnią.. szczególnie krystian. ale wybaczam mu... nadrabia boskimi cięciami.i przy nim zostaje choć jest do "przetestowania" Kamil brat Krystiana... fajne tyłki :)przetestowałam trzech i ogólnie wszyscy są b. dobrzy. strzygą takimi nożyczkami z ząbkami przez co włosy same sie układają. firmy od farb nie znam ilonda czy coś takiego ale najważniejsze ze kolor sie trzymał i odrostów nie widać. polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3013 Re: Biała lista fryzjerów :-) 16.02.07, 20:13 polecam salon fryzjerski na Łuckiej sa tak super fryzjerzy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomny2 Re: Biała lista fryzjerów :-) 17.02.07, 11:09 kasia3013 napisała: > polecam salon fryzjerski na Łuckiej sa tak super fryzjerzy. :) byłem popieram salon godny polecenia, miła atmosfera oraz fachowość personelu naprawde super!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomny2 Re: Biała lista fryzjerów :-) 17.02.07, 11:15 byłem w salonie na łudzkiej już kilka razy atmosfera jakiej nigdziej nie znajdziesz,a fryzjerzy to naprawdę fachowcy. Salon naprade godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: Biała lista fryzjerów :-) 16.04.07, 15:35 nie ma juz salonu na Łuckiej w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1383 a polecicie kogoś z sosnowca??? 17.02.07, 12:20 prosz eo polecenia fryzjera z sosnowcu lub dąbrowy górniczej Odpowiedz Link Zgłoś
kittylike Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 20.02.07, 10:00 Witam ! Osobiście przetestowałam na swoich włosach w zeszłym roku 7 poznańskich salonów, i w końcu znalazłam: świetne cięcie (włoski same się układają), bardzo dobre włoskie kosmetyki selective i twórcza atmosfera: Destiny ( ul.Garncarska 2 tel 500 833 088 lub 886 121 121 ) pozdrawiam olgi81 Odpowiedz Link Zgłoś
dalilla Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 21.05.07, 18:36 Moi drodzy polecam salon w Poznaniu ul. Katowicka 11 / B2 tel.: (0-61) 887 40 91 poznan@instytut.eris.pl zapraszamy: pon.-pt. 10.00-20.00; sob. 9.00-15.00 To jest salon przy instytucie dr. ireny eris, fryzjerka Pani Basia - polecam z goracego serca, dobre cięcia (to nie tylko moja opinia),dużo wlasnej inicjatywy i duza wyobraznia,oddałam się w jej raczki i jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-annabeata Re: Biała lista fryzjerów :-) POZNAŃ 02.02.17, 11:53 szukam desperacko Pani Basi! instytut nie odbiera i chyba już nie istnieje! czy masz może jakiś kontakt z Panią Basią? Odpowiedz Link Zgłoś
yoko20 Re: Biała lista fryzjerów :-) 24.02.07, 21:45 Witam!!! Ja znam rewelacyjnego fryzjera w Poznaniu!!! To co pani Agnieszka wyrabia z włosami to istne cuda. Miałam poważny problem. Poprzednia fryzjerka której danych z grzeczności nie będę podawać, miała zrobić mi balayage na ślub mojej siostry, a wyszła tragedia. Zamiast blondu wyszły prawie rude. Nie wspomne już o reszcie. Do ślubu pozostało 2 dni. Koleżanka podała mi adres swojego salonu. Mówiła że jest z niego bardzo zadowolona. Początkowo byłam negatywnie nastawiona, ale nie miałam wyboru. To była moja ostatnia nadzieja! Dziś nie żałuje że zadzwoniłam akurat tam. Owa Agnieszka mimo krótkiego terminu na którym mi zależało (zwykle trzeba się umawiać na conajmniej 3 dni przed) wyszukała mi termin (ustalałyśmy go chyba z 15 min.) Dzięki pani Agnieszce mam znów piękny kolor włosów, a włosy są zadbane i piękne. Dzięki temu na ślubie mogłam cieszyć się tylko szczęściem siostry. Swoją drogą, widziałam tam nieznane mi wcześniej kosmetyki firmy Keine (tak się to chyba pisze). Zostałam nimi ?potraktowana? i efekty przerosły moje oczekiwania. Jak kogoś to interesuje to salon znajduje się w Poznaniu(jeżyce) na ul. Kościelnej 18. Telefon 061-842-55-55 Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Leszno, MonaLisa, ul. Chrobrego 13.03.07, 20:08 szczerze polecam :) chodzę od Bogusi, świetnie strzyże, farbuje, dobrze podpowiada co zmienić, często jeździ na szkolenia i ma dobrą orientację w aktualnych trendach :) same plusy! Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka20 trojmiasto??????? 13.03.07, 20:22 i jak ja mam znalezc tu trojmiasto????? szkoda ze nie podajecie nazw miast w temacie byloby latwiej a tak jakis geniusz mi umknie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
zunia82 Najlepszy fryzjer w Łodzi !!! 27.03.07, 09:54 Gorąco polecam salon Pani Ilonki w Łodzi na ul. Piotrkowskiej (brama pomiędzy sklepem Empik). Nie znam lepszej fryzjerki. Zawsze ma super pomysły i genialnie potrafi dobrać fryzurę i kolor do osoby. Technikę też ma super. Fryzurka układa się sama. 100% profesjonalizmu. Jeszcze raz gorąco polecam. Naprawdę warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leonia0 Re: Najlepszy fryzjer w Łodzi !!! 15.04.07, 15:15 zdecydowanie Krystian z piotrkowskiej 51... magik powtarzam MAGIK Odpowiedz Link Zgłoś
leonia0 Re: Najlepszy fryzjer w Łodzi !!! 15.04.07, 15:20 najlepszy rystian piotrkowska 51 MAGIK powtarzam MAGIK Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.lodz Re: Najlepszy fryzjer w Łodzi !!! 27.09.07, 20:18 Gorąco polecam salon Pani Ilonki na ul. Piotrkowskiej w bramie obok Empiku. Jest to najlepsza fryzjerka w Łodzi. W salonie panuje przemiła atmosfera, Pani Ilonka idealnie potrafi doradzić odnośnie wyboru koloru i fryzury. Od lat chodzę z mamą tylko do niej i jeszcze nigdy się nie zawiodłyśymy. Gorąco polecamy !! Odpowiedz Link Zgłoś
wiola1979 Re: Biała lista fryzjerów :-) 29.03.07, 23:13 Salon Star na Łącznej w Łodzi - pani Kasia. Jest dośc drogo, ale warto - tak profesjonalnego podejścia do klienta nigdy nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa18 Atelier stylissimo 08.04.07, 12:34 Ja chodzę do fryzjera do p. Agnieszki Ejmockiej przy rondzie ONZ . Od kilku lat czesze sie tylko u niej i zawsze jestem bardzo zadowolona. :) Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykapturek Re: Atelier stylissimo 16.04.07, 18:52 polecam Pania Anne Bugajska, która ma salon w Czarnem (woj. pomorskie) przy ul. Koscielnej 8a jest to bardzo dobra fryzjerka- zarówno strzygłam jak i farbowałam włosy a mam bardzo krecone grube i geste-byłam bardzo zadowolona salon moze nie najwiekszy ale schludny i nowoczesnie urzadzony, miłos ie w nim przebywa fryzjerka bardzo miła nie zdziera- ja za koncówki i ogólne nadanie fryzurze kształtu zapłaciłam 35 zł z farbowaniem-włosy mam do ramion farby przy tym nie tandetne, włoskie, które nieco blakna jak wszystkie w miare uplywu czasu ale zachowuja polysk jesli chodzi o farbwanie to koncowy koszt zalezy od tego ile sie farby zuzyje byłam w dodatku swiadkiem jak wpadła tam jakas laska po nieudanym eksperymencie z grzywka i Pani Ania wyrównala jej to i napraiła za darmo szczerze polecam chodze do niej choc mieszkam 50 km od czarnego-nawet z dojazdem zaoszczedzam na chojnickich fryzjerach i jestem naprawde b. zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
asobien Re: Atelier stylissimo 03.12.07, 17:16 hej!! nie wiecie gdzie obecnie pracuje Pani Agnieszka Ejmocka??? Juz nie w Atelier Stylissimo... Uprzejmie prosze o namiary.... pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
olaaa18 Re: Atelier stylissimo 28.02.08, 23:56 Pani Agnieszka pracuje teraz na puławskiej 233! To jest między ul. Wałbrzyską a Wilanowską! Nr do salonu (22)8531039 - może się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
lejla87 Re: Atelier stylissimo 20.01.13, 14:18 Aktualnie Pani Agnieszka przyjmuje w salonie Le Desir na Jasnej 19 (tel. 508 124 254). Polecam Panią Agnieszkę! :) Odpowiedz Link Zgłoś