p.katarzynka Re: POMOCfryzjer w Gdansku - pilne 05.11.07, 16:42 ups za szybko enter sie wcisnal;)Mam nadzieje ze mozecie mi pomoc:) Szukam dobrego fryzjera w Gdansku, kogos kto moze doradzic i pomoc w calkowitej zmianie stylu. Niestety na forum nic nie znalazlam wiec prosze o pomoc:):):) pliz :):) Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: POMOCfryzjer w Gdansku - pilne 05.11.07, 18:21 Jeśli nie musi być koniecznie Gdańsk to polecam Panią Karinę - salon w hotelu Haffner w Sopocie. Po wielu różnych "przejściach" wreszcie znalazłam swojego fryzjera. Mam słabe cienkie włosy, a Ona dzięki strzyżeniu potrafi robić cuda:) Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: POMOCfryzjer w Gdansku - pilne 05.11.07, 20:56 A ja polecam panią Kasię z salonu Bogna we wrzeszczu. Mimo iż czytałam kilka negatywnych opini na Jej temat, to gdy trafiłam w jej ręce, myślałam że ją ozłocę :) Jest świetną profesjonalistką i na pewno Ci coś doradzi (przy okazji powie jak pielęgnować włosy itd). Możesz spróbować jeszcze salon w Madisonie, też mają dobre fryzjerki . Odpowiedz Link Zgłoś
p.katarzynka Re: POMOCfryzjer w Gdansku - pilne 06.11.07, 16:36 dziekuje bardzo za sugestie dziewczynki:) jestescie kochane. zaraz do nich dzwonie mam nadzieje ze maja jakies terminy do konca tyg;( Odpowiedz Link Zgłoś
miskitrzy Re: POMOCfryzjer w Gdansku - pilne 07.11.07, 08:47 Do p.katarzynki! Daj znać co z tego wyszło tez szukam fryzjera w 3-mieście. z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś