jewriejka Re: Placenta - rewelacja do włosów za grosze 28.11.07, 11:19 hej mam pytanie do wszystkich dziewczyn ktore juz kupily- czy wszystkie zrobilyscie to na allegro? bo ja nie mam tam konta i w sumie to szukam innej drogi- jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: Placenta - rewelacja do włosów za grosze 28.11.07, 17:22 Przejrzyj posty z tego wątku. Pisałyśmy o miejscach, gdzie kupujemy Placentę. Ja podawałam adresy w Krakowie, Malange pisała o 2 miejscach na Śląsku, ktoś o Warszawie... A jeśli nie masz konta na allegro, to przez internet można kupić np. w sklepie www.kosmetyki-sklep.com. Tam nie trzeba mieć konta. Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka Re: Placenta - rewelacja do włosów za grosze 29.11.07, 20:59 Ja dzis kupilam dwie Placenty Tą z wyciągu z łożysk roślinnych i mleczną Uzylam narazie tej łozyskowej Jestem zadowolona Konsystencja bardzo mila wloski ladnie sie błyszcza Troche słabo nawilzyla mi końcowki ale to dopiero 1 raz użylam wiec moze po czasie bedzie lepiej Za opakowanie 275 ml zaplacilam 5 zł w sklepie fryzjerskim Mam pytanie , bo ktos pisal cos o tym ze jedna to odżywka a druga maska Na moim pudelku napisane jst ze to krem pielęgnacyjny do wlosów To to samo??? Odpowiedz Link Zgłoś
teofilka Re: Placenta - rewelacja do włosów za grosze 12.12.07, 13:23 Dziewczyny, chyba popadłyście w jakąś zbiorową histerię. W jednym poście ktoś wypisał skład i nie ma tam nic, oprócz kwasu azotowego, środka mydlącego, alkoholu, aromatu, trochę magnezu i nawilżacza stosowanego w kosmetykach, pastach do zębów i płynach do płukania ust:) żadnych łożysk, ani mleka... No, chyba że ktoś skrzętnie zataił wszystkie cudowne składniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi-1000 Re: Placenta - rewelacja do włosów za grosze 01.03.08, 11:39 No dziewczyny skusiłyście mnie muszę przyznać:) zamówiłam i czekam na przesyłkę, zobaczymy co mi zostanie na głowie po użyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda-wieczorna czyli Która?? 12.12.07, 19:01 wklejam wszystkie jakie znalazłam www.eurokos.pl/pages/oferta/kallos.htm Odpowiedz Link Zgłoś
basia.plewik w ampułkach-rewelacja. 17.01.08, 06:57 hej chcę się wypowiedzieć na temat placenty ale tej w ampułkach do wcierania w skórę głowy- jest naprawdę rewelacyjna, odrosły mi włosy :)) wprawdzie włosy są niespecjalne podczas kuracji ,ale po ok miesiącu zaczęły mi odrastać malutkie włosy, także jeśli macie osłabione wypadające włosy to polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zuza Re: Placenta - rewelacja do włosów za grosze 14.12.07, 08:52 Kupiłam wczoraj no i jestem trochę rozczarowana. Czytając te wszystkie pochwały myślałam że moje włosy będą "jak nowe" niestety Placenta nie zdziałała cudów,oczywiście jest to opinia po jednokrotnym użyciu-zobaczymy co będzie dalej. Włosy elektryzowały mi sie jak nigdy w życiu.Mam nadzieję że po kolejnych użyciach będzie tylko lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Skład?????? 14.12.07, 09:22 Dziewczyny, jak to w końcu jest ze składem tej odżywki? Kupiłam wersję 250ml i w składzie jest wymienionych tylko kilka substancji i nie ma tam nic co mogłoby być tą słynną placentą:( Z kolei na wizazu jest podany dużo bogatszy skład:( Może ta wielka litrowa paka to nie to samo co 800 i 250 ml? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Składy 14.12.07, 10:08 torebka.kafeteria.pl/photos/b779fc49ee17b8a26a099e3b86bab8d2.jpg Skład: Aqua, Cetyl Alcohol, Cocamide Mea, Propilen Glicol, Magnesium, Nitrat, Parfum torebka.kafeteria.pl/photos/bcb2e3cd3f96f7eb2bcf4c24baa39531.jpg Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dipalmytoylethyl, Hydroxyethylmonium Methosulfate, Parfum, Cyclomenthicone, Limonene, Glycol, Citric Acid, Triticum Vulgare Sprout Extract, Bambusa Vulgaris Sap Extract, Metylchloroisothiazoline, Methylisothiazolinone Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Składy 14.12.07, 10:13 no właśnie:(((( ja mam tę pierwszą:((( czyli to jednak nie to samo? kurcze, teraz będę musiała zamawiać litrową, żeby się przekonać czy ta odżywka jest rzeczywiście taka wspaniała, bo z tej mojej jestem średnio zadowolona. A może któraś z Forumek używała i tej małej i dużej i może się wypowiedzieć na temat różnic w działaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: Składy 15.12.07, 22:48 wiec jak to jest? jest roznica miedzy duza a mala? roznica w sensie rodzaju i dzialania. to jest to samo tylk w wiekszym opakowaniu? i gdzie to mozna kupic w trojmiescie? albo jakis dostawca 3miejski z allegro? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Składy 17.12.07, 11:30 Czyli ze sładu wynika, że to nie wyciąg z łożysk zwierzęcych tylko wyciąg z zarodków pszenicy. Ktoś niefortunnie przetłumaczył te łożyska :) Odpowiedz Link Zgłoś
fresa5 ile czasu trzymacie ją na głowie? 16.01.08, 01:45 na moim opakowaniu nie jest napisane ile się powinno.... Odpowiedz Link Zgłoś
fresa5 Re: ile czasu trzymacie ją na głowie? 18.01.08, 15:33 czy latte również należy tyle czasu trzymać na głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Placenta - rewelacja do włosów za grosze 16.01.08, 10:50 no to zakupiłam tę słynną maseczkę i... bardzo dziękuję za takie "cudo" :| Nie robi kompletnie nic z włosami - placebo i nic więcej. No i mądra to ja byłam już po fakcie jak sobie skład przeczytałam - tam nie ma nic co by mogło w znaczący sposób poratować włosy. Maseczka wyląduje w koszu :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Crema al latte... 12.03.08, 18:27 Kupiłam, używam już ok. 2 tygodnie i działa! Co prawda włosy nie rozczesują się lepiej, za to mam wrażenie, jakby było ich więcej. Są gęste, lśniące i fajnie się falują. Duży plus za zapach! A placenty raczej nie kupię. Nie chodzi o łożyska (roślinne!!!), tylko raczej o ten babciny zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
la_luna25 Jak używać? 19.01.08, 14:00 Dziewczyny napiszcie proszę jak się dokładnie używa tej maseczki mlecznej? Zamówiłam sobie ale nie wiem czy nakłada ją się przed myciem, czy może po myciu, spłukuje czy nie i ile trzeba ją trzymać. Z góry dziękuję za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
jzabro Re: Jak używać? 20.01.08, 22:54 Używam od ponad miesiąca, po umyciu włosów nakładam maseczkę, na to ręcznik i worek foliowy, po 30 min spłukuję, potem nakładam jeszcze zwykłą odżywkę na 2 minuty, bo po placencie włosy rzeczywiście się elektryzują. Efekty są rewelacujne- włosy błyszczące, mocne, mniej wypadają, wiele nowych włosków odrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
azja811 Re: Jak używać? 01.03.08, 18:03 Mnie też ta odżywka nie porwała, spodziewałam się cudu, a efekty marne :((( Jak widać z odżywką jak z każdym innym kosmetykiem, jednym pasują innym nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Jak używać? 12.03.08, 18:57 oo dopiero teraz zauwazylam,ze mam ta odzywke placenta w domu.duza zielono biala.wcale nie jest jakas super;/wlosy sa gladsze,ale nie pomaga na rozdwojone koncowki i zlamane wlosy.ta creme jest lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś