Dodaj do ulubionych

perfumy z allegro

IP: 195.94.218.* 28.07.03, 15:47
Cześć kobietki!
Czy kupowałyście moźe perfumy na allegro?
Może znacie takich sprzedawców jak "grycek", "szyll" - polecacie czy raczej
nie. Bardzo proszę o opinie, może kogoś polecacie.
Dzięki za wszystkie opinie.
Pati
Obserwuj wątek
    • poszukiwaczkaa Re: perfumy z allegro 28.07.03, 15:49
      A co potrzebujesz i skad jestes, chetnie pomoge:)
      • Gość: pati Re: perfumy z allegro IP: 195.94.218.* 28.07.03, 16:12
        Jestem z Warszawa, chcę kupić Angel damski
        • poszukiwaczkaa Re: perfumy z allegro 28.07.03, 19:24
          Przykro mi. Tego akurat nie mam, a jestem z Wroclawia.

Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: kasia Re: perfumy z allegro IP: *.acn.pl / 10.72.4.* 04.08.03, 19:31
            a czy masz wodę toaletową C.Klein Truth?
    • Gość: jam33 Re: perfumy z allegro IP: 80.48.1.* 04.08.03, 02:12
      często kupuję na allegro. Ostatnio meble:) Sprawdż wiarygodność sprzedawcy
      poprzez wystawiane przez kupujących komentarze. jesli gostek ma pozytywy, a z
      negatywów się niegłupio i przekonująco tłumaczy - a w dodatku transakcji ma
      kupę, to chyba warto. Nigdy jeszcze się nie nacięłam. POwodzenia.
    • Gość: Salja Re: perfumy z allegro IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 04.08.03, 09:04
      hej, grycek podobno jest w poirZadku, sama nie kupowalam, ale dziewczyny na
      allegro mowily, ze oki. Poszukaj jeszcze watku o perfumach. Ja moge polecic
      mateusza124, niedawno od niego kupila lacoste i jest orginalna
      • Gość: Maria Re: perfumy z allegro IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 15:07
        chciałabym kupić "miracle lancome" mam pytanie czy na allegro u mateusza124
        100ml/189zł wskazuje na oryginał, czy kierowac sie tylko ceną? jest również
        oferta tupta1 5oml/91zł. No i co począć? prosze doswiadczone osoby o radę.
        • Gość: Balbina Alexandra Re: perfumy z allegro IP: *.interglob.com.pl / 192.168.0.* 04.08.03, 15:21
          Hej u Grycka i Mateusza można kupować w ślepo, to oryginały, kupowałam u nich
          i jestem bardzo zadowolona. Uważaj z tym Miracle - to jeden z najczęściej
          podrabianych zapachów na allegro :) to coś poniżej 100 zł to na mur beton
          podróba! Nie ryzykowałabym. Natomiast Mateusz ma same oryginały i można u
          niego kupować nawet te najpopularniejsze zapachy i testery, bez żadnego
          ryzyka, świetny sprzedawca. Grycka uwielbiam, ostatnio wprowadza kolorówkę,
          polecam go, ma teraz oryginalene kosmetyki Heleny Rubinstein, warto się im
          przyjrzeć ja nie oparłam się pokusie i juz kupiłam :)
          Oprócz tego - trochę perfum i kosmetyki kolorowe Shiseido po naprawdę niskich
          cenach ma Jean Michael, nowa ale już sprawdzona osoba na allegro. Wszystko
          oryginały, polecam
        • Gość: goa Re: perfumy z allegro IP: *.BMJ.net.pl 04.08.03, 20:42
          poczytaj komentarze!!!!!!
          tupta1 - ma kilka negatywów więc widać , ze ewidentnie sa to podróby
    • Gość: kama Re: perfumy z allegro IP: *.wroc.zigzag.pl 04.08.03, 15:31
      Jeśli chodzi o szylla to możesz spokojnie kupić u niego perfumy. Ja skusiłam
      sie na Kenzo Jungle i jestem w 100% zadowolona(przesyłka szybka, produkt
      dobrze zapakowany, trwały zapach). Perfumy co najważniejsze są oryginalne i do
      tego były o ponad 100 zeta tańsze niż w perfumerii. Nie jest to żadna reklama
      szylla. Po prostu dobrze jest wymieniać między sobą uwagi o allegrowiczach,
      żeby potem nie było przykrych niespodzianek. A takich jest niestety dużo jeśli
      chodzi o zakupu perfum na aukcjach. Ale szylla POLECAM.
    • Gość: KASIA Re: perfumy z allegro IP: 212.160.152.* 04.08.03, 21:10
      Dokładnie - sprawdzaj ilośc komentarzy no i oczywiscie przeprowadzonych
      transakcji przez sprzedającego.
      Te wszystkie perfumy poniżej 100 zł z podpisami w stylu "od dłużnia" ,
      wyprzedaż", "pewny sprzedawca" "super okazja nie -podróba" daruj sobie odrazu.
      Grycka i Szylla moge z czystym sumieniem polecic, jak również Anię P (nick -
      sirco).
      Nie kupuj po niewiarygodnie niskiej cenie od KJMR. Kolego prosił nas o tanią
      Acqua di Gio (Giorgio Armani). Przyszła, owszem, za 98,00 PLN plus koszt
      przesyłki. I wiesz co? BARDZO DOBRZE WYKONANA PODRÓBA. Zażądaliśmy zwrotu
      piniędzy i - na szczęście - otrzymaliśmy je. Ale fakt jest jeden - ten "PEWNY
      SPRZEDAWCA" (tak sie podpisuje pani Kasia R. przy swoich aukcjach") sprzedaje
      podróby. Zresztą, gdy mój mąż do niej zadzwonił z reklamacja, miała
      przynajmniej choć tyle cywilnej odwagi, by się nie wypierać tego niczym żaba
      błota...

Ale pieniądze oddała.
      A na Allegro sprzedaje dalej i komentarzy ma na dzień dzisiejszy 359,a wciąz
      nadchodzą nowe pozytywy. Wiem, że jeśli ktoś się nie zna, może róznicy nie
      zauważyć, ale ja zapewniam, że jest. Trzeba się dokładnie przyjrzeć.

pozdrawiam i życzę mimo wszystko udanych transakcji

Kasia
      • nikus_78 Re: perfumy z allegro 27.08.03, 20:03
        Witam!
        Sam wlasnie sie zastanawiam nad kilkoma ofertami i mam prosbe jak rozpoznac
        Acqua di Gio Giorgio Armani-ego jaka jest roznica miedzy ta dobra podrobka a
        orginalem? Bylbym niezmiernie wdzieczny za odpowiedz na co szczegolnie zwrocic
        uwage. Z gory dziekuje!
        Pozdrawiam Hubert

Gość portalu: KASIA napisał(a):
        > Wiem, że jeśli ktoś się nie zna, może róznicy nie
        > zauważyć, ale ja zapewniam, że jest. Trzeba się dokładnie przyjrzeć.
        • elve Re: perfumy z allegro 27.08.03, 20:27
          tak na pierwszy rzut oka? oryginalna na pewno kosztuje ponad 100 złotych. taka
          możesz kupować. no i u sprawdzonego sprzedawcy (tzn. takiego, który nie
          sprzedaje wyłącznie hugo bossa deep red, miracle, coco mademoiselle, light
          blue d&g czy l'eau d'issey - to najczęściej podrabiane zapachy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka