14.11.07, 17:18
Drogie Panie!
Czy zastanawiałyście się kiedyś nad przyczyną zmarszczek? Dlaczego nasza skóra traci swój młodzieńczy wygląd? Skąd biorą się przebarwienia na skórze? Część z Pań, jak i Panów odpowie sobie: owszem myślałam/em o tym. Jeżeli na prawdę wnikliwie zorientowaliście się, że przyczyna tkwi w białku. Za efekt wizualny skóry odpowiadają włókna kolagenowe, które są naturalnie wytwarzane ale w wieku ok 30-35 lat produkcja ta zostaje zaniechana. Wiele firm, słynnych marek promowało się na kolaganie, który miał zdziałać cuda - i nic! Dopiero grupa polskich naukowców z Politechniki Gdańskiej i Uniwersytetu Gdańskiego opracowała technikę wydobywania naturalnego kolagenu, który zachowuje swoją żywą strukturę - strukturę potrójnej helisy. Jest to identyczna do naszej struktura występująca w naszym białku.
Wydaje mi się, że warto o tym poczytać. Warto spróbować! Jako, że regulamin zabrania wklejanie linków zewnętrznych - wyślij mail do mnie, w treści wpisz kolagen a ja dostarczę wszystkich niezbędnych informacji.
Jestem też dostępny na gg, Skype i innych komunikatorach.
Czy i Ty zaufasz polskiej nauce?

Pozdrawiam
Łukasz
poletko87@tlen.pl
gg:1063224
Tlen/Skype: poletko87
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka