Dodaj do ulubionych

do 88mlodziutka

21.11.07, 18:13
Cześć!
mam pytanie: w poście odnośnie tuszu define lash piszesz, że masz cienkie rzęsy:)
to tak jak ja mam cienkie i do tego króciutkie
dlatego moje pytanie jakiego tuszu używasz, aby uzyskać efektowne rzęsy?
za odpowiedź Ci bardzo dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 88mlodziutka Re: do 88mlodziutka 21.11.07, 19:20
      Hej!

Ostatnio miałam L'oreal Lash Architect, byłam zadowolona i nawet przekonana, że
      jak mi się skończy to znów go kupię, ale czytając wiele pozytywnych opinii na
      temat max factor 2000 calorie, skusiłam się i kupiłam na allegro. Może i troszkę
      mniej pogrubia od l'oreala, ale ogólnie jestem bardziej zadowolona z efektu.
      Wiele osób narzeka na tusze l'oreal, ale jak chyba każdego trzeba się nauczyć
      dobrze go nakładać (na początku też mi się wydawało, ze to był zły wybór)
      Ale wracając do Max factora to raczej jego polecam bardziej.
      Naprawdę kiedyś np. tuszami maybelline, żeby uzyskać satysfakcjonujący efekt,
      malowałam 2,3, a nawet czasem 4 warstwy i to takie, że czekałam aż jedna
      wyschnie i dopiero następna. Teraz pociągam kilka razy szczoteczką ale już nie
      czekam aż coś wyschnie .
      Kupiłam 2000 calorie na allegro i z przesyłką mi wyszedł chyba niecałe 30zł.(w
      sklepie ok. 50zł) Lash architekte też można kupić o wiele taniej na allegro.
      Tu kupiłam Max Factor:
      www.allegro.pl/item265246290_max_factor_2000_calorie_dramatic_look_zobacz.html
      A tutaj te opinie o nim:
      torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=260
      Bo jest też 2000 calorie Curved brush, ale ten jest podobno lepszy.

Wnioski z porównania l'oreal i max Factor są takie, że l'oreal daje fajny efekt,
      ale bardziej sztuczny (tak brzydko sztuczny), a 2000 calorie może też daje efekt
      sztucznych rzęs, ale naprawdę ładny.
      Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka