Gość: anewtamm IP: *.pekao.com.pl 04.08.03, 15:22 Poszukuję gabinetu kosmetycznego w Warszawie do depilacji tzw. bikini brazylijskiego lub woskowania brazylijskiego. Czy znacie taki salon. Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hibcio Re: Bikini brazylijskie IP: *.stacje.agora.pl 04.08.03, 16:51 podnoszę wątek, gdzie i za ile w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Bikini brazylijskie IP: *.stacje.agora.pl 04.08.03, 18:13 Dziewczyny, nie chce wyjsc na idiotke, ale jakie to jest brazyliskie? calosc, że się tak wyrażę? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Bikini brazylijskie 05.08.03, 21:45 czy brak odzewu oznacza ze w stolicy sobie tego nie zrobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: Bikini brazylijskie 05.08.03, 21:56 umaa napisała: > czy brak odzewu oznacza ze w stolicy sobie tego nie zrobimy? a gdzie Ty sobie robisz ? specjalnie do Wąchocka wyjeżdżasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Bikini brazylijskie 05.08.03, 22:16 niestety nie wiem gdzie lezy ta miejdcowosc... bardzo sakastyczna wypowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: Bikini brazylijskie 05.08.03, 22:20 umaa napisała: > niestety nie wiem gdzie lezy ta miejdcowosc... wykorzystaj komputer nie tylko do bywania na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemfira_ Re: Bikini brazylijskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 07:27 w w-wawie nie wiem. ale w 3-miescie mozna pojsc na calos w gdansku-zabiance. Odpowiedz Link Zgłoś