Gość: pati IP: w3cache:* / 10.3.3.* 06.08.03, 16:29 Czesc. Sluchajcie, co poradzic jak na paznokciach wychodza takie biale plamki, czy to jest brak witamin? Moze sa jakies preparaty na wzmocnienie paznokci, na redukcje tych plamek? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: plamki na paznokciach IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.03, 16:44 tez mialam...mi zniknely gdy zaczelam do kazdej czynnosci uzywac rekawiczek..sprzetanie, mycie naczyn itd. pozatym robie sobie przerwy w malowaniu paznokci..i plamki znikly. czytalm tez gdzies ze to to moze byc oznaka braku witamin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: plamki na paznokciach IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 10:32 To musi byc chyba cos innego. Ja w tej chwili mam taka biała plamke tylko na jedbym paznokciu... reszta jest w porządku. I to sa takie plamki, że zaczynają sie przy samych naskórkach pod paznokciem a potem werduja sobie w góre, i gdy sa juz przy końcu paznokcia, to znikaja... nie rozumiem tego! Pozdrawiam/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś