Dodaj do ulubionych

aj, aj bede gruba!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:54
Bo jem o północy, nie moge zasnac bo mi burczy w brzuchu! iDE PO KANAPECZKE
Obserwuj wątek
    • nawiedzona_baba Re: aj, aj bede gruba!!! 09.08.03, 00:01
      Gość portalu: lola napisał(a):

> Bo jem o północy, nie moge zasnac bo mi burczy w brzuchu! iDE PO KANAPECZKE

przynieś i mi :)))))
      • Gość: buzi1 Re: aj, aj bede gruba!!! IP: *.tnt3.per1.da.uu.net 09.08.03, 09:35
        Niekoniecznie. Jezeli jestes szczupla, masz szybki metabolizm to wcale nie
        musisz przytyc. Czasami organizm podpowiada ci,( szczegolnie jesli jestes
        zestresowana lub przepracowana) ze potrzebuje malego posilku nawet o polnocy.
        Sama miewam takie okresy, ze jem dwa razy wiecej niz normalnie i do tego pozno
        i trace wage, nie mowiac o tyciu. Co innego gdy masz leciutka nadwage i masz
        laknienie o polnocy. Wtedy kanapke polecam zastapic bananem lub pomidorem.
        • Gość: ElisaDay ja nie bede gruba IP: *.tele2.pl 09.08.03, 12:42
          hehe, tez tak mam - dlatego ostatnio staram sie wstawac o przyzwoitych porach
          zeby potem nie nie móc zasnać do np. 3... oczywiscie ze co jakies 20 min sie
          robie glodna wiec jak bede spala to tyle nie zjem. a inna sprawa ze jestem
          szczupla i nigdy nie udalo mi sie utyc. a czasami sie ograniczam z jedzeniem
          dla wlasnej satysfakcji.
          co ja tu dlugo bede pisac, głodna jestm :-/
        • Gość: ElisaDay ja nie bede gruba IP: *.tele2.pl 09.08.03, 12:43
          hehe, tez tak mam - dlatego ostatnio staram sie wstawac o przyzwoitych porach
          zeby potem nie nie móc zasnać do np. 3... oczywiscie ze co jakies 20 min sie
          robie glodna wiec jak bede spala to tyle nie zjem. a inna sprawa ze jestem
          szczupla i nigdy nie udalo mi sie utyc. a czasami sie ograniczam z jedzeniem
          dla wlasnej satysfakcji.
          co ja tu dlugo bede pisac, głodna jestem :-/, ide po jogurcik ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka