Gość: lola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 23:54 Bo jem o północy, nie moge zasnac bo mi burczy w brzuchu! iDE PO KANAPECZKE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nawiedzona_baba Re: aj, aj bede gruba!!! 09.08.03, 00:01 Gość portalu: lola napisał(a): > Bo jem o północy, nie moge zasnac bo mi burczy w brzuchu! iDE PO KANAPECZKE przynieś i mi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzi1 Re: aj, aj bede gruba!!! IP: *.tnt3.per1.da.uu.net 09.08.03, 09:35 Niekoniecznie. Jezeli jestes szczupla, masz szybki metabolizm to wcale nie musisz przytyc. Czasami organizm podpowiada ci,( szczegolnie jesli jestes zestresowana lub przepracowana) ze potrzebuje malego posilku nawet o polnocy. Sama miewam takie okresy, ze jem dwa razy wiecej niz normalnie i do tego pozno i trace wage, nie mowiac o tyciu. Co innego gdy masz leciutka nadwage i masz laknienie o polnocy. Wtedy kanapke polecam zastapic bananem lub pomidorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay ja nie bede gruba IP: *.tele2.pl 09.08.03, 12:42 hehe, tez tak mam - dlatego ostatnio staram sie wstawac o przyzwoitych porach zeby potem nie nie móc zasnać do np. 3... oczywiscie ze co jakies 20 min sie robie glodna wiec jak bede spala to tyle nie zjem. a inna sprawa ze jestem szczupla i nigdy nie udalo mi sie utyc. a czasami sie ograniczam z jedzeniem dla wlasnej satysfakcji. co ja tu dlugo bede pisac, głodna jestm :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay ja nie bede gruba IP: *.tele2.pl 09.08.03, 12:43 hehe, tez tak mam - dlatego ostatnio staram sie wstawac o przyzwoitych porach zeby potem nie nie móc zasnać do np. 3... oczywiscie ze co jakies 20 min sie robie glodna wiec jak bede spala to tyle nie zjem. a inna sprawa ze jestem szczupla i nigdy nie udalo mi sie utyc. a czasami sie ograniczam z jedzeniem dla wlasnej satysfakcji. co ja tu dlugo bede pisac, głodna jestem :-/, ide po jogurcik ;) Odpowiedz Link Zgłoś