kawa_inka1 07.01.08, 19:28 macie doświadczenia w używaniu? Bo przymierzam się i waham się na razie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k1k2 Re: kosmetyki mineralne 07.01.08, 23:29 Uzywam "L'Oreal Bare Naturale Powdered Mineral Foundation" - b. fajny puder, nie wysusza, dobrze kryje, ale czy to dzieki mineralom to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
steena Re: kosmetyki mineralne 07.01.08, 23:50 Sprawdź, bo ponoc nie każdy może ich używac. Ja nie używam, bo mnie uczulają :) Odpowiedz Link Zgłoś
kot_wrzesniowy Re: kosmetyki mineralne 08.01.08, 23:13 mialam True match loreala- zawiera talk, ma duzo grudek, ktore trzeba pedzlem zgniesc, jakos mi sie nie podobal, bo mialam za jasny odcien (drugi w kolejnosci) i czasem robil plamy (jak go dobrze rozprowadzic?) Isa dora jest fajna, mialam light apricot, delikatny drobny puder-podklad Bare essentials- (light, fair light)fajny, niby swieci sie w pudeleczku, ale na twarzy idealny. Kryja dobrze, chociaz delikatnie, nie wiem jak to dziala, ale nawet jak cos przeswituje (przebarwienia ect), to i tak twarz wyglada promiennie, swiezo. nie walkuja sie. uzywam tez dodatkowo korektora pod oczy (ale w plynie) zupenie nie polecam maybelline- wiekszosc tych podkladow mineralnych jest taka jakas rozowa, to samo z Phiscians formula, ale ich chyba nie ma jeszcze w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: kosmetyki mineralne 08.01.08, 23:55 ja się zawiodłam na sypkim podkąłdzie mineralnym. przed zakupem poczytaj recenzje na wizażu, poproś o próbkę Odpowiedz Link Zgłoś