Gość: Madzia IP: *.protonet.pl 13.08.03, 20:36 Chciałabym się dowiedzieć, jak oceniacie produkty firmy ZIAJA?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: kosmetyki firmy Ziaja IP: 212.76.35.* 14.08.03, 08:54 Bardzo dobre, zwlaszcza seria przeciw cellulitowi Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: kosmetyki firmy Ziaja 14.08.03, 09:01 Początkowo wystawiałam Ziaji bardzo wysoką notę - seria Sopot. Poźniej, gdy zaczełam używać kremów, które mnie uczuliły (np. krem jogurtowy pod oczy, krem nawilżający na naczynka), czy źle się wsmarowywały (balsam kozie mleko), zniechęciłam się do tej marki i od długiego czasu nic nie kupuję. Przerzuciłam się na Miraculum (seria owocowa) i Pollenę Ewa (seria kwiatowa i owocowa). Rozmyślam, aby w następnym rzucie zakupowym nabyć kremy Floriny i Femi. Odpowiedz Link Zgłoś
julita30 Re: kosmetyki firmy Ziaja 14.08.03, 09:25 marghot napisała: na Miraculum (seria owocowa) i Pollenę Ewa (seria kwiatowa i > owocowai > Femi. Marghot, odlądałam te nowe serie owocowe ..Bardzo tanie, napisz jak się spisują te kremiki.Zainteresował mnie krem z winogron -ujędrniająco - przeciwzmarszczkowy, chyba było to Miraculum...Kosztował 8,5zł.Jakoś nie bardzo wierzę w przeciwzmarszczkowe działanie kremu za taką cenę, ale może mylę się ..Opisz swoje doświadczenia z ttymi kremami, co możesz polecisz w szczególności??Z góry dzięki za odpowiedź. julita. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: kosmetyki firmy Ziaja 14.08.03, 09:30 Julito, widziałam 2 różne kremiki winogronowe: jeden Polleny Ewy chyba o dizałaniu m.in. przeciwzmarszczkowym. Drugi, który kupiłam Miraculum ma działanie uspokajające, nawilżające. Zapaszek pycha... konsystencja lekka, kremik dobrze nawilża. Generalnie jestem zadowolona. Inny kremik na bazie owoców leśnych z wit. E i C Pollena ewa. Używam dopiero 2 dzień, więc niewiele mogę powiedzieć. Dodam, że cerę mam baardzo wrażliwą, a te kosmetyki się sprawdzają, nie naciągają skóry, łdanie pachną i dobrze nawilżają. Polecam stronki: www.miraculum.pl www.pollenaewa.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
julita30 Re: kosmetyki firmy Ziaja 14.08.03, 09:36 Marghot, dzięki... wczoraj oglądałam te kremy na szybko, dziś przyjrzę się im dokładniej i na pewno jakiś kupię.Może właśnie ten o którym piszesz, winogronowy...Potrzebuję jakiegoś lekkiego, nawilzającego kremu który dobrze się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
julita30 Re: kosmetyki firmy Ziaja 14.08.03, 09:27 Ja z Ziaji uwielbiam żel myjący do twarzy BioBalans, oraz wszystkie żele do higieny intymnej, szczególnie te z serii "zielonej". Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.lomanczyk Re: kosmetyki firmy Ziaja 14.08.03, 10:48 Bardzo lubie te firme. Moje ulubione ziolowe zele do higieny intymnej. Swietny krem na noc zima (Kozie mleko - troche tlusty, ale na noc w sam raz), bdb krem matujacy Biobalans, fajny krem i balsam brazujacy Sopot. Peeling z serii antycellulit jest nie do pobicia. Co prawda nie spodziewam sie jakichs spektakularnych efektow jesli chodzi o cellulitis, ale to po prostu bdb i swietnie pachnacy peeling do ciala. Zel antycellulit jest tez swietny. Oliwki nie probowalam, ale zamierzam kupic. Krem pietruszkowy pod oczy jest swietny. Zamierzam tez kupic krem jogurtowy. Teraz sa tez jakies nowe balsamy do ciala - oliwkowy i jeszcze jakis. Ziaja ma swietne ceny - w stosunku do jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
givenchy Re: kosmetyki firmy Ziaja 14.08.03, 12:11 Hej, ja też używam Ziaji. Dobrze sprawdza się oliwka do masażu. Mam też balsam brązujący z serii Sopot, ale kolor skóry po nim ma lekko żółtawy odcień, więc nie polecam. Zadowolona jestem z płynu do higieny intymnej - konwaliowy (pięknie pachnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Re: kosmetyki firmy Ziaja IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.03, 12:18 kiedys uzywalam, ale tylko raz na szczescie serii do tradzika, ta biala i sebum (zielona) i bylam niezadowolona teraz to tylko balsam brazujacy 4 pory roku jedyny plus to chyba niska cena reszty nie spr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: kosmetyki firmy Ziaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 13:43 ja używam kosmetyków Ziaji i jestem bardzo zadowolona, stosunek ceny do jakości jest idealny, miałam juz Sopot, całą serię antycellulit (oliwke do masażu wykorzystuje mój chłopak do masowania moich krągłości, co działa wspaniale!!!!)poza tym jest też taka seria na naczynka, też dobra, ogólna ocena b.dobra,pozdrawiam,pa Odpowiedz Link Zgłoś
myszzz Re: kosmetyki firmy Ziaja 21.08.03, 14:38 Ziaja Sopot niby jest ok ale jednak nie dokonca bo opalenizna jest troche nienaturalna - jak dla mnie zbyt zolta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: kosmetyki firmy Ziaja IP: w3cache:* / 10.3.3.* 24.08.03, 12:39 Polecam krem matująco-nawilżający bio balans tej firmy.Bardzo skuteczny, szybko się wchłania.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kosmetyki firmy Ziaja IP: *.gimsat.pl 24.08.03, 16:00 ja dorzuca ze jestem zadowolona z peelingu ogorkowego. zaplacilam za niego jedyne 5,79 pln.. Odpowiedz Link Zgłoś
anikka Re: kosmetyki firmy Ziaja 24.08.03, 16:36 Samoopalacze Ziaji z serii Sopot sa mało ciekawe (śmierdzą straszliwie, barwia na zółto). Ale ja już dawno odkryłam, że zamiast sie smarowac i smarowac należy odbyć kilka seansów w solarium i potem wystarczy smarowac sie balsamem utrwalajacym opalenizne, która dzieki nim naprawde zostaje na dłużej. Używam własnie balsamu Sopot utrwalajacego opalenizne i jestm zadowolona. Nawilża, utrwala. Troche smierdzi, bo ma w sobie odrobine tego zwiazku, ktory jest w samoopalaczach, ale nie ma po tym żadnych smug,żadnych zółtych odcieni, a opalenizna zyskuje ciemniejszy ton. Polecem Seria ogorkowa jest b. miła:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenya Re: kosmetyki firmy Ziaja IP: *.lublin.mm.pl 24.08.03, 19:58 anikka napisała: > nalezy odbyć kilka seansów w solarium i potem wystarczy smarowac sie balsamem > utrwalajacym opalenizne, która dzieki nim naprawde zostaje na dłużej. Tez uzywam tego balsamu zamiast samoopalacza :))) Sopot jest dla mnie troche za żółty, ale tylko wtedy, gdy za często go uzywam :) Smaruje sie wiec raz na tydzien albo rzadziej, a czesciej tym "utrwalaczem". Uzywalam oliwki na cellulit - moze byc, skóra sie troche po niej napięła, ale cellulit nie zniknął ;) (ale i tak na to nie licze - nie ma cudów, piguły + brak ruchu robią swoje...) Seria Aretina Q - polecam krem na szyję i dekolt. Działa !!! Ten pod oczy z tej serii - tez moze byc. Płyn do hig.int. - kiedys uzywalam, ale od dłuzszego czasu kupuje tylko AA lipowy (taki mlecznobiały). Bardziej niz Ziaja odpowiada mi Dax Cosmetics - szczególnie kremy Chińskie Zioła (na dzien, na noc, pod oczy) i seria Minerały (maseczka nawilzająca i zel myjący do twarzy; mialam tez kremy, ale chyba bardziej mi odpowiadają te Chinskie ZIoła), a takze maseczki w saszetkach Sekrety Urody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: kosmetyki firmy Ziaja IP: *.artcom.pl / 192.168.33.* 24.08.03, 20:42 wszystko ok, poza maseczką antybakteryjną TinTin - tragedia :/ Odpowiedz Link Zgłoś