Dodaj do ulubionych

Ewa Minge - twarz

14.08.03, 10:50
Czy dobrze kojarzę, która to - taka z twarzą a'la kocica?
Czy to nie efekt specjalnej operacji plastycznej? Pamiętam kiedyś głośno było
o jakiejś bogatej dziwaczce, która chciała się upodobnić do pantery i
przeszła mnóstwo operacji plastycznych, które zwężyły i uskośniły oczy,
specjalnie powypychała sobie policzki itp. itd. Zdjęcia były przerażające!
Kojarzycie może?
Co do Minge - kiedyś chyba nie miała takich ostrych rysów. Teraz ostatnio
widziałam jej zdjęcia i nie byłam wręcz pewna czy ją dobrze kojarzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: Ewa Minge - twarz IP: w3cache.GBNet:* / 10.1.2.* 14.08.03, 11:04
      Ta z twarzą kocicy to na pewno nie Ewa Minge ( to inna kobieta , której zdjęcia
      oglądałam w Gali)Aczkolwiek Minge ma dziwną "urodę"- moim zdaniem jest
      nienaturalna i rzeczywiście chce się upodobnić do kocicy.
      • lahliq Re: Ewa Minge - twarz 14.08.03, 11:14
        Nie, nie, tamta, o której pisałam to na pewno ktoś inny. :) Tak mi się
        przypomniała patrząc na zdjęcia Minge.
        O tamtej napisano w jednym momencie w kilku gazetach, było pełno zdjęć i cisza.
        A szkoda, bo chciałabym wiedziec do czego doszła... ;) Chociaż, w sumie, chyba
        powinno być jej żal. Wynikało z artykułów, że kobieta jest co najmniej lekko
        niezdrowa psychicznie. na zdjęciach wyglądała okropnie, a co dopiero w
        rzeczywistości! Pisano też z lekka oskarżycielsko o lekarzach, którzy w obliczu
        zarobku zapomnieli o etyce.
        A dla Minge jest po prostu brzydka. Ale to taki typ urody, co jednych zachwyca
        a innych wręcz przeciwnie. Z pewnością nie ma przeciętnej twarzy. ;)
        • Gość: Anna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.uk.ihost.com 14.08.03, 11:36
          Kobieta, o ktorej mowicie, to Jocelyne Wildenstein.
          • lahliq Jocelyne W. 14.08.03, 11:49
            Straszne...

website.lineone.net/~a1/jocelyne/
    • Gość: ursi Re: Ewa Minge - twarz IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 11:48
      Sądzę, że typ urody jaką reprezentuje p. Ewa Minge podoba się mężczyznom i o to
      chodzi.
      • Gość: mola Re: Ewa Minge - twarz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 11:52
        dajcie kobiecie spokoj zawsze jak baby sa zazdrosne bo inna jest lepsza
        bogatsza ec czepiaja sie twarzy i urody ,ilu mezczynz tyle upodoban i ona moze
        sie podobac, moze sie sobie krytycxzniej przyjrzycie- --mowie o waszym
        charakterku.....
        • Gość: Anna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.uk.ihost.com 14.08.03, 12:44
          Ewa Minge wyglada nienaturalnie, tak, jakby jej twarz byla dzielem chirurga, a
          nie natury. Uzaleznienie od chirurgii plastycznej to powazny problem wymagajacy
          terapii i tego na pewno nie zazdroszcze.
          • Gość: mika Re: Ewa Minge - twarz IP: 81.210.121.* 14.08.03, 12:52
            tak to własnie wygląda... Kiedyś nie była taka "wyostrzona". Atrakcyjna, ale
            naturalna. Teraz coś dziwnego z sobą zrobiła.
            Ale jak mówi niejaka Amanda Lepor (czy jakoś tak - taki inny silikonowy
            dziwoląg): "Jeśli dobrze wygladasz to nieważne ile masz silikonu w sobie". ;)
            Akurat mam inne zdanie na ten temat, ale cóż. Jej twarz, jej ciało, jej
            pieniądze i jej problem.
    • Gość: tuti Re: Ewa Minge - twarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.03, 12:28
      wiem o kim mówisz, nie kojarzę także nazwiska, ale twarz ochydna, mam dokładnie
      takie samo skojarzenie gdy widzę Minge...plasic bombastic a szwy za uszami
    • eoia Re: Ewa Minge - twarz 14.08.03, 13:28
      Możesz ją sobie obejrzeć na www.minge.com.pl

Pozdrawiam :-)
      • Gość: Anna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.uk.ihost.com 14.08.03, 14:12
        Kolejna rzecz, ktora jej sie nie udala - wersje angielska napisano chyba gwoli
        rozsmieszenia tych, co znaja ten jezyk, bo takiego nagromadzenia bledow juz
        dawno nie widzialam. Ze smiechu rozbolal mnie brzuch.
        Probka: "Ewa Minge is working out..." - chodzilo o "wypracowala", ale "work
        out" znaczy cwiczyc. Dresses for youth - czyli sukienki dla mlodziezy -
        pomijajac juz, ze to jest niegramatyczne, to nie chodzi o zadne sukienki, tylko
        o ubrania. Ale tlumacz/ka nie zna chyba slowa "clothes"... Itd, itp.

• Gość: mika Re: Ewa Minge - twarz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 14:36
          bosz ile wy macie w sobie jadu ,zamiast robic cos pozytecznego ,pracowac, bawic
          sie z dzieciakami etc siedzicie tu na forum i wylewacie swoje dziecinne
          komentarze, nie podoba sie wam to zachowajcie sie jak dojrzale kobiety i nie
          zauwazajcie ,nie interesujecie sie omijajcie, siejecie zameta w bnaszym babskim
          gniezdzie, czyzby forum bylo tylko po to by sie wyzyc na jakiejs minge?
          Zajmijcie sie swoim zyciem i iodpuscie, jedze!
          • Gość: Anna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.uk.ihost.com 14.08.03, 15:24
            Firmowa strona internetowa ma chyba sluzyc do tego, zeby jej ubrania
            rozreklamowac i zeby jak najwiecej osob o nich uslyszalo?
            Czy to zlosliwosc oczekiwac, ze firma, ktora umieszcza na swojej witrynie
            informacje po angielsku, zadbala o to, zeby te informacje rzeczywiscie byly PO
            ANGIELSKU, tak by osoby nie znajace polskiego mogly sie czegos dowiedziec?
            Tymczasem jest to lamana angielszczyzna, ktora moze najwyzej rozmieszyc - po
            prostu brak profesjonalizmu.

• julita30 Re: Ewa Minge - twarz 14.08.03, 16:38
              Ja uważam , że EM jest bardzo atrakcyjna, ma ciekawą , oryginalną urodę.I
              ciekawi mnie , jak wyglądacie Wy..tzn te które krytykują i nabijają się z EM ;-
              ))))
              • Gość: lo Re: Ewa Minge - twarz IP: *.matrixx / 192.168.0.* 17.08.03, 18:11
                julitka, a mąż to już wyjechał do Iraku, czy nie?
        • Gość: trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 15:26
          O ile wiem 'work out' ma równiez inne znaczenia, nie tylko cwiczyć, jesli
          chodzi o 'dresses' to błąd jest faktycznie, słowo powinno byc użyte w
          uncountable.
          • Gość: Anna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.uk.ihost.com 14.08.03, 16:02
            Oczywiscie, masz racje, ale zdanie "Ewa is working out one own's original style
            creating three unique brands" jest po prostu kiepska kalka polskiej wersji.
      • marghot Re: Ewa Minge - twarz 20.08.03, 13:40
        Nie otwiera mi sie stronka :( moze link do zdjecia?
    • Gość: ania Chirurgia... IP: *.chello.pl 14.08.03, 14:16
      O Mindze sie nie wypowiadam, ale ogladalam kiedys program o chirurgii
      plastycznej. Jedna pani w poczatkowej fazie uzywania silikonu, wszeczepila go
      sobie w policzki :O! Na poczatku wygladala naprawde efektownie, ale pozniej
      silikon zaczal sie przesuwac i twarz zaczela sie deformowac. Kobieta przeszla
      kilkanascie operacji plastycznych, nie wyglada jak gwiazda, ale i tak
      stwierdzila, ze chirurgia plastyczna to super sprawa i gydby mogla, to by
      sprobowala jeszcze raz... Gdzie tu logika...:O?!
      • inika Re: Chirurgia... 14.08.03, 14:23
        Gość portalu: ania napisał(a):

> O Mindze sie nie wypowiadam, ale ogladalam kiedys program o chirurgii
        > plastycznej. Jedna pani w poczatkowej fazie uzywania silikonu, wszeczepila go
        > sobie w policzki :O! Na poczatku wygladala naprawde efektownie, ale pozniej
        > silikon zaczal sie przesuwac i twarz zaczela sie deformowac. Kobieta przeszla
        > kilkanascie operacji plastycznych, nie wyglada jak gwiazda, ale i tak
        > stwierdzila, ze chirurgia plastyczna to super sprawa i gydby mogla, to by
        > sprobowala jeszcze raz... Gdzie tu logika...:O?!

Może to nie kwestia logiki tylko chirurga? Coś mu nie wyszło, spieprzył sprawę
        ale wmawia pacjentce, że jest przepiękna. ;) No i co mają jej powiedzieć
        bliscy? ;)
        • Gość: triss zoperowana! IP: *.markom.krakow.pl 14.08.03, 14:48
          Minge "zrobiła" sobie usta i policzki, [oczy?] przez co wyglada nienaturalnie i
          nie-fajnie, nie wiem po co to zrobiła, była bardzo atrakcyjna kobieta, a teraz
          zaczyna wygladac niezdrowo i dziwacznie :(
        • ania_ip.chello Re: Chirurgia... 14.08.03, 14:58
          inika napisała:

> > Może to nie kwestia logiki tylko chirurga? Coś mu nie wyszło, spieprzył
          sprawę
          > ale wmawia pacjentce, że jest przepiękna. ;)

Wiesz ona miala te serie operacji nie u jednego chirurga, ale u kilku. Mozna
          powiedziec, ze byla krolikiem doswiadczalnym na wlasne zyczenie. Jako jedna z
          pierwszych kobiet na swiecie, wszczepila sobie silikon w policzki. Zrobila to
          wylacznie dla urody. Byla oczywiscie z Beverly Hills...

No i co mają jej powiedzieć
          > bliscy? ;)

Nie wiem, ale na pewno jej wspolczuli. Tyle przeszla, a chciala byc tylko
          piekniejsza
    • Gość: lola Re: Ewa Minge - twarz IP: *.dyn.optonline.net 14.08.03, 16:25
      I to wlasnie natura - Polaczek , zalosc nic wiecej , z postem powinnyscie
      swoje zdjecie wysylac to by sie tez czesc mogla posmiac ,
      Nature to se teraz mozna w dupe wsadzic , naturalnie to moze wygladac baba na
      polu , w biznesie jaki prowadzi E. Minge wyglad jest bardzo istotny i gdyby
      wygladala tak jak wy (czyli nudnie) to na pewno takiego sukcesu by nie
      odniosla ,

Natura glupiego Polaczka - bedzie chwalil wszystko tylko nie swoje , to takie
      zalosne ze sie zygac chce ,
      Na szczescie w Polsce nie mieszkam i nawet tam mi sie wracac nie chce -
      Wstretne zawistne prowincjomelne dziewoje ,
      • Gość: śniegotka Re: Ewa Minge - twarz IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 14.08.03, 16:37
        Gość portalu: lola napisał(a):

> I to wlasnie natura - Polaczek , zalosc nic wiecej , z postem powinnyscie
        > swoje zdjecie wysylac to by sie tez czesc mogla posmiac ,
        > Nature to se teraz mozna w dupe wsadzic , naturalnie to moze wygladac baba na
        > polu , w biznesie jaki prowadzi E. Minge wyglad jest bardzo istotny i gdyby
        > wygladala tak jak wy (czyli nudnie) to na pewno takiego sukcesu by nie
        > odniosla ,
        >
        > Natura glupiego Polaczka - bedzie chwalil wszystko tylko nie swoje , to takie
        > zalosne ze sie zygac chce ,
        > Na szczescie w Polsce nie mieszkam i nawet tam mi sie wracac nie chce -
        > Wstretne zawistne prowincjomelne dziewoje ,

Piszesz z błędami ortograficznymi (patrz żygać i rzygać), posługujesz sie
        językiem dalekim od elegancji (czytaj chamskim), używasz kolokwializmów i łaciny
        podwórkowej a krytykujesz osoby które potrafią wyrazić własne zdanie???????
        Wytrzyj sobie jad kapiący spod brody i spróbuj poprawić polszczyznę albo przejdź
        na jakies forum zagraniczne i nie stresuj dziewczyn.

• Gość: lola Re: Ewa Minge - twarz IP: *.dyn.optonline.net 15.08.03, 23:01
          Gość portalu: śniegotka napisał(a):

> Gość portalu: lola napisał(a):
          >
          > > I to wlasnie natura - Polaczek , zalosc nic wiecej , z postem powinnyscie
          >
          > > swoje zdjecie wysylac to by sie tez czesc mogla posmiac ,
          > > Nature to se teraz mozna w dupe wsadzic , naturalnie to moze wygladac bab
          > a na
          > > polu , w biznesie jaki prowadzi E. Minge wyglad jest bardzo istotny i gdy
          > by
          > > wygladala tak jak wy (czyli nudnie) to na pewno takiego sukcesu by nie
          > > odniosla ,
          > >
          > > Natura glupiego Polaczka - bedzie chwalil wszystko tylko nie swoje , to ta
          > kie
          > > zalosne ze sie zygac chce ,
          > > Na szczescie w Polsce nie mieszkam i nawet tam mi sie wracac nie chce -
          > > Wstretne zawistne prowincjomelne dziewoje ,
          >
          >
          > Piszesz z błędami ortograficznymi (patrz żygać i rzygać), posługujesz sie
          > językiem dalekim od elegancji (czytaj chamskim), używasz kolokwializmów i
          łacin
          > y
          > podwórkowej a krytykujesz osoby które potrafią wyrazić własne zdanie???????
          > Wytrzyj sobie jad kapiący spod brody i spróbuj poprawić polszczyznę albo
          przejd
          > ź
          > na jakies forum zagraniczne i nie stresuj dziewczyn.
          >
          >
          >
          >

No juz ty mnie glupia trabo j.polskiego uczyc nie bedziesz jak ktos gubi litere
          to nie znaczy ze robi orty , po za tym wali mnie to zupelnie zalosna panienko
          Podejrzewam ze czesc krytykujaca ma bardzo wstretny wyglad i krytykuje innych z
          bezsilnosci - no przeciez taka operacja troche kosztuje i nie kazda szpetna
          krowe na nia stac , a jak ceny kiedys beda na ich kieszen to z jezykiem na
          brodzie beda biegaly po gabinetach w celach porownawczych(mam na mysli ceny a
          nie jakosc uslug).

A ty nedzna Trishno podrap sie w ten swoj tlusty tylek , to moze twoja golowa
          zacznie normalnie pracowac , na jakiej podstawie twierdzisz ze jestem Polka -
          na tej ze pisze po polsku , jak chcesz to moge po niemiecku i francusku , to
          dopiero zbaraniejesz i nadasz mi nowe obywatelstwa .A forum nie mam zamiaru
          zmieniac tu jest fajnie i zabawnie .

Zaznaczem ze chcialam obrazic tylko dziewczyny krytykujace P.Ewe

>
          >
          • Gość: Trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 15.08.03, 23:13
            Ale się popisałaś, hhehe!
      • Gość: trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 16:46
        Lolu, przypominam ci ze ty tez jestes Polaczką i choćbyś sie skręciła to i tak
        nią pozostaniesz. Zastanawiam się tylko co zrobiłaś zeby nie wyglądać nudno
        jak my...moja ty American Beauty.
        • Gość: mika Re: Ewa Minge - twarz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 16:51
          Ale jestescie zacietrzewione, az zeby bola.Czy wy idiotki nie widzicie jakie
          zawziete jestescie, jak obrazacie sie bo sie komus udalo\? Wyplynela i juz, a
          wy nie musicie sie tym az tak przejmowac .Na razie tylko ja sie przejmuje
          stanem waszych glowek i przyszloscia tego forum //klotliwe babsztyle!!
          • Gość: Anna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.uk.ihost.com 14.08.03, 16:57
            Jesli wyzywanie obcych osob od idiotek i babsztyli to wyraz troski, to
            rzeczywiscie, bardzo sie przejelas...
          • Gość: trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 17:18
            A czy ty ptasi móżdzku nie widzisz że tu wcale nie o to chodzi? Nie podoba
            nam się plastikowa twarz pani Minge i o tym tu piszemy.
            • aremo Re: Ewa Minge - twarz 14.08.03, 18:18
              Gość portalu: trishna napisał(a):

> A czy ty ptasi móżdzku nie widzisz że tu wcale nie o to chodzi? Nie podoba
              > nam się plastikowa twarz pani Minge i o tym tu piszemy.

A innym dziewczynom nie podoba się sposób w jaki krytykujecie czyjś wygląd na
              forum i tym piszą. Jaka różnica? Tobie nie podoba się twarz Minge, innym to jak
              piszesz o tym . Wyluzuj. Dobrze że nie jesteście w realu, już byście sobie
              chyba włosy rwały z głów.
            • Gość: mika Re: Ewa Minge - twarz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 18:22
              Ptasi mozdzek to ty masz koteczku skoro nie podoba ci sie twarz pani minge i
              koniecznie musisz o tym napisac jakby to byl twoj jedyny problem
              egzystencjalny, to po prostu kwalifikuje sie do leczenia , a tobie chyba
              potrzebna premedykacja z kazda osoba ktora nie jest podobna do ciebie.Po prostu
              jestes nietolerancyjna, skad wiesz ajak minge wygldala wczesniej , moze miala
              oszczpecona twarz, moze miala wypadek i ktos jej pomogl operacyjnie. Mizoginko
              jedna, jesli palasz taka nienawiscia do wszystkich kobiet i to do siebie
              pewnie tez
              • Gość: trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 21:52
                Nie podoba mi się sama idea operacji plastycznych w pogoni za plastikowym
                pięknem, upodobnianie się do lalki Barbie za wszelką cenę, wiele z was które
                mnie teraz atakują z zajadłością rzucają się magazyny kobiece propagujace
                wizerunek kobiety anorektyczki, pomyślcie o tym ! Tolerancja nie ma tu nic do
                rzeczy, jesteśmy na forum uroda i rozmawiamy o urodzie albo jej braku,w celach
                dyskusji filozoficznych możecie się udac gdzieś indziej!
            • Gość: mika Re: Ewa Minge - twarz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 18:23
              a poza tym pojecie piekna i brzydoty jest wzgledne, ona taka sie urodzila i
              juz , natura dala jej taka twarz jaka dala tego sie nie wybiera, a wy panny
              idelane skonczcie juz bo wam reka uschnie.
              • Gość: Trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 21:59
                Ona się taka nie urodziła, a jak nie wiesz o czym piszesz to nie pisz!
                • kajazz Re: Ewa Minge - twarz 15.08.03, 09:08
                  niech sie panna gdzie indziej wyzyje albo zalozy osobne forum ,panno trishna
                  • trishna Re: Ewa Minge - twarz 15.08.03, 09:18
                    ani myślę, czyzbym nie miesciła się w konwencji tego forum?
                    • kajazz Re: Ewa Minge - twarz 15.08.03, 11:08
                      dokladnie tak, bo siejesz nienawiscia do wszystkiego co "operowane" i
                      nienautralne,moze poboksuj ,zeby sie wyzyc......
                      • Gość: Trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 15.08.03, 18:46
                        Szczerze mówiąc wisi mi to jaką twarz ma konkretnie pani Minge, wyraziłam
                        swoje zdanie na temat robienia z twarzy maski Barbie i tyleeeee. Pa!
      • Gość: trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 15.08.03, 23:26
        ..I proszę nie wracaj! :)
        • Gość: lola [...] IP: *.dyn.optonline.net 16.08.03, 00:46
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 09:05
            Hahahah, lepiej ci?
            • kajazz Re: Ewa Minge - twarz 16.08.03, 10:00
              dziewczyny skonczmy ten watek bo tu niektore forumowiczki wywoluja sztuczna
              klotnie ,rajcuje je jak kogos nerwy ponosza, a wiec dziewczeta nic juz nie
              piszcie niech ten watek pojdzie sobie na koniec listy.
              • Gość: ani Re: Ewa Minge - twarz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 17:16
                a Mnie Ewa Minge podoba sie mimo że wygląda troszke nienaturalnie ale cały tego
                urok na tym właśnie polega
                ani
      • Gość: marchefka Re: Ewa Minge - twarz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 13:21
        To, ze nie podoba mi sie uroda zbyt mocno poprawiana, nie oznacza, ze jestem
        zawistna. Nie uwazam sie tez za osobe nieatrakcyjna - z reakcji facetow widac,
        ze jest wrecz przeciwnie. I jak sie okazuje, nie potrzeba do tego zadnych
        operacji plastycznych.
        To, ze ktos chce z siebie zrobic Frankensteina, to jego sprawa, i jednym moze
        sie to podobac, a innym nie. Ale na pewno nie jest to powod, zebys pisala dosc
        agresywne posty, ktore moga obrazic innych. Czy nie uwazasz, ze forum to takie
        miejsce, gdzie KAZDY moze wyrazic swoje poglady i nie obrazac przy okazji
        innych?
        Pozdrawiam i zycze mniej zolci w postach - marchefka
        • Gość: Misia Re: Ewa Minge - twarz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 14:12
          Pani Ewa Minge sukces odniosla, Szczesc jej Boze na przyszlosc, ale podobac sie
          moze lub nie. O gustach sie nie dyskutuje, o operacjach plastycznych jednak
          mozna, a ze trend do poprawiania natury przybiera dosc niebezpieczne rozmiary,
          to niestety fakt. W tym kontekscie Ewa Minge wpisuje sie w pewien ogolny obraz
          srodowiska. Coz... Cena sukcesu?
          A ja sie ekshibicjonistycznie przyznam, bo taki nastroj dzis, ze uroda nie
          grzesze, ze choroba zostawila slady wszedzie, a plastycznej opercji zrobic i
          tak nie moge, ale gdyby nie chorobsko... to bym i tak nie zrobila, bo by nie
          byla medyczna koniecznoscia. Poza tym moj facet nie lubi calowac nawet szminki,
          a o silikonach juz nie wspomne ;))
          A tak naprawde najsmutniejsze jest to, ze ci, ktorzy naprawde tego typu
          operacji potrzebuja ze wzgledu na powazne uszkodzenia, blizny itp. nie zawsze
          moga sobie na nie pozwolic. Niewielu jest chyba chirurgow plastycznych, ktorzy
          robia operacje naprawde trudne i potrzebne, bez odpowiedniej gratyfikacji
          finansowej. Beverli Hills jest duzo wdzieczniejszym tematem pod tym wzgledem -
          latwo, milo i jakie pieniadze...
          Pozdrawiam
          Misia
      • marghot [...] 20.08.03, 13:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Trishna Re: Ewa Minge - twarz IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 17:21
          Lola ma jakiś problem psychiczny, na innych forach też obraża dziewczyny i
          jest wyjątkowo agresywna, stałym repertuarem loli jest uzmysławianie
          dziewczynom że są zazdrosne o to że ona mieszka za granicą , oraz że biegle
          mówi trzema językami, a my jestesmy prostaki i nieuki.
    • lunatica ... 20.08.03, 17:13
      śledzę karierę pani minge od dawna... siłą rzeczy zwróciłam również uwagę na
      nią samą... i faktem jest, że w przeciągu kilku lat zmieniła się bardzo. i nie
      wygląda zbyt naturalnie. największe wrażenie zrobiła na mnie jednak nie twarz
      ale włosy... jakiś czas temu pani minge prezentowała na łamach prasy, jak w
      telewizji króciutką fryzurkę (która zastąpiła burzę długich)... natomiast po
      zaledwie kilku miesiacach zaczęła się pokazywać z długimi włosami (tym razem
      nir tak kręconymi)... całość nie wygląda naturalnie, na pewno NIE. ale jeśli
      jej z tym dobrze. wydaje swoje pieniądze. szkoda tylko ludzi, których nie stać
      na takie zabiegi... a mogłyby one zwiel zdziałać. ale to zupełnie inna
      historia.
      • Gość: pestka Re: ... IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 19:41
        lunatica napisała:

> śledzę karierę pani minge od dawna... siłą rzeczy zwróciłam również uwagę na
        > nią samą... i faktem jest, że w przeciągu kilku lat zmieniła się bardzo. i
        nie
        > wygląda zbyt naturalnie. największe wrażenie zrobiła na mnie jednak nie twarz
        > ale włosy... jakiś czas temu pani minge prezentowała na łamach prasy, jak w
        > telewizji króciutką fryzurkę (która zastąpiła burzę długich)... natomiast po
        > zaledwie kilku miesiacach zaczęła się pokazywać z długimi włosami (tym razem
        > nir tak kręconymi)... całość nie wygląda naturalnie, na pewno NIE. ale jeśli
        > jej z tym dobrze. wydaje swoje pieniądze. szkoda tylko ludzi, których nie
        stać
        > na takie zabiegi... a mogłyby one zwiel zdziałać. ale to zupełnie inna
        > historia.
        W czym problem kobieta zarabia kasę to ma prawo ją wydać nawet na
        najdziwniejszy kaprys. Jak masz sporo pieniędzy myślisz trochę inaczej, niż czy
        starczy w tym miesiącu.
        • lunatica Re: ... 21.08.03, 21:31
          nie ma problemu. jest wymiana opinii. a swoją drogą są ludzie z dużą kasą i
          klasą...
          L.
          • Gość: pestka Re: ... IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 12:49
            Wiesz, artyści to bardzo dziwni ludzie
            • lunatica Re: ... 23.08.03, 14:21
              wiem :-) mam z nimi do czynienie na codzień :-) stąd moja obserwacja poczynań
              pani ewy nie tylko na gruncie zwodowym :-)
    • Gość: ElisaDay Atrapa Kota. IP: *.tele2.pl 23.08.03, 17:23
      a wiesz, dokladnie tak samo ostatnio pomyslalam jak ją widzialam - podobna jest
      do tej kobiety co do kota chciala byc podobna (tylko jej nie wyszlo, bo koty sa
      idealnie piekne, a na nią nie mozna patrzec...). ona sie chyba Tiga nazywa
      (tzn. w teledysku ją widzialam, ale inna znow ostatnio byla chyba w "Pani" w
      artykule o żonach milionerów)
      • Gość: www.minge.com.pl Re: Atrapa Kota. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 19:39
        ta mingie to jak pedal-przebieraniec z rosji wyglada!

a jej stroje wielbi pani prezydentowa co juz chyba mowi wszystko...

/jakby ktos nie wiedzial, Kwasniewska nosi sie w stylu 'pani z butika'/
      • Gość: lola Re: Atrapa Kota. IP: *.dyn.optonline.net 23.08.03, 20:04
        Lola ma jakiś problem psychiczny, na innych forach też obraża dziewczyny i
        jest wyjątkowo agresywna, stałym repertuarem loli jest
        uzmysławianie
        dziewczynom że są zazdrosne o to że ona mieszka za granicą , oraz
        że biegle
        mówi trzema językami, a my jestesmy prostaki i nieuki.

Mysle ze to raczej ty masz problem psychiczny , jestes pewnie w glebokiej
        depresji , nie trzeba byc psychologiem by to stwierdzic - chcesz byc atrakcyjna
        a to ci sie nie udaje i tak wlasnie reagujesz , moja rada nie przejmuj sie ceny
        operacji plastychnych kiedys beda i dla ciebie dostepne .

Do Trisha czy jak tam......

I widze ze masz tez jakies paranoidalne przewidzenia, wczesniej pisalas ze
        jestem Polka , a wcale nie jestem . Teraz piszesz ze obrazam dziewczyny na
        innych forach , jak chcesz byc wiarygodna to moze cos przytocz bo robisz w
        balona wiele osob. Pierwszy raz ujawnilam sie pod tym nickiem i jak na razie to
        tylko ciebie obrazam , ------
        • Gość: Trishna Re: Atrapa Kota. IP: *.acn.waw.pl 24.08.03, 12:14
          Lolu, uważam siebie za kobietę atrakcyjną,ale to namarginesie. Do rzeczy, nie
          bedę podawała linków do twoich wypowiedzi na innym forum,rozpoznaje cię
          doskonale, argumenty których używasz bardzo cię demaskują, nie będę juz więcej
          z tobą rozmawiac choćbyś nie wiem jak bardzo chciała mnie obrazić.Czułko!
      • xoxo Re: Atrapa Kota. 23.08.03, 21:51
        www.bbc.co.uk/science/humanbody/mind/articles/mental/gallery/gallery_case2.shtml

www.stalkingcat.net/
    • Gość: Tora Uroda rzecz względna. IP: *.uznam.net.pl / 192.168.6.* 24.08.03, 14:34
      Nie ulega wątpliwości, że twarz Ewy Minge jest "plastikowa", a czy to się
      komuś podoba, czy nie to rzecz gustu.
    • andzia_24 Re: Ewa Minge - twarz 24.08.03, 17:22
      a ja mam skosne oczy i wcale nie musialam robic zadnych operacji - tak mnie
      matka natura obdarzyla:))
    • Gość: ......... Re: Ewa Minge - twarz IP: *.pl 21.12.03, 22:47
      eeee
    • lahliq Re: Ewa Minge - twarz 22.12.03, 10:29
      O, ktoś dokopał się do mojego starego wątku. Telepatia? Właśnie w piątek
      widziałam na TV Polonia jakiś program z E. Minge. Można było się jej przyjrzeć.
      Może ktoś uważa ją za piekną, dla mnie ona jest straszan. Gdybym zobaczyła ją
      nocą na ciemnej, opuszczonej ulicy chyba bym dostała zawału... Jej twarz po
      prostu jest nienaturalnie sztuczna, ponaciągana i napuchnięta.
      • Gość: ultra75 Re: Ewa Minge - twarz IP: 207.159.92.* 22.12.03, 16:25
        Witaj lahliq!
        A wiesz, ze mi sie tez ten stary watek przypomnial, jak zobaczylam program na
        Polonii z E. Minge (tak nawiasem mowiac, to wlasnie z tego forum sie
        dowiedzialam, kto to w ogole jest). I mam dokladnie takie samo zdanie na temat
        jej wygladu - 100 % nienaturalnosci, naciagnieta twarz (mam wrazenie, ze oczy
        tez jej sie przez to zmniejszyly) i do tego usta obrysowane ciemna konturowka
        (czego nie trawie) + wlosy, ktore wygladaja jak peruka (czyli znowu wrazenie
        sztucznosci).
        Oczywiscie, zaraz pewnie znowu posypia sie "madre" komentarze na temat zawisci
        i innych ciekawych cech, ktore mnie sklonily do dodania swojego komentarza, ale
        moim zdaniem ta kobieta naprawde wyglada fatalnie i nie ma jej po prostu czego
        zazdroscic :-).
        Pozdrowienia.
        • mijka Re: Ewa Minge - twarz 22.12.03, 17:50
          Kurna nic nie rozumiem.. mój facet uważa, że jest całkiem niezłą laską.. I co
          więcej, on od zawsze miał niesamowicie dobry gust...
          • lahliq Re: Ewa Minge - twarz 23.12.03, 09:18
            mijka napisała:

> Kurna nic nie rozumiem.. mój facet uważa, że jest całkiem niezłą laską.. I co
            > więcej, on od zawsze miał niesamowicie dobry gust...

Mój z kolei ma zupełnie odmienne zdanie, ale jego wszystko co sztuczne brzydzi.
            Kwestia gustu i tyle. :) Ona sama sobie też z pewnością się podoba. :)
            A dla niektórych z nas jest już tylko tworem chirurgów.
        • lahliq Re: Ewa Minge - twarz 23.12.03, 09:15
          Włosy jak peruka bo to była peruka. ;)
          A fakt, że oczu prawie nie było widać. Jej sprawa co z sobą robi, ale zaczyna
          wygladac coraz bardziej jak kosmitka. Taki polski odpowiednik M. Jacksona.

Pozdrawiam. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka