Dodaj do ulubionych

Guerlain - Happylogy krem

IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 15.08.03, 09:51
Ostatnio przy wiekszym zakupie dostalam probke tego kremu - dokladnie
Happylogy daily cream for first wrinkles and radiance. Uzywalam przez tydzien
(tak, tak - probka starczyla na tak dlugo) i jestem bardzo zadowolona, jest
niesamowicie leciutki, kremo-zelowy, zachowuje sie troszke jak Idealist, daje
wrazenie aksamitnej skory, podklad swietnie sie na nim trzyma, nie wiem czy to
nie autosugestia, moze ktoras z was miala do czynieia z tym kremem???? Wada
jest niewatpliwie prak filtra, ale pod podklad z dobrym filtrem chyba by sie
nadal. Sama jestem zaskoczona, bo kremy kupuje od dawna tylko w aptece i nie
wierze w perfumowane wynalazki firm wysokopolkowych. Czy ktos go juz
uzywal?????????

Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: Guerlain - Happylogy krem 15.08.03, 11:53
      Kremu nie używałam ,ale właśnie kończę opakowanko Happylogy Serum - jest
      lżejszy niż krem, bardzo delikatny. Bardzo dobrze nawilża i wygładza. Ja go
      stosowałam i na noc i na dzień (makijaż mi się na tym nie ważył), a co dla mnie
      bardzo ważne - nie powodował że strefa T świeciła się intensywniej (a po
      niektórych wynalazkach tak u mnie jest, nawet tych przeznaczonych teoretycznie
      do cery mieszanej). Jedyna wada - cena. Na wolnocłówce jest duża różnica, rzędu
      100 zł na opakowaniu.
    • Gość: gosia_ks Re: Guerlain - Happylogy krem IP: *.kom-net.pl 23.08.03, 22:02
      mialam ten krem jest swietny przynajmniej dla mnie -jedyny minus to cena bo 50
      ml kosztuje nieco ponad 300pln
      • Gość: monias1 Re: Guerlain - Happylogy krem IP: 217.97.133.* 25.08.03, 13:51
        opowiedzcie cos wiecej o tym kremie???
        czy szybko sie wchlania? czy mozna go stosowac tylko na noc? i do jakiej cery
        jest przeznaczony??
        • balbina_alexandra Re: Guerlain - Happylogy krem 25.08.03, 14:04
          O umknął mi ten topik. Zafascynował mnie ten krem od początku, bardzo mi się
          podoba, jako że że byłam regularną klientką w gabinecie to dostawałam kopę
          próbek. zużyłam w sumie sporo próbek, już się chciałam szarpnąć na zakup (cena
          nieludzka) ale na makijazu ich wizażystka mnie przystopowała, że jeszcze nie
          muszę i mam czas. Na mojej twarzy nie widać ani linii ani zmęczenia, anie
          utraty blasku. No i chwilowo dałam sobie spokój, zrwesztą nie moge dać teraz
          340 zł za krem... Może zimą?
          Niemniej jednak jest to świetny krem, bardzo ładnie się wchłania, nawilża,
          skóra jest gładka, jaśniutka, jędrna. Pewnie te proendorfiny to trochę pic ale
          to fajny krem przeciwzmarszczkowy i nawilżający. Na pewno go kupię w
          przyszłości. Mam bardzo wrażliwą skórę ale mnie nie uczulił. No i bardzo
          dobrze się wchłania, nadaje sie pod makeup.
          • Gość: monias1 Re: Guerlain - Happylogy krem IP: 217.97.133.* 25.08.03, 15:52
            Czesc Olu,
            jak milo znow cie uslyszec!!.
            Pozdrawiam cie goraco. Zapomnialam, ze go stosowalas, bo od razu bym do ciebie
            mailnela.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka