croyance Re: W jakim wieku zobaczyłyście u siebie pierwsze 04.02.08, 13:28 Moj ojciec ma 56 lat i ani jednego siwego wlosa. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: W jakim wieku zobaczyłyście u siebie pierwsze 04.02.08, 14:55 Pierwsze (ze 3) to jakoś na początku studiów, czyli pewnie ok 20 lat. Ale teraz mam 25 i jakoś nie osiwiałam całkiem ;) Na razie się na tych kilku skończyło :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: W jakim wieku zobaczyłyście u siebie pierwsze 04.02.08, 19:48 Pierwszw siwe włosy zobaczyłam jakieś 3-4 miesiące temu (21 lat), wyrwałam je, zaczęłam brać kwas foliowy i jak na razie nowe się jeszcze nie pojawiły i mam nadzieję, że przez najbliższe kilka lat się nie pojawią:) Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkka21 jakie witaminy? 04.02.08, 20:31 tak okolo 20 lat teraz mam 26 i jest ich okolo 50 i farbuje dlatego wlosy, bo mam obsesje na ich punkcie.Nie chce zyby ktos je widzialal, nawet mojemu chlopakowi ich nie pokazuje. wiem, ze to nie jest znak, ze sie starzeje, ale i tak sie ich wstydze. Jakie brac witaminy aby opoznic siwienie? Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: W jakim wieku zobaczyłyście u siebie pierwsze 05.02.08, 01:57 W wieku lat 3. Slownie: trzech. I nie sama zauwazylam, a uswiadomiono mi to z pozycji rodzicielstwa. Te siwe pasemka, ktore mam od urodzenia, powiekszaja sie powolutenku, ale kompletnie o nich nie myslalam, bo od 15 roku zycia farbuje wlosy non stop. Poniewaz wlasnie podjelam decyzje o powroceniu do natualnego koloru i - byc moze - zapuszczeniu wlosow, moge sie niedlugo przejac :) Odpowiedz Link Zgłoś
la_luna25 Re: W jakim wieku zobaczyłyście u siebie pierwsze 05.02.08, 09:43 18. I jest ich coraz więcej. Ja słyszałam, że coś innego niż kwas foliowy opóźnia ich siwienie. Nie pamiętam tylko co to było dokładnie. Selen? Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: W jakim wieku zobaczyłyście u siebie pierwsze 05.02.08, 10:30 Mam 28 lat i jeszcze nie zauwazylam. chyba przyjrze sie dokladniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda2-7 Re: W jakim wieku zobaczyłyście u siebie pierwsze 06.02.08, 14:33 jak mialam 20 lat pojawiło się kilka siwych włosów ale później mi zniknęły (kwestia stylu życia, mniej stresu z głupich powodów itd) Odpowiedz Link Zgłoś