women-in-love 04.02.08, 15:03 Dziewczyny, poleććie mi jakiś dobry matujący krem. Bardzo błyszczy mi się cera i mam trądzik. Najlepiej coś do 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Dobry krem matujący. 04.02.08, 15:10 Nieodmiennie polecam Dax Cosmetics, ma ich kilka rodzajów, w zależnosci od wieku Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Re: Dobry krem matujący. 04.02.08, 15:22 Uzywam dax cosmetics. Matuje, ale bez rewelacji. Miał wybielać blizny, leczyć trądzik, a tu nic. Zawiodłam się na nim. Myślicie, że krem biodermy jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
karina997 Re: Dobry krem matujący. 04.02.08, 17:15 Sebium - Creme matifiante firmy Bioderma, przetestowałam mnóstwo kremów matujacych, z górnej półki także (Lancome. Annayake) i tylko ten matowi na długo a "tłusta" jestem niesłychanie Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Dobry krem matujący. 04.02.08, 18:30 rzecz w tym, ze kremy matujace wzmagaja wydzielanie sebum. Lepiej uzywac cos co nie matuje, ale i nie tlusci i do tego matowic cere bibulkami. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda-wieczorna Re: Dobry krem matujący. 04.02.08, 19:09 polecam La roche posay, Avene i Yves Rocher ten zielony antyimperfections chyba się nazywa. Bioderma też ok. ale odradzam vichy, za mało matowi. jesli masz bardzo tłustą cere to nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: Dobry krem matujący. 04.02.08, 20:30 ja uzywam kremu matującego nivea visage - nawilza skóre i matuje. nawet po całym dniu nie ma efektu "swiecienia", no chyba ze bardzo Ci sie twarz spoci, to na to juz nie ma rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
francaise1 Re: Dobry krem matujący. 04.02.08, 20:41 A ja poza kremem matujacym proponuje sprobowac baze matujaca pod makijaz. One naprawde dzialaja! Odpowiedz Link Zgłoś