Dodaj do ulubionych

Kuracja Dotleniająca- Soraya

20.08.03, 15:42
Dla mnie bomba podchodziłam do tych kremów jak do jeża:))), bo i cena mała i
firma taka sobie. Używam drugi tydzień i moja skóra jest zachwycona:))).
Fajna seria, bardzo ładnie pachnie:)).Zastanwiam się czy nie wypróbować
jescze innej ich nowej serii Bio-odnowa, wiecie coś o niej?
M
Obserwuj wątek
    • Gość: N.C. Re: Kuracja Dotleniająca- Soraya IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 16:27
      Nie zgodzę się z Tobą, że firma taka sobie. A sama cena oniczym nie świadcyz.
      Od Diora dla wrażliwców spuchłam, za to pomogła mi Ziaja, cenowo
      nieporównywalna. A Sorayę zawsze ceniłam, może nie wszystkie, ale wiele
      kosmetyków.
    • ewakam Re: Kuracja Dotleniająca- Soraya 21.08.03, 09:11
      Ja przetestowałam krem rozświetl.-nawilż. Bio-Odnowa - jestem bardzo
      zadowolona, delikatny, dobrze sie wchłania, nie pozostawia suchej warstwy (mam
      cere mieszaną z suchymi partiami), nie ma jakiegos rewelacyjnego zapachu ale
      jest do zaakceptowania :). Do dotleniającej serii sie przymierzam ale wykańczam
      to co stoi u mnie na półce.
    • Gość: Ona Re: Kuracja Dotleniająca- Soraya IP: 212.244.226.* 21.08.03, 11:54
      dla jakiej grupy wiekowej jest przeznaczona ta seria?
      • miinia Re: Kuracja Dotleniająca- Soraya 22.08.03, 08:18
        Gość portalu: Ona napisał(a):

> dla jakiej grupy wiekowej jest przeznaczona ta seria?

konczy mi sie krem na noc i pomyslalam, ze skusze sie na ten krem soraya. po
        przeczytaniu opakowania stwierdzilam, ze chyba nie dla mnie jest przeznaczony
        (mam 23 lata). pani w sklepie powiedziala, ze to krem dla osob kolo 30tki hmm
        no i kupilam alge dax'a bo tez chcialam wyprobowac.
        • ewakam Re: Kuracja Dotleniająca- Soraya 22.08.03, 13:48
          Moim zdaniem Pani była niedoinformowana (zanim cos sama kupie wyczytuje mozliwe
          informacje i idę zdecydowana na coś konkretnego), na stronie www.soraya.pl jest
          opisana cała seria i nie ma nic o wieku 30 lat:
          "Kuracja Dotleniająca: każdego dnia nasza skóra narażona jest na niekorzystne
          działanie czynników cywilizacyjnych: promieniowanie UV, zanieczyszczenie
          środowiska metalami ciężkimi, stres. Coraz więcej czasu spędzamy w zamkniętych,
          klimatyzowanych pomieszczeniach. Prowadzimy niezdrowy, siedzący tryb życia,
          który odbija się również na wyglądzie naszej skóry.
          Utrudniony transport tlenu do głębszych warstw naskórka powoduje, iż cera traci
          blask i gorzej przyswaja składniki odżywcze. Szybciej pojawiają się na niej
          oznaki starzenia.
          Problem ten dotyczy każdego rodzaju skóry, niezależnie od jej wieku
          biologicznego.

Linia Kuracja Dotleniająca opracowana przez Europejskie Laboratorium Badań i
          Rozwoju Soraya skutecznie pielęgnuje skórę niedotlenioną oraz chroni ją przed
          niekorzystnymi czynnikami środowiskowymi. Linia zawiera specjalnie dobrane
          składniki bioaktywne pochodzące z nieskażonego otoczenia Wielkiej Rafy
          Koralowej" - info pochodzi w w/w. strony.

pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka