aknyt8 08.02.08, 12:12 Jak zwalczyć cienie pod oczami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi1234 Re: cienie pod oczami 08.02.08, 12:28 duzo wody niegazowanej dobry korektor Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka_24 Re: cienie pod oczami 08.02.08, 13:45 Kiwi(owoc) bardzo dobrze działa na cienie pod oczami.Wiem ze to smiesznie brzmi ale cienie pod oczami są zwykle brakiem witamin.MI pomogło :) Odpowiedz Link Zgłoś
aknyt8 Re: cienie pod oczami 08.02.08, 21:17 słyszałam o takich płatkach co przykleja sie pod oczy-czy to jest skuteczne?? Odpowiedz Link Zgłoś
suzzzi Oczywiście najskuteczniejsze są żele z heparyną. 08.02.08, 23:08 Oczywiście najskuteczniejsze są żele z heparyną. Największą zawartość heparyny w 1g żelu ma Lioton 1000. Niestety jest z alkoholem - wypytaj w aptece o coś ze stosunkowo dużą zawartością heparyny, ale bez alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: cienie pod oczami 09.02.08, 08:20 Walczyłam z tym problemem latami, i teraz chyba już się poddałam. Wypróbowałam naprawdę wielu kremów, które obiecywały dużo i nic. Wczoraj kupiłam na Allegro Cernor, ale już bez przekonania, że zdziała cuda. Teraz już tylko wierzę w dobry korektor. Odpowiedz Link Zgłoś
suzzzi dominika8, stosowałaś też Lioton 1000? 09.02.08, 15:38 dominika8, stosowałaś też Lioton 1000? Jestem ciekawa, czy każdemu pomaga, bo mi pomógł BARDZO. Nie potrzebuję już mazać pod oczami korektorem czy fluidem. Oczy wyglądają świeżo i dziewczęco. Lioton 1000 trzeba wcierać delikatnie w kierunku do wewnętrznych kącików oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: dominika8, stosowałaś też Lioton 1000? 10.02.08, 14:18 w takim razie nie składam jeszcze broni-będę stosować Cernor, i Lioton 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda-wieczorna Re: cienie pod oczami 09.02.08, 15:43 też używałam mnóstwa kremów pod oczy i nic.... tylko Cernor pomógł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: cienie pod oczami 10.02.08, 14:59 czy dobrze rozumiem, że lioton 1000 to jakis krem- żel do nóg? Można go stosować pod oczy? Nie wysusza? Sama mam z tym problem( wszystkie w rodzinie mamy :) i sie chyba poddałam, teraz licze na korektor. Po jakim czasie widać rezultat Cernoru? Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: cienie pod oczami 11.02.08, 07:58 Jako, ze sobie uświadamiasz,, ze wszyscy w rodzinie macie ten problem-znaczy to nie brak czegokolwiek-tylko genetyka. U mnie jest tak samo-mamy "rodzinnie" i nic oprócz korektora nie pomoże-taka uroda... Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Re: cienie pod oczami 11.02.08, 10:22 Cieni pod oczami nie można zalczyć. To uwarunkowane genetycznie. Ja mam piękną skórę pod oczami, żadnych zmarszczek i siniaków,jak niektórzy. Współczuję tym ,co mają siniaki pod oczami. Wygląda to naprawdę brzydko. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: cienie pod oczami 11.02.08, 11:43 women-in-love napisała: > Cieni pod oczami nie można zalczyć. To uwarunkowane genetycznie. > Ja mam piękną skórę pod oczami, żadnych zmarszczek i siniaków,jak > niektórzy. Współczuję tym ,co mają siniaki pod oczami. Wygląda to > naprawdę brzydko. Czy sprawia Ci radośc kopanie leżącego? A może podnosisz swoją samoocene dowalając innym? To że wyglada to brzydko-oczywistym jest, i każda z nas to wie..... P.S. Ciekawe jakbys sie poczuła, gdybym Ci napisała że z trądzikiem różowatym musisz wyglądac okropnie i bardzo Ci współczuje, że los Cie tak pokarał-bo ja mam buźke jak pupcia niemowlaka.. Rozumiesz co chce przekazać? Trochę delikatnosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: cienie pod oczami 11.02.08, 12:10 women-in-love napisała: > Cieni pod oczami nie można zalczyć. To uwarunkowane genetycznie. > Ja mam piękną skórę pod oczami, żadnych zmarszczek i siniaków,jak > niektórzy. Współczuję tym ,co mają siniaki pod oczami. Wygląda to > naprawdę brzydko. LOL :) Ale porada. A ja wspolczuje tym, co maja tradzik ;P Wyglada to naprawde brzydko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: cienie pod oczami 11.02.08, 12:18 hahaha :D ale sie uśmiałam, powaliłaś mnie tą wypowiedzią women-in- love jedyne co mogę Ci powiedzieć, to poczekamy... zobaczymy.. z czasem... czy będziesz miała cyt. piękną skórę, żadnych zmarszczek i siniaków Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Re: cienie pod oczami 11.02.08, 12:21 Napisałam to właśnie po to, abyście poczuły się tak, jak ja , gdy niektóre z was chwaląsię , że nie ma trądziku, tylko super cerę. Nie bądźcie wredne dla osób z trądzikiem, to ja będę miła dla was, osób z siniakami pod oczami. Odpowiedz Link Zgłoś
b.kobieca21 Re: cienie pod oczami 11.02.08, 12:27 no więc mam nadzieję, ze Ci ulżyło :) ja np. nigdy nie chwaliłam się, że nie mam trądziku, wręcz przeciwnie, wiem co to znaczy kiedy w lustro nie masz ochoty patrzeć i do głowy by mi nie przyszło, żeby być złośliwa w tym temacie Ile Ty masz lat?? 10? Takie złośliwości, to w podstawówce są modne Odpowiedz Link Zgłoś
women-in-love Re: cienie pod oczami 11.02.08, 12:32 > ja np. nigdy nie chwaliłam się, że nie mam trądziku Ten post niekoniecznie był do ciebie. Nie jesteś pępkiem świata. A chyba tak myślisz, tak jak to, ze jesteś b.kobieca:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: cienie pod oczami 11.02.08, 12:35 women-in-love napisała: > > ja np. nigdy nie chwaliłam się, że nie mam trądziku > > Ten post niekoniecznie był do ciebie. Nie jesteś pępkiem świata. > A chyba tak myślisz, tak jak to, ze jesteś b.kobieca:)))) no bo jestem i co mam na to poradzić, pomimo moich cieni( na szczęście ktos korektory wymyślił) :D A nawet jeśli nie był on do mnie (post), to chcąc nie chcąc mi też dowaliłaś Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: cienie pod oczami 11.02.08, 12:38 to ja , tylko nie mogłam się zalogować:) Odpowiedz Link Zgłoś
aknyt8 Re: cienie pod oczami 11.02.08, 19:20 A jakich kremów używacie pod oczy zeby nie mieć zmarszczek-dodam ze mam 28 lat Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: cienie pod oczami 11.02.08, 20:10 Uzywam dax cosmetics-serum redukujące cienie i zmarszczki pod oczami-on jest na dzien i na noc-ale z racji tego, że świetnie się nadaje pod makijaz stosuje go rano-a wieczorem trochę "cięższy" eye lift-przeciwzmarszczkowy do skóry wokół oczu z AA.(on tez jest na dzień i na noc). Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: cienie pod oczami 13.02.08, 15:27 Wole cienie niz tradzik, przynajmniej nie mam parchatej twarzy ;) a z cieniami mozna sobie poradzic, ja np. mam swietny korektor, hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
andziaaa20 Re: cienie pod oczami 19.02.08, 14:49 ok-ja naleze do tej grupy z siniakami ale wracajac do sedna sprawy - jaki korektor jest naprawde skuteczny ?a jego cena w miare normalna ,jak na korektor?jakich uzywacie,ja nie moge znalezc dobrego na moje since....pozdro dla tych z siniakami i tradzikiem,dziewczyny gdzie wasza solidarnosc?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: cienie pod oczami 19.02.08, 22:24 Ja jestem wierna Dermacolowi i zawsze i wszędzie to powtarzam :D Przy umiejetnym nalozeniu nie widać nic, skora sie nie naciąga, nie świeci itp. :) A co do heparyny - w tointexie [na blizny] tez znalazłam ten skladnik i zaczelam uzywac... Myslicie, że moze mi zaszkodzić? Chyba w sumie lepiej to, niż Lioton z alkoholem... :? Odpowiedz Link Zgłoś