alyeska 08.02.08, 20:31 Witam, wlasnie po przegladnieciu zbiorow kosmetycznych doszlam do wniosku , ze ok. 80% wszystkich moich kosmetykow bialych i kolorowych to Estee Lauder. A u Was? A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Ulubiona firma 08.02.08, 21:02 Właśnie zobaczyłam moje zbiory pielęgnacyjne (bo z kolorówki to mam 3 sztuki) i wszystko z różnych firm - zatem nie mam ulubionej firmy - wybieram z wielu to co dla mnie najlepsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Ulubiona firma 08.02.08, 21:07 pielęgnacja: clinique kolorówka: mix ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: Ulubiona firma 08.02.08, 21:15 Clinique to tez ten sam koncern co E.L. A Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Ulubiona firma 08.02.08, 21:20 wiem wiem :) choć z EL jeszcze nic nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Ulubiona firma 08.02.08, 21:46 U mnie jest różnie. Nie mam jednej ulubionej firmy. Akurat z EL lubię ich podkład Double Wear. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Ulubiona firma 08.02.08, 21:57 EL bez dwoch zdan :-) Ale Meteoryty z Guerlain i tusze rozne. Odpowiedz Link Zgłoś
alyeska Re: Ulubiona firma 09.02.08, 12:28 No bo jak tu sie oprzec takiemu marketingowi ? www.dillards.com/endeca/EndecaStartServlet?N=1000656 no jak? A Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Ulubiona firma 09.02.08, 14:11 pielęgnacja to przede wszystkim kremy apteczne. kolorówka..chyba wszystko co tylko dostepne jest w sephorze (poza Lancome..wyjatkowo nie lubię :( Odpowiedz Link Zgłoś
agas81 Re: Ulubiona firma 09.02.08, 14:19 Mam zdrowa cene o ladnym kolorycie, nie musze uzywac zadnych specjalnych produktow. Tym bardziej, ze (jak przeczytalam na tym forum), kremy nie wnikaja w glab skory. Zmarszczek jeszcze nie mam, ale nic mnie przed nimi nie uchroni. Moja ulubiona firma jest wiec Nivea :) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Ulubiona firma 09.02.08, 15:31 kolorowka to wlasciwie tylko tusze i konturowki wiec totalny mix, a pielegnacja to glownei koncern loreal- przewaga vichy, lrp i lancome. Ale ostatnio coraz wiecej Nuxe mi przybywa... Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: Ulubiona firma 09.02.08, 16:04 Nie mam jednej ulubionej ale jeśli miałabym koniecznie wybrać, to byłby to Clinique, za całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Ulubiona firma 09.02.08, 16:08 u mnie misz-masz absolutny:) stosunkowo duzo mam vichy, ziai, bourjois i po kilka sztuk mnóstwa innych firm:) Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Ulubiona firma 09.02.08, 16:09 Jeśli chodzi o kremy, to mogę używać tylko Avene albo La Roche Posay. W kosmetykach kolorowych mam mix wszelkich firm, z przewagą średniopółkowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Ulubiona firma 09.02.08, 20:36 Kremy, toniki, mleczka-Lancome Szampony-Joanna Balsamy, masla do ciala-The Body Shop Zele pod prysznic-glownie Palmolive oraz Joanna(cudowne peelingi owocowe) Kremy do rak-Ziaja Pomadki wazelinowe-tylko Nivea! Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Ulubiona firma 09.02.08, 21:19 Avene, zdecydowanie! Na drugim miejscu moglabym wymienic La Roche Posay. A poza tym przewijaja mi sie gdzies po lazience tusze Maybelline albo Clinique, cienie Isadory, jakies tam blyszczyki itd. Wazne, zebym wysypki od nich nie dostawala (ciezkie zycie alergika). Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Ulubiona firma 10.02.08, 06:59 Nie mam ulubionej firmy. Ostatnio ma fajny krem nawilzajacy z Kolastyny. Az zdziwiłam sie ze tak duzo potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
laura2077 Re: Ulubiona firma 10.02.08, 12:33 Pielegnacyjne w 99% Estee :) Dla mnie hitem jest 'idealist' i 'DayWear Plus'. Z kolorowych uzywam podkladu, cieni i blyszczyka (rowniez Estee) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_me Re: Ulubiona firma 11.02.08, 20:08 ELauder to niesamowita jakosc za ktora trzeba konkrtenie zaplacic. Idealist jest naparawde dobry ale drogi okolo $70 za 1.7 buteleczke. DayWearPlus szczegolnie do cery mieszanej swietnie nawilza skore i nie zatyka porow. Cienie trzymaja sie caly dzien bez zadnej bazy. Jezeli kogos stac to polecam te kosmetyki. Skora czuje sie rewelacyjnie. Jedynie co na tym ucierpi troszke to portfel :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ulubiona firma 10.02.08, 13:01 Każdy produkt mam z ulubionej firmy :) Ale tych ulubionych jest kilka, w zależności od rodzaju kosmetyku. Odpowiedz Link Zgłoś
wee_monstar Re: Ulubiona firma 10.02.08, 13:34 makijaz: Clinique pielegnacja: Body Shop a balsam to od lat Nivea Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Ulubiona firma 10.02.08, 19:56 Pielęgnacja Bioderma i SVR, trochę LRP i Avene. Kolorówka - mix różności, ale na prowadzeniu Armani, Guerlain i Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: Ulubiona firma 11.02.08, 16:16 najwięcej bajerów mam z Sephory, niedrogie i niezłe, jak potrzebuję jakiś błyszczyk na parę okazji maximum, albo szminkę li i jedynie na wieczór- Sephora jest wporządku. na drugim miejscu zdecydowanie Clinique- to kolorówka na codzień i pielęgnacja, zdecydowanie the best! Ostatnio zakochałam się także w błyszczykach firmy Clarins. Zobaczymy co z tego wyniknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
courtney_love Re: Ulubiona firma 11.02.08, 19:29 EL i Clinique nie lubię :-/ Kolorówka u mnie to mix róznych marek mam poprostu swoje przeboje zarówno Diora ,HR , Clarins, Lancome,YSL Pielegnacja to zdecydowanie głownie Biotherm pozatym Clarins i Nuxe Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Ulubiona firma 11.02.08, 20:24 pielegnacja twarzy i ciala: lierac, la roche posay makijaz: kiedys l'oreal, a ostatnio chanel i HR Odpowiedz Link Zgłoś