Dodaj do ulubionych

Mleczko NEOSTRATY

26.08.03, 13:34
Uzywalyscie moze mleczko AHA 10% przygotowujac skore do zabiegow z kwasami?
W necie mozna kupic 200 ml za 119 zl, a w salonach kosmetycznych?

Pozdrawiam,
meg
Obserwuj wątek
    • elen1 Re: Mleczko NEOSTRATY 27.08.03, 12:37
      W salonach kosmetycznych nie widziałam. Ja kupowałam w aptece, kilka miesięcy
      temu. Kosztowało jakieś 110 zł, także trochę taniej zwłaszcza, że tu nie trzeba
      doliczać kosztów przesyłki.
      • meg_blue Re: Mleczko NEOSTRATY 27.08.03, 13:46
        Dzis wstepnie zamowilam w salonie Erisa, nie wiem ile bedzie kosztowac, ale
        napewno taniej niz w necie. Zreszta podobnie jak zabiegi:)
        Elen1 a jak ze skutecznoscia? Czuc pieczenie i widac efekty, czy to tylko mily
        akcent w codziennej toalecie?:)

Pozdrawiam,
        meg
        • meg_blue Re: Mleczko NEOSTRATY 28.09.03, 23:09
          Dziewczyny,
          kupilam i stosuje. Bardzo skuteczne!! Polecam! Choc poczatkowo nie bylo latwo,
          pieczenie!:) A jak tam kremy? Co polecicie?
          • Gość: monia76 Re: Mleczko NEOSTRATY IP: *.u.mcnet.pl 29.09.03, 12:26
            meg_blue napisała:

> Dziewczyny,
            > kupilam i stosuje. Bardzo skuteczne!! Polecam! Choc poczatkowo nie bylo
            latwo,
            > pieczenie!:) A jak tam kremy? Co polecicie?

ja od kilku tyg. uzywam tego z najnizszymi kwasami i przy tym juz chyba
            zostane. wysusza mnie b. w dobrym i zlym tego slowa znaczeniu. wyszusza cale
            zlo (nawet z niektorymi wagrami sobie poradzil!!!), ale bez grubej warstwy
            maseczki thermal s vichy co 2-3 dni sie nie obejdzie. bez tego luszcze sie jak
            piskorz. czy ktoras z was uzywa renewal +? chetnie dowiem sie jak sie to cudo
            sprawuje w uzytkowaniu.
        • elen1 Re: Mleczko NEOSTRATY 29.09.03, 11:25
          Sorry, że nie odpowiadałam ale dopiero dziś dogrzebałam się do wątku. Z tego co
          pamiętam piekło, szczególnie jak nałożyłam za grubą warstwę. Nie pamiętam już
          dokładnie jak to było, bo przerwałam stosowanie na okres letni (teraz znów
          zamierzam wrócić). Czasem po wchłonięciu kremu nakładałam jeszcze coś na noc.
          Była zauważalna poprawa wyglądu ale niestety na efekty trzeba z cierpliwością
          poczekać.
    • meg_blue Re: Mleczko NEOSTRATY 28.09.03, 23:10
      A jeszcze jedno. Zapomnialam spytac czy po nalozeniu mleczka nakladacie jeszcze
      jakis krem? maseczke niezmywalna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka