Gość: ed IP: *.rmf.pl 26.08.03, 15:06 Ktos uzywal forte eris +25? co z tego warto kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dosia Re: Forte Eris IP: 195.217.253.* 26.08.03, 17:17 Obecnie na dzien uzywam kremu forte +25 przeciwdzialajacemu zmarszczkom, z filtrem przeciwslonecznym. Z reguly uzywam drogich kosmetykow, ale postanowlam poszukac czegos wlasnie do swego wieku, gdyz w sumie tylko eris ma konkretny podzial wiekowy i musze powiedziec, ze ten krem jest b. b. dobry. Nie uczulil mnie, o dziwo. Ma mily, niekwiatowy zapach. Sklad przemyslany - krem ma za zadanie chronic przed wolnymi rodnikami itp. Jest wydajny. Skora b. dobrze reaguje, choc mam sucha cere, a krem jest do wszystkich rodzajow. Uwazam, ze naprawde, naprawde warto. Dla mnie najwyzsza klasa swiatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jtbrit Re: Forte Eris 26.08.03, 18:16 Ja używam "Biokrem dotleniający na dobranoc" i polecam z czystym sumieniem - rano buzia wypoczęta, dobże nawilżona - naprawdę kremik klasy światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: Forte Eris 26.08.03, 23:36 Ja polecam krem pod oczy z serii +25. Tez używam najczęściej kosmetyki z wyższej półki a zuzyłam juz dwa sloiczki erisa. Jest doskonały, lekki, pięknie nawilża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: api3 Re: Forte Eris IP: *.szczecin.pl 27.08.03, 19:43 Ja używam ten pod oczy i uważam, że jest bardzo dobry. Ja też używam kremiki raczej z górnej półki a ten jakością wcale nie jest gorszy, a konserwantów ma dużo mniej. Innych kremów z tej serii nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś